Şimdi Ara

dota 2 vs lol (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
2
Favori
26.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    konu hortmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çalışan Ağustos Böceği

quote:

Orijinalden alıntı: Guguk Cuckoo

Pes ettim beyler ben.

pes etmek o kadar normal ki.adama kaç kişi 6 sayfa boyunca yazı yazdılar herif nuh diyor peygamber demiyor

dotada iyi oynayanla kötü oynayan arasındaki fark daha nettir,dota daha fazla bilgi gerektirir,dotanın heroları ve itemleri daha(çok daha)yaratıcıdır

nereye yaratıcı dengesiz yapmışlar oyunu op hero dolu denge sistem yok sallayıp sallayıp çıkarmışlar
  • key isteyen arkadaşlar steamdan benı eklesınler istemediginiz kadar key var yeterki dota oynayınki lolde biraz daha pro olun ama ağlamayın kasamadım diye ve birşey söyleyim lol ile karıştırmayın ad ap denılen olay yok veee eğer bir adam feedlenırse loldeki gibi onu 5 kısıde tutamazsınız :D

nick : KALP.ATACAK.AGA
  • Ohaa şu takımda biri afk kalınca itemlerini satma olayı çok hoşuma gitti...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dotada tek başına 5v1 girip alma şansın var ama lolde oyundan bi kişi bile çıksa kaybetme ihtimalin %90. LoL daha çok takım oyunu gerektiriyor. Ama sen dotada voidle mortla 5v1 bile atarsın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Bilbo Baggins

Dotada tek başına 5v1 girip alma şansın var ama lolde oyundan bi kişi bile çıksa kaybetme ihtimalin %90. LoL daha çok takım oyunu gerektiriyor. Ama sen dotada voidle mortla 5v1 bile atarsın :D

Dota'yı oynamadığın o kadar belli ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellraisers

quote:

Orijinalden alıntı: Mr Bilbo Baggins

Dotada tek başına 5v1 girip alma şansın var ama lolde oyundan bi kişi bile çıksa kaybetme ihtimalin %90. LoL daha çok takım oyunu gerektiriyor. Ama sen dotada voidle mortla 5v1 bile atarsın :D

Dota'yı oynamadığın o kadar belli ki.

bırak abi uğraşma şu lowlifelarla
  • arkadaşlar ben 7 seneden beri aktif dota oynayan biri olarak şurdaki yazılar beni üzdü tahminim nob gamelere girip leave atan tiplerin yazdığı çok belli
    itemlerin skillleri geliştirme mevzusu: lolda tahminim direk etki ediyor mesala damegi artırma gibi bu sistem dotada mevcut bakınız aganim centour pasifi kastıgınız str ye göre artıyor ama skil artırma mevzusu dotada az int heroların 20 - 25 tanesinin ultisini güçlendirebiliyorsunuz. ama dotada skiller bir şey yapıyor bunu kendi skilleriniz kombine etmek tamamen hayal gücünüze kalmış simdi kaldr stununu ele alalım tornadoyla birleştirince mükembel bir 2 li olmuyor mu axe in berseği ile bm yi birleştirdiğini düsün ve ya puck da dager + shift + tornado, doctorla meledic+dagon yada crix ultiyle dager, zeus+refresher yada heyecanlı bir şekilde corono atmıs voide disarm atmak kadar güzel bir şey var mı. ayrıca dotada kastıgınız itemler aktif item çok tur necro 3 kere yükselte biliyosunuz , lothar, tornado, hex, madalyon, domi, halberd, stanic, eternal, ghost, bütün botlar, meka,davul,dagon,slince,midas(necrolara atılınca hiçde pasif bir item değil),pipe ve daha aklıma gelmeyen niceleri yani dotada itemlerle gelen skiller sizin skilinizi direk artırmıyor ama siz bunları kendi skillerinizde düzgün ve iyi bir timingle kombine ederek ulaşıyorsunuz bu direk skillerin özelliklerinin artırılmasından daha zor
    5v1 5v3 oyun alma arkadaşlar bunlar anca çok çok çok düşük sevilerde vardı mesala sizin açınızdan anlatayım lol e başlayalı 3 hafta olmuş 5 kişi lolü çıktığından beri oynayan 3 kişiyi yenebilir mi tahminim hayır ayrıca dotada çıkan oyuncuyu oynayabilir itemleri satabilirsiniz o arkaşın hak ettiği gold saniyeyle 1 tane artan mesala takım arkadaşlarınızla size bölüştürülür ben 7 senelik oyuncuyum daha bir kişi oyun alan görmedim çok çok düşük sevilerde mevcuttur belki 1 kişi oyun almak nedir bi hexe bakar ayrıca dotada yüksek seviyelerde TAKIM OYUNU OLMADAN OYUN KAZANILMAZ İMKANSIZDIR bu kadar açık ve nettir bu imkansız 5v1 falan oyun almak yok valla 5 kişinin arasına sen gir valla adamın aklını alırlar aklını. void falan denmiş tamam void iyi herodur ama early de bu kadar etkisiz bir hero da yoktur dotada tamamen late + çok iyi farm gerekiyor o düzeyde oyuncuda az ayrıca koronada açmak da herkesin harcı değildir corona içinde düşman herolar ve dost herolar aynı şekilde olur yani corona dışında kalan bir düşman herosu içerdeki dost heroları kesebilir dövebilir hertürlü skili yiyebilirsin corona içinde yapmayın arkadaşlar birileri refresher demiş onu kasmak kolay mı ayrıca voide o gelene kadar kasılacak bir sürü item var oho ayrıca kim koronaya 5 kişiy almış yok öyle bi dünya illa biri dışarda kalır akıllıca açmazsa sonu kötü olur
    grafik mevzusu: ben dota oynuyorum w3 haritası dota 2 yi grafikleri saçma bulduğum için bıraktım varsın grafik olmasın arkadaşım
    map hack: işte dotanın en büyük sorunu buydu onuda çözdüler dota 2 de ayrıca eu da müthiş bir ban sistemi geldi
    oyundan düşen adamın akıbeti:dota 2 de çözüldü dota da da çözüldü gproxyle 180 saniyeye kadar bağlanabilirsiniz
    roshanı bir heronun kesmesi onu dota da 100 küsür herodan sadece ursa yapabilir ama bunun için temizinden bi 7-8 lvla + vladmir yada sk pasif ine yani life steala ihtiyaç var kaldı ki karşı team yedirtmez o roshanı adama
    lol de daha önce oynayanların avantajlı olması gibi bi durum var bazı herolar kapalı dotada tamamen hepsi açık kuşkusuz iyi bir özellik
    lol de ölen heroların gold düşmemesi çok kötü bir özellik heronun gold kaybetmemesi çok garip geldi bana
    lol de deniy sistemi yokmuş duyduğumda çok şaşırdım bence dota da iyi oyuncuyla kötü oyuncuyu birbirinden ayıran bir sistemdir karşındakinin gold+exp almasını önlersiniz oyun içinde daha aktif olursunuz sadece rakip değil kendi creplerinizi de takip edersiniz + blood sf gibi herolarda çok önemlidir bu.. exp olayı cabası rakip 4 lvl ken siz 6 olabilirsiniz iyi bir oyuncuysanız tabiki mid-soloda bu dediğim. ve sadece bir 2 skil için geçerli olan doom ultisi ve venomun skili herolarıda deniyleyebiliyorsunuz
    son sözüm şudur ki dotada takım oyunu olmadan oyun kazanılmaz+ deniysiz dota olmaz

• Tartışmanız ne kadar saçma? Resmen çocuk gibi benim babam senin babanı döver tartışması. İki oyunu da severim, Dota'nın da LoL'ün de iyi yanları var sırf kötü yanlarını sayarak oyunun kötü olduğunu iddia edemezsiniz. Burada adaletli yaklaştığını düşündüğüm kişi yok kimse objektif değil herkes fanboyluk yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fasmodey -- 1 Mayıs 2013; 13:05:04 >
  • Hortlatıp durmayın şu konuyu yeter. Her ay 1 kere hortlatılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

quote:

quote:

Pes ettim beyler ben.

pes etmek o kadar normal ki.adama kaç kişi 6 sayfa boyunca yazı yazdılar herif nuh diyor peygamber demiyor

dotada iyi oynayanla kötü oynayan arasındaki fark daha nettir,dota daha fazla bilgi gerektirir,dotanın heroları ve itemleri daha(çok daha)yaratıcıdır

nereye yaratıcı dengesiz yapmışlar oyunu op hero dolu denge sistem yok sallayıp sallayıp çıkarmışlar

Yazılanları okumadığın o kadar belli ki dengesiz sallayıp sallayıp dengesiz herolar çıkartılmış dediğin oyunun herolarının yarısı yukarıda bahsettiğim gibi guinsoo yani şu anki LoL yapımcısına aittir. Burda lole dengeli diyip DotA ya dengesiz bir oyun diyenler cidden yuh diyorum artık size aynı çıkaran kişi ama ilk yaptığı oyun ki moba türünün en çok oynanan oyunu olmuştur ve diğer moba türlerinin önünü e sportta açan bir oyundur. DotA yı 2008 e kadar geliştiren bir kişi 2009 da DotA kadrosundan ayrılıp LoL denilen oyunun geliştiriciliğini yapıyor.(Guinsoo dan sonra oyunda çok fazla değişiklik oldu ayrıca)Yerini icefroga bırakıyor icefrog baya hero getiriyor ve bir sürü değişiklik yapıyor(bu değişiklikler iyi yönde). Ama sen diyorsun ki kardeşim bu DotA yı önceden geliştiren adam LoL ü geliştirmeye başlıyor eğer bu adam DotA da dengesiz hero çıkarmışsa dediğine göre acaba LoL ün hali nasıldır sana sorarım. Bu son sorumu sadece senin yorumunu okuyarak tarafsız olarak soruyorum cidden mantıklı bir cevap bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: KuLFeaT

quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

quote:

quote:

Pes ettim beyler ben.

Yazılanları okumadığın o kadar belli ki dengesiz sallayıp sallayıp dengesiz herolar çıkartılmış dediğin oyunun herolarının yarısı yukarıda bahsettiğim gibi guinsoo yani şu anki LoL yapımcısına aittir. Burda lole dengeli diyip DotA ya dengesiz bir oyun diyenler cidden yuh diyorum artık size aynı çıkaran kişi ama ilk yaptığı oyun ki moba türünün en çok oynanan oyunu olmuştur ve diğer moba türlerinin önünü e sportta açan bir oyundur. DotA yı 2008 e kadar geliştiren bir kişi 2009 da DotA kadrosundan ayrılıp LoL denilen oyunun geliştiriciliğini yapıyor.(Guinsoo dan sonra oyunda çok fazla değişiklik oldu ayrıca)Yerini icefroga bırakıyor icefrog baya hero getiriyor ve bir sürü değişiklik yapıyor(bu değişiklikler iyi yönde). Ama sen diyorsun ki kardeşim bu DotA yı önceden geliştiren adam LoL ü geliştirmeye başlıyor eğer bu adam DotA da dengesiz hero çıkarmışsa dediğine göre acaba LoL ün hali nasıldır sana sorarım. Bu son sorumu sadece senin yorumunu okuyarak tarafsız olarak soruyorum cidden mantıklı bir cevap bekliyorum.

lolü sadece kendisi geliştirmiyor yüzlerce insan çalışıyor bu işte loldede dengesizlikler var ama dota kadar değil ve en önemlisi lol sürekli yenilenen bi oyun nerf buff falan

• Dota2 nin grafikleri biraz daha iyi olmasina ragmen lol oynayanlar daha fazla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syndra

Dota2 nin grafikleri biraz daha iyi olmasina ragmen lol oynayanlar daha fazla.

lol bedava olduğundan olabilir mi o :D
  • Dota da mı dengesizlik yok o.O 5sn alan stun, 1v5 olsa da void veya mortun takımı kesmesi ne peki ?
    Ayrıca int dayalı herolar oyun sonunda ezilmiyor lolde yaptığın itemlere ve leveline göre güçleniyor karakter
    bu nedenle büyücülerin de damage sabit kalmıyor yani oyun başında op oyun sonunda feeder olmuyor, dengeli her zaman.
  • Dota2'de bedava...
  • quote:

Orijinalden alıntı: artungonul

quote:

Orijinalden alıntı: Syndra

Dota2 nin grafikleri biraz daha iyi olmasina ragmen lol oynayanlar daha fazla.

lol bedava olduğundan olabilir mi o :D

dota 2 de bedava paşam
  • dota 2 bedava değil satın alan kişiye yanında paylaşabiliceği 10 kadar key veriyor onlardan birine denk gelmişsindir sen.

http://store.steampowered.com/app/570/?l=turkish

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artungonul -- 6 Mayıs 2013; 19:21:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: artungonul

dota 2 bedava değil satın alan kişiye yanında paylaşabiliceği 10 kadar key veriyor onlardan birine denk gelmişsindir sen.

http://store.steampowered.com/app/570/?l=turkish

Oyunu kimse satın almıyor. Asıl sen hangi mala denk geldin gidip free oyuna para vermiş :D
    Ticketler şeker niyetine dağıtılıyor heryerde
  • Sen buralarda harcanıyorsun
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.