Şimdi Ara

dota 2 vs lol (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
2
Favori
26.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tw1sted

bence siz LoL'un yapımcılarına dua edin onlar LoL'u yapmasaydı şuan Dota 2'yi oynuyor olmazdık.

Sorunun yanıtını almışsındır umarım

Bence sen DotA nın yapımcılarına dua et, onlar DotA'yı yapmasaydı şuan MOBA oyunu oynuyor olmazdık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellraisers

quote:

bence siz LoL'un yapımcılarına dua edin onlar LoL'u yapmasaydı şuan Dota 2'yi oynuyor olmazdık.

Bence sen DotA nın yapımcılarına dua et, onlar DotA'yı yapmasaydı şuan MOBA oyunu oynuyor olmazdık.

Bence sen Aeon Strife ın yapımcılarına dua et, onlar olmasaydı Dota oynuyor olamazdık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mncnmzkr

quote:

quote:

Bence sen Aeon Strife ın yapımcılarına dua et, onlar olmasaydı Dota oynuyor olamazdık.

İkisinin de yapımcısı Blizzard değil mi zaten ?
  • Lol bölümüne açılır mı bu konu
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Dota nın yapımcısı blizzard değil. Dota w3 oyunu içinde oyuncular tarafından yapılan bir custom map.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dota nın yapımcısı blizzard değil. Dota w3 oyunu içinde oyuncular tarafından yapılan bir custom map.

W3 ü Blizzard yaptı. Map olduğunu biliyorum tabii ki. Anlatmak istediğimi anlattım diye düşünüyorum ben.

• quote:

asıl LOL dota'dan gelme değil mi senin hatlar karışmış veya vermek istediğin ince mesajı anlayamadım o da benim hatam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaLGz -- 11 Şubat 2013; 5:20:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReaLGz

quote:

asıl LOL dota'dan gelme değil mi senin hatlar karışmış veya vermek istediğin ince mesajı anlayamadım o da benim hatam

dota2 demiş
  • DotA 2.
  • Dota 2'deki champion dengesizliği hangi oyunda var? Faceless Void adlı champion alanı 5 saniyeliğine donduruyor, takımı ranged championlardan kursan her türlü öptün demektir düşmanı. Bir de bir itemle birlikte 60 cd'ye düşüyor ulti.
  • Dota Warcrafttan LoL Dotadan gelmiştir dota all star oynardık biz eskiden yeni nesil tabi LoL'ü daha eski sanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

quote:

Orijinalden alıntı: ReaLGz

quote:

dota2 demiş

dota2 dediğini gördüm, dota2 lolden geldi demişte sonuçta lolde dotadan esinlenilerek yapılmış bir oyun yani kök yine dotaya uzanıyor, neyse herkes sevdiğini oynasın yapımcılar burdaki fanboy arkadaşlar kadar birbirlerini rakip görüp kin kusmuyordur eminim

• quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

Dota 2'deki champion dengesizliği hangi oyunda var? Faceless Void adlı champion alanı 5 saniyeliğine donduruyor, takımı ranged championlardan kursan her türlü öptün demektir düşmanı. Bir de bir itemle birlikte 60 cd'ye düşüyor ulti.

void dotada da kasıldığı zaman rakip tanımayan bir kahramandı zaten, sen 5v5 oyunda void'i kasıp o seviyeye getirebiliyorsan tebrikler.. void'in cm modda seçildiğini veya engellendiğini hiç görmedim çünkü kimse void'i kullanma taraftarı olmaz. çok çok nadir belki ama dediğim gibi hiç görmedim aynı zamanda sen void'i sadece ultisi için alıp 5 sn alan stun'ı açıp işi range kahramanlara bırakarak oyun kazanılcağını düşünüyosan tekrar yine tebrik ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaLGz -- 11 Şubat 2013; 21:16:22 >

• Şimdi kardeşlerim LoLü hiç oynamadım yaklaşık 4-5 senedir DotA ve DotA 2 çıktığından beri DotA 2 oynuyorum @Arch Enemy` adlı forum kullanıcıs kardeşim oyunun dengesizliğinden bahsetmişve LoL de DotA 2 ye göre oynanabilirlik açısından daha iyi şeylerin olduğundan bahsetmiş diğer bazı bir kaç kullanıcı ise voidin imbalığından ya da diğer bazı carry lerin imbalığından bahsetmiş. Şimde voidin çok güçlü olduğunu düşünüyorsunuz ama void ulti açınca eğer dışarda bir lion gibi supporter ve nuker bir hero varsa 4 sn hex skili olan bir herodur kendisi 2. skilidir bunu attığı zaman voidin ultisi işlevsiz kalır ve bunun gibi tavuk yapma özelliği olan 4-5 hero daha vardır ya da aktif stunları olan bir sürü hero vardır void o 5 sn içerisinde durdurulabilir.Birisi dagger itemi (14 sn cd ) , antimage(5 sn cd) in blink ve akasha(6 sn cd) nın da sahip olduğu skill ile 300 range mesafe ve dolum süresi oldukça uzun flash skilini karsılastırmıs o skill olsa ne yazar bana göre olmasa ne yazar Bu DotA da yeni güncellemelerden sonra fazla aşırı imba bir hero varsa eğer oda kesinlikle phantom lancerdir ve kesinlikle nerf gereklidir eğer o carryi freefarma bırakırsanız karşısınıza diffusal blade tarras butterfly ile çıkar gelir.Bu heronun da aşırı imba olmasının sebebi lvl başına kazandığı 4.2 agi puanıdır. Lol oynamadım gene söylüyorum. Lol DotA ya göre çok daha basittir(Benim düşüncem).Nedenlerimde Lol de reddetme olmamasıdır,kulelerin minionlar ölmeden kule altında herhangibir championa saldırmamasıdır , kulelerin aşırı derece de aptal olmasıdır bu da sizin push yapmanızı çok kolaylaştırır earyl game de. Ayrıca Lol oynayan çoğu playeri düşünücek olursak ki bunların hiç azımsanamayacak yüzdesi DotA yı oynayamayıp ya da DotA yı zor bulup Lole geçen oyunculardır. Tavsiyem size bir oyunun hiç bir turnuva streamlarına bakmadan o oyun konusunda yorum yapmamanızdır. Valve bu oyunla alakalı 2 tane 1 milyon dolarlık turnuva düzenlemiştir. İsimleri International ve International 2 dir. Birinci turnuvayı Na'vi klanı almıştır.İkinci turnuvayı İg klanı almıştır finalde Na'vi yi yenerek bu oyunun replayleri Youtube de mevcuttur.Oyun konusunda bilgisi olmayanların bunu izlemesini tavsiye ederim.Bu arada aşırı imba olan bir hero daha magnus(manganataur) kendisi 200 range gibi aoe de olan tüm düşman ünitelerini herolarda dahil olmak üzere 4 sn bir araya toplayarak stunlayabiliyor. Ama karşı takımda iyi oynayan bir rubick var ise onun ultisi çalıp karşı takıma atabilir.Ya da shadow fiend bu heronun ultisi ise yakında olan düşman ünitelere max 120*18 damage vurabilir ki 16 lvl de çoğu heronun canı 1500 den fazla değildir.Magnus ile çok iyi bir combo yapabilir ama DotA da 5 kişi yanyana dolaşmaz ne yaparsınız.DotA da lane de ezilirseniz çok geriye düşersiniz evet bu da daha dikkatli oynamanızı gerektirir. DotA daki itemler ayrıca Lole göre bence çok daha kullanışlıdır iyi kasmış bir tinkerin elinde ultisi rearm sayesinde Hex(Aktif item olup rakip takımdan herhangibir oyuncu üzerine kullanabilirsiniz 3.5 sn etkisiz bırakmanıza yarar.) Bu tinker denilen heromuz 1 sn 350 mana cost lu rearmı(tinkerin skilleri ve itemleri de dahil olmak üzere aktif olan her itemini ve skillerini dolum süresini sıfırlar) kullanarak rakip takımın carrysini etkisiz hale getirebilir. Ayrıca bu heroda 2400 range mesafe gidebilen 2 hedefe 320 magic damage vuran skill vardır. Kendisi int olmasına rağmen semi carry veya nuker olarak kullanılır. Ve son cümlem DotA LoL e göre çok daha zordur öğrenmesi zaman alır ilk başlarda her oyuna girip feedlersiniz ve bu ne biçim dengesiz bir oyun dersiniz. LoL öğrenmesi kesinlikle son derece basit bir oyundur. Ve kafa dağıtma oyunudur. Bu yüzden 12 yaşında çocuklar ve ya 40 yaşındaki amcalar bile oynuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: KuLFeaT

Ayrıca Lol oynayan çoğu playeri düşünücek olursak ki bunların hiç azımsanamayacak yüzdesi DotA yı oynayamayıp ya da DotA yı zor bulup Lole geçen oyunculardır
    Nerden biliyorsun böyle olduğunu?

Kanıtlayacak bir şey var mı elinde?
  • quote:

Şimdi kardeşlerim LoLü hiç oynamadım yaklaşık 4-5 senedir DotA ve DotA 2 çıktığından beri DotA 2 oynuyorum @Arch Enemy` adlı forum kullanıcıs kardeşim oyunun dengesizliğinden bahsetmişve LoL de DotA 2 ye göre oynanabilirlik açısından daha iyi şeylerin olduğundan bahsetmiş diğer bazı bir kaç kullanıcı ise voidin imbalığından ya da diğer bazı carry lerin imbalığından bahsetmiş. Şimde voidin çok güçlü olduğunu düşünüyorsunuz ama void ulti açınca eğer dışarda bir lion gibi supporter ve nuker bir hero varsa 4 sn hex skili olan bir herodur kendisi 2. skilidir bunu attığı zaman voidin ultisi işlevsiz kalır ve bunun gibi tavuk yapma özelliği olan 4-5 hero daha vardır ya da aktif stunları olan bir sürü hero vardır void o 5 sn içerisinde durdurulabilir.Birisi dagger itemi (14 sn cd ) , antimage(5 sn cd) in blink ve akasha(6 sn cd) nın da sahip olduğu skill ile 300 range mesafe ve dolum süresi oldukça uzun flash skilini karsılastırmıs o skill olsa ne yazar bana göre olmasa ne yazar Bu DotA da yeni güncellemelerden sonra fazla aşırı imba bir hero varsa eğer oda kesinlikle phantom lancerdir ve kesinlikle nerf gereklidir eğer o carryi freefarma bırakırsanız karşısınıza diffusal blade tarras butterfly ile çıkar gelir.Bu heronun da aşırı imba olmasının sebebi lvl başına kazandığı 4.2 agi puanıdır. Lol oynamadım gene söylüyorum. Lol DotA ya göre çok daha basittir(Benim düşüncem).Nedenlerimde Lol de reddetme olmamasıdır,kulelerin minionlar ölmeden kule altında herhangibir championa saldırmamasıdır , kulelerin aşırı derece de aptal olmasıdır bu da sizin push yapmanızı çok kolaylaştırır earyl game de. Ayrıca Lol oynayan çoğu playeri düşünücek olursak ki bunların hiç azımsanamayacak yüzdesi DotA yı oynayamayıp ya da DotA yı zor bulup Lole geçen oyunculardır. Tavsiyem size bir oyunun hiç bir turnuva streamlarına bakmadan o oyun konusunda yorum yapmamanızdır. Valve bu oyunla alakalı 2 tane 1 milyon dolarlık turnuva düzenlemiştir. İsimleri International ve International 2 dir. Birinci turnuvayı Na'vi klanı almıştır.İkinci turnuvayı İg klanı almıştır finalde Na'vi yi yenerek bu oyunun replayleri Youtube de mevcuttur.Oyun konusunda bilgisi olmayanların bunu izlemesini tavsiye ederim.Bu arada aşırı imba olan bir hero daha magnus(manganataur) kendisi 200 range gibi aoe de olan tüm düşman ünitelerini herolarda dahil olmak üzere 4 sn bir araya toplayarak stunlayabiliyor. Ama karşı takımda iyi oynayan bir rubick var ise onun ultisi çalıp karşı takıma atabilir.Ya da shadow fiend bu heronun ultisi ise yakında olan düşman ünitelere max 120*18 damage vurabilir ki 16 lvl de çoğu heronun canı 1500 den fazla değildir.Magnus ile çok iyi bir combo yapabilir ama DotA da 5 kişi yanyana dolaşmaz ne yaparsınız.DotA da lane de ezilirseniz çok geriye düşersiniz evet bu da daha dikkatli oynamanızı gerektirir. DotA daki itemler ayrıca Lole göre bence çok daha kullanışlıdır iyi kasmış bir tinkerin elinde ultisi rearm sayesinde Hex(Aktif item olup rakip takımdan herhangibir oyuncu üzerine kullanabilirsiniz 3.5 sn etkisiz bırakmanıza yarar.) Bu tinker denilen heromuz 1 sn 350 mana cost lu rearmı(tinkerin skilleri ve itemleri de dahil olmak üzere aktif olan her itemini ve skillerini dolum süresini sıfırlar) kullanarak rakip takımın carrysini etkisiz hale getirebilir. Ayrıca bu heroda 2400 range mesafe gidebilen 2 hedefe 320 magic damage vuran skill vardır. Kendisi int olmasına rağmen semi carry veya nuker olarak kullanılır. Ve son cümlem DotA LoL e göre çok daha zordur öğrenmesi zaman alır ilk başlarda her oyuna girip feedlersiniz ve bu ne biçim dengesiz bir oyun dersiniz. LoL öğrenmesi kesinlikle son derece basit bir oyundur. Ve kafa dağıtma oyunudur. Bu yüzden 12 yaşında çocuklar ve ya 40 yaşındaki amcalar bile oynuyor.

Bence Dota'da ki en dengesiz hero Rubick'tir.Hem vezir hem de rezil edebiliyor.Doğru skilli çalarsan TF'de,o savaş sizindir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunu daha önceki yorumları okuduysan anlayabilirsin yok anti-mage çok iyi carry yok void çok imba diyen hepsi var hani.Ben Kocaeli de belsada bir internet kafe var orada takılıyorum ordakilerin çoğu LoL oynuyor yan masamda oturan 2 kişi sordular bana anti-mage oynuyordum bu DotA 2 nasıl bir oyun diye ben de dedim LoL den daha kompleks bir oyun ve ilk başta sıkabilir sonradan oynamaya alıştıkça daha zevkli gelicektir o soran kişi tahmini 15-17 yaşları arasındaydı yanında 20 yaşlarındaki diğer bir kişi de benim dediğimi tamamladı daha karışık bu oyun dedi ve oraya takıldığım her gün sohbet ettiğim kişilerin hepsi daha önceden DotA yı denemiş ve sonra LoL e geçmiş kişilerdi. Sonradan da 20 yaşındaki kişinin o anti-mage iyi herodur dediğini duydum çok fena late game carry dir zaten magina bunun dezavantajı ne diye sordular 25 dakika boyunca farma ihtiyacı olan ve lvle ihtiyacı olan oyun başı canı az ve str kazanımı düşük bir hero diye ekledim.Kesinlikle güvenli lane de kasması gerekli dedim.Ayrıca LoL ü Samsun da 1-1.5 ay oynayan arkadaşlarım oldu onlarla 5 kişi olup DotA atıyorduk weplaeste onlarda LoLü deniyelim dediler. Ben denemedim DotA ya devam ettim.Sonra onlar da oynamaktan vazgeçti 1.5 ay sonra. Oyun oynarken izledim onları oyunun zorluğu felan var mı dedim aynen verdiği cevap DotA yı oynayabildikten sonra bu oyuna alışman en fazla 10 oyun sürer demişti. Ayrıca önceki postta LoL ile alakalı aklıma bir şey gelmemişti onu yazıyorum. Acaba LoL de neden championlar para ile alınıyor.Bu adaletsizlik yaratmaz mı? Çünkü yüksek ücret ile alınan championlardan oyuncuda bence bir beklenti oluşur ben buna bu kadar para saydım bunda imba bir özellik olmalı. Bana kalırsa diyorum bu oyunda büyük dengesizlik oluşturabilir. Ayrıca size bir link vericeğim [[[http://www.youtube.com/watch?v=GSR-0mJnc-A]]] Bu linkteki video da bulunan shadow fiendi izleyin(7.55-8.19) daha oyun ortası adamda olan itemler bottle(üzerinde buff olarak double damage var) dagger pt magic wand tahminimce 11 level adam 2v5 girdiği combatı oyunculuğu ile alıyor başka bir açıklaması yok eğer herhangi bir LoL oyuncusu (bunun LoL de mümkün olabileceğini sanmıyorum) eğer varsa paylaşmanızı ve açıklamanızı rica ediyorum. Bu arada 5 sn fiziksel hasar almasını engelleyen omniknight ın ultisi de basılı shadow fiend saldırdığı sıralarda ama bu magic damage vurmasına engel değil.

Diğer dengesiz hero Rubick diyen arkadaşım aslında bir nevi haklı ama aradan el hızıyla önemli olan skili çalmakta bir marifet ister Na'vi-Dendi internation 2 de rubick oynadığı her oyunu Na'vi neredeyse almıştır.Adam her seferinde tidehunterin ultiyi çalıp atar mı be kardeşim ayıp :D

Dip Not:Forumda daha çok yeniyim takip ediyorum arada ama daha önce hiç üye olmayı denememiştim.Bu yüzden alıntı yapmakla uğraşmıyorum.Bu kusuruma da bakmazsınız inşallah.

AYRICA o videoyu senin benim gibi bir player çekmiş diyebilirsiniz diye size turnuvalardan alınma efsane sf gameplayleri

[[http://www.youtube.com/watch?v=V2O9viGE2rw]]

Bu da Wodota Nevermore in Darkness [[http://www.youtube.com/watch?v=QMktXY91MQc]] Bunda da iyi oyuncular vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuLFeaT -- 13 Nisan 2013; 5:17:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozieekus

Dota Warcrafttan LoL Dotadan gelmiştir dota all star oynardık biz eskiden yeni nesil tabi LoL'ü daha eski sanıyor

+1
  • quote:

Bunu daha önceki yorumları okuduysan anlayabilirsin yok anti-mage çok iyi carry yok void çok imba diyen hepsi var hani.Ben Kocaeli de belsada bir internet kafe var orada takılıyorum ordakilerin çoğu LoL oynuyor yan masamda oturan 2 kişi sordular bana anti-mage oynuyordum bu DotA 2 nasıl bir oyun diye ben de dedim LoL den daha kompleks bir oyun ve ilk başta sıkabilir sonradan oynamaya alıştıkça daha zevkli gelicektir o soran kişi tahmini 15-17 yaşları arasındaydı yanında 20 yaşlarındaki diğer bir kişi de benim dediğimi tamamladı daha karışık bu oyun dedi ve oraya takıldığım her gün sohbet ettiğim kişilerin hepsi daha önceden DotA yı denemiş ve sonra LoL e geçmiş kişilerdi. Sonradan da 20 yaşındaki kişinin o anti-mage iyi herodur dediğini duydum çok fena late game carry dir zaten magina bunun dezavantajı ne diye sordular 25 dakika boyunca farma ihtiyacı olan ve lvle ihtiyacı olan oyun başı canı az ve str kazanımı düşük bir hero diye ekledim.Kesinlikle güvenli lane de kasması gerekli dedim.Ayrıca LoL ü Samsun da 1-1.5 ay oynayan arkadaşlarım oldu onlarla 5 kişi olup DotA atıyorduk weplaeste onlarda LoLü deniyelim dediler. Ben denemedim DotA ya devam ettim.Sonra onlar da oynamaktan vazgeçti 1.5 ay sonra. Oyun oynarken izledim onları oyunun zorluğu felan var mı dedim aynen verdiği cevap DotA yı oynayabildikten sonra bu oyuna alışman en fazla 10 oyun sürer demişti. Ayrıca önceki postta LoL ile alakalı aklıma bir şey gelmemişti onu yazıyorum. Acaba LoL de neden championlar para ile alınıyor.Bu adaletsizlik yaratmaz mı? Çünkü yüksek ücret ile alınan championlardan oyuncuda bence bir beklenti oluşur ben buna bu kadar para saydım bunda imba bir özellik olmalı. Bana kalırsa diyorum bu oyunda büyük dengesizlik oluşturabilir. Ayrıca size bir link vericeğim [[[http://www.youtube.com/watch?v=GSR-0mJnc-A]]] Bu linkteki video da bulunan shadow fiendi izleyin(7.55-8.19) daha oyun ortası adamda olan itemler bottle(üzerinde buff olarak double damage var) dagger pt magic wand tahminimce 11 level adam 2v5 girdiği combatı oyunculuğu ile alıyor başka bir açıklaması yok eğer herhangi bir LoL oyuncusu (bunun LoL de mümkün olabileceğini sanmıyorum) eğer varsa paylaşmanızı ve açıklamanızı rica ediyorum. Bu arada 5 sn fiziksel hasar almasını engelleyen omniknight ın ultisi de basılı shadow fiend saldırdığı sıralarda ama bu magic damage vurmasına engel değil.

Diğer dengesiz hero Rubick diyen arkadaşım aslında bir nevi haklı ama aradan el hızıyla önemli olan skili çalmakta bir marifet ister Na'vi-Dendi internation 2 de rubick oynadığı her oyunu Na'vi neredeyse almıştır.Adam her seferinde tidehunterin ultiyi çalıp atar mı be kardeşim ayıp :D

Dip Not:Forumda daha çok yeniyim takip ediyorum arada ama daha önce hiç üye olmayı denememiştim.Bu yüzden alıntı yapmakla uğraşmıyorum.Bu kusuruma da bakmazsınız inşallah.

AYRICA o videoyu senin benim gibi bir player çekmiş diyebilirsiniz diye size turnuvalardan alınma efsane sf gameplayleri

[[http://www.youtube.com/watch?v=V2O9viGE2rw]]

Bu da Wodota Nevermore in Darkness [[http://www.youtube.com/watch?v=QMktXY91MQc]] Bunda da iyi oyuncular vardır.

Riot paragöz bir şirket haline geldi.Artık yeni çıkan şampiyonları ilk hafta 7800 ip'den (Oyun kazanınca ya da kaybedince gelen para) çıkarıyor.Bunun sebebi yeni çıkan şampiyonların parayla alınmasını sağlamak.Ve evet dengesizlik oluşturuyor mesela Rengar ve Diana çıktığında (Rengar çıktıktan bir hafta sonra) alanlar her oyunu bedavadan kazanıyordu.Çok güçlü bir şekilde çıkartılmışlardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayrıca DotA nın nasıl ortaya çıktığı ile ilgili size bir konu DotA hakkında ya da lol ya da hon hakkında yeterli bilgisi olmayanların bilgilenmesi için Guinsoo şu anki LoL ün yapımcısı ve geliştiricisi DotA ya da büyük katkıda bulunmuştur fakat icefrog DotA yı 5.84 deki halinden alıp götürerek çok daha farklı bir hale getirmiştir.Bir sürü denge düzenlemeleri ve yeni hero eklemeleri yapmıştır ve bunları en önemlisi tek başına yapmıştır. Ayrıca bilmeyenler için DotA daki ROSHANIN adı Guinsoo nun bowling topunun adıdır. Sayın LoL oyuncuları bu konuyu okuyup yeteri kadar dota hakkında bilgiye ulaştıktan sonra lütfen bilmediğiniz bir oyun hakkında görüş bildirirken biraz daha araştırmaya özen gösteriniz. Ayrıca DotA mapinin yapımcısı Eul dur. Euldan sonra geliştirmeye Guinsoo devam etmiştir. Aama tek başına yapamayacağını anlayıp o zamanki clanlardan Clan TDA dan nechius ve icefrogu geliştirme kadrosuna almıştır. Kendisi sonra map geliştiriciliğini bırakmış ve Nechius önderliğinde bir süre icefrogla beraber DotA devam etmiştir ama Nechius mape olan inancını yitirerek geliştirmeyi bırakmış ama İcefrog 5.84 ün çok kabul görmesine rağmen DotA da 6.xx serisini başlatan kişi olmuştur. İnvoker Shadow fiend gibi oynanması karışık ayrıca bir o kadar da zor heroları hero pooluna ekleyen insandır kendisi. Konuda zaten herşey ayrıntılı olarak yazıyor. DotA yı beğenmeyen ya da DotA hakkında bilgisi olmadan kötüleyen LoL oyuncuları anlamanız gereken bir şey var DotA olmazsa LoL olmazdı ayrıca biliniz ki LoL her zaman DotA yı örnek almaya devam edicek ama kendi kulvarında özgün bir oyun olmayı da sürdürücek başarılı bir oyundur.

http://forum.donanimhaber.com/m_60057444/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_60057444/tm.htm

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.