Şimdi Ara

DOTA 2 YI TAMEMEN SILDIM BIRDAHADA OYNAMICAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bugun burda suanki buyuk sinirimle dota 2 yi silmis bulunmaktayim. Oyunda pek ranked atmazdim.MMR 1500 e kastim.Daha 300 saat oynamama ragmen ve 17 lwl olmama ragmen commendlerimin hepsi 10+ 100 lwllik arkadaslardan cok commendim var.Daha once 3 yil boyunca araliksiz dota 1 ve diger moba oynadigim icin.Eger supportsam tam supportum carrysem tam carryimdir.Millet sever ve support olsam bile ne olursa olsun neredeyse tum oynadigim oyunlarda score olarak birinciyimdir.Bu kadar commentide buna borcluyum.Ama en iyis score yapmak en iyi oynamak bile bazi insanlarin oyununuzu bozmasina engel degil.1500 ten 1020 ye dusmek ne demektir.1 yeniyorum 2 yeniliyorum.Size yemin ediyorum hepside benim takimim yuzunden.Yani saka gibi geliyor veya simdi diyeceksiniz sen noobsun hep takim olur zaten ama.Inanin bunu score olsun takima yardim olsun biliyorum.Misal gecen takima devlet bahceli diye turk geldi nerden geldiyse adam dedi feedlicem.Sonra 0-46 yapti scoreu az daha kazaniyorduk buna ragmen ama yenildik.Ben buna soverken konusmama cezasi yedim.Hani iletisimim kesildi.Dedim simdi rahatim herseyim bitmis bir dota aciyim sniperi aliyim zaten sniperi aldim mi kimse durduramaz hemen yenerim dedim.Basladim karsi takim proydu ama daha ilk 20. dk da sniperla 18-2 score yaptim.GODlike lar falan takim arkadaslarim bana bad ass falan diyor.Karsida 2 tane gorunmez hero var.Diyorumki need ward need ward.Konusamiyorumda.Millette almiyor.Dedim gem aliyim bari bizim takimda 2 spupport var bisi aldiklari yok.Gemi aldim ama nalet olsunki geberdim.Adam gemi aldi gorunmez.Benim shadow blade te ise yaramaz oldu.Adamlar toplanip bana daliyor.Zaten kagit gibi heroyum.Millete demeye calisiyorum toplanalim tek tek dalmayin falan yok adamlar her biri ayri yerde.Sniper tek basina bisi de yapamiyor.Adamlara diyorum dust alin ben item cekcem yerim yok anlatamiyorum i will purchase dust diyip diyip duruyorum belki biri anlarda alir diye.Biri dedi ben ward alcam oh dedim sonunda gitti sari wardtan aldi.Kafami yere vurdum.Sonra gittim 2. gemi aldim uzaktan uzaktan gebertiyorum.Bir baktim demin yanimda olan takim ucmus ormana.Neden gittikleri belli degil.Hepsini tek tek oldurduler en son bana 5 kisi daldi gem dustu biraktilar.Bizim takima gemi gosteriyorum kimse gidip almiyor.En son karsi takim aldi.Baktim yahu diyorum bizim takim nerde biri tek basina roshana gitmis.Roshan bunu gebertmis.Delirdim sonra diger takim immortal aldi.Gozumden yas geldi.Aglicam artik dokunsalar bir oyun yuzunden.O kadar kas karsi takimda kule birakma sonra yenil.Dedim baslarim boyle oyuna ciktim dota dan 6 mac ceza verdi.300 saatte 3 . kez yedigim ceza ciktim oyundan sildim anasini satiyim.Tek yandigim sey itemler onlarida satcam.MUTLUYUM ANASINI SATIM DISKIMDEN 20 GB YER ACILDI MUTLUYUM.STRESS YOK DERT YOK.arkadaslar tavsiye verim silin gitsin arkadas gurubunuz yoksa bosuna sinire gerek yok.

• Bende bıraktım 2 gün önce sinir stres yok valla sattım itemleri 2 tane oyun aldım birde GTA 5 alıcam kalanla kafa rahat
  • 1020 mmr gibi istesem dusemeyecegim mmr'a sahip olup takım arkadaşlarına laf atmaları yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her seyi anlarim da item kasicam diyip 180 goldluk biseyi almamazilik yapiyorsan basarim kahkahayi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • son 8 yada 9 ranked maçımı kaybettim. mmr'ım 2750-3300 arası degisir devamlı. valve'nin bir şekilde oyuncuları kabiliyetine göre belirli bir oranda tutuğuna inanıyorum. yani zaten kabulüm bu mmr benim. o derecede bir oyuncuyum. ama sup görevini yapmıyor deyip boş boş gezmekte yanlış. carrysen iyi farm yapabiliyorsundur ve bir iki kere ward alıp towna bırakmak çok zor ve seni kasmaktan alıkoyacak birşey değil bence. ben çoğu oyunda alıyorum carry olsamda. zaten bir süre sonra wardın faydasını anlayan sup ister istemez alıyor kendisi. sinirlenmen normal, kızman normal, sövmen normal ama ben sildim sizde silin demek mantıklı değil. supları beğenmiyorsan sup oyna :)
  • arkadaş valve zaten ne istatistiki bilgiye sahipse nasıl hesaplamaysa bu oyuncular hep hak ettikleri yerde.ruh halini de dikkate alıyor ki bir gün rast gelirse iyi takıma atıyor öteki güne bir bakmışsın Allah'ım ben nerdeyim diyorsun.

Alternatif oyunlar için öneri beklenir .
  • bırakmakta haklısın, yeteneğin yoksa noob isen kasmaya gerek yok, lol gibi bir oyuna geç en temizi o...
    1020 mmra düşsem herhalde şu yazıyı yazıp, özellikle takım arkadaşlarıma laf söylemeye utanırdım, 1020 mmr lan ne bekliyorsun? çöplüğün bir tık yukarısı, resmen dota değil farklı bir oyun oynanan seviye...
  • tl;dr Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imakenya dragons

Her seyi anlarim da item kasicam diyip 180 goldluk biseyi almamazilik yapiyorsan basarim kahkahayi.

Ah be kardesim.Sorun para degil yerim yok yerim toz almadim mi saniyordun.Bir tozu atiyorum 60 sn 2 tane gorunmez var biri gidiyo digeri geliyor item alcam kasmisim ne yapiyim botu yere mi atayim.

• Knk bu kadar oynamışsın madem nasıl 1.5k'yı başarıyorsun. 2K dediğimiz bile midde ben feedlicem deyip yürüyen adamlar kaynıyor.

1500 kasıpta nasıl başardın bilmiyorum ama çok iyi feedlemişsin belliki, mmr o grup içersindeki performansınla alakalı ilk belirlenişte.

1500 aldıysan haketmişsin 1000'e düşmeyi. Yeni hesap açık 3k gelene kadar oyna, yine gelmediyse sorun sende kusura bakmada oyuna bulma.

Yukardakinin yorumlarına takılma, zamanında hayatta nasıl açı çektirmişlerse herkese ters çıkışıyor beyfendi, dalaşma boşuna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustLetmego -- 18 Ocak 2015; 5:48:49 >
  • hocam bırak bu ayakları demek ki sende var bi sorun var ben 6aydır oynuyorum 1.5k mmr ile başladım şuan 2.1k mmr var.
  • Karşıda invis herolar var diyosun gidip Sniper pickliyosun. Riki gibi dandik bir carry bile Snipera deli gibi sorun çıkarır, diff'i yedin mi smokedan da çıkamazsın. Sniper'ı karşıda initiation'ı zayıf melee carryler varsa pickleyebilirsin, ya da senin gibi ekmek ve manfighta girebileceğin ranged carryler varsa pickleyebilirsin. O pickle kaybetmeyi haketmişsin zaten kusura bakma takım arkadaşın olsam ilk pick Sniper yaptıysan reportlarım seni.

Dust gem mevzusuna gelince, bunları supportlar almak zorunda değil. Ben arkadaş grubumda carry oynuyorum yani hep beni supplarlar, ama dust, ward, sentry almışlığım da çoktur. Biraz empati yapmak lazım support oynayan adam 10 dk'da kahverengi botu anca almış level olarak baya geride kalmış oluyor roam, stack yapmaktan. Üstüne bir de sen supportsun şunu bunu al diyince adamlar her fightta ölüyor bir saniyede öldüklerinden focus yiyolar deli gibi zaten, sonra senin gibi tipler de kızar tabi feedliyosun diye adam nasıl feedlemesin feedlememek için baseden çıkmaması lazım. Onun yerine sen de bişeyler alarak yardımcı olsan adam bi euls bi force staff falan bitirecek feedlemeyecek, bir de bu açıdan düşün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

Karşıda invis herolar var diyosun gidip Sniper pickliyosun. Riki gibi dandik bir carry bile Snipera deli gibi sorun çıkarır, diff'i yedin mi smokedan da çıkamazsın. Sniper'ı karşıda initiation'ı zayıf melee carryler varsa pickleyebilirsin, ya da senin gibi ekmek ve manfighta girebileceğin ranged carryler varsa pickleyebilirsin. O pickle kaybetmeyi haketmişsin zaten kusura bakma takım arkadaşın olsam ilk pick Sniper yaptıysan reportlarım seni.

Dust gem mevzusuna gelince, bunları supportlar almak zorunda değil. Ben arkadaş grubumda carry oynuyorum yani hep beni supplarlar, ama dust, ward, sentry almışlığım da çoktur. Biraz empati yapmak lazım support oynayan adam 10 dk'da kahverengi botu anca almış level olarak baya geride kalmış oluyor roam, stack yapmaktan. Üstüne bir de sen supportsun şunu bunu al diyince adamlar her fightta ölüyor bir saniyede öldüklerinden focus yiyolar deli gibi zaten, sonra senin gibi tipler de kızar tabi feedliyosun diye adam nasıl feedlemesin feedlememek için baseden çıkmaması lazım. Onun yerine sen de bişeyler alarak yardımcı olsan adam bi euls bi force staff falan bitirecek feedlemeyecek, bir de bu açıdan düşün.

empatalik bir durumu yok dust almanın, 180 gold için alacağın kill'i kaçırma riskine değer mi? üstünde yeterli slot varsa takımında 1den fazla dust taşıyan olması en iyi durumdur, tek kişinin taşıdığı dust bir yere kadar idare eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackVnM

quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

Karşıda invis herolar var diyosun gidip Sniper pickliyosun. Riki gibi dandik bir carry bile Snipera deli gibi sorun çıkarır, diff'i yedin mi smokedan da çıkamazsın. Sniper'ı karşıda initiation'ı zayıf melee carryler varsa pickleyebilirsin, ya da senin gibi ekmek ve manfighta girebileceğin ranged carryler varsa pickleyebilirsin. O pickle kaybetmeyi haketmişsin zaten kusura bakma takım arkadaşın olsam ilk pick Sniper yaptıysan reportlarım seni.

empatalik bir durumu yok dust almanın, 180 gold için alacağın kill'i kaçırma riskine değer mi? üstünde yeterli slot varsa takımında 1den fazla dust taşıyan olması en iyi durumdur, tek kişinin taşıdığı dust bir yere kadar idare eder.

Earlyde alırsın da carry için bir yerden sonra taşımak sıkıntı ya magic wandı satıyorsun ya da tp'yi, ikisi de elzem. Ben genelde taşımam alır zuladan atarım supportum taşır. Dust'la killi kaçırmıyım derken wand basıp kaçabileceğin yerde ölmek carry için daha istenmeyecek bişeydir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F355 Challenge -- 18 Ocak 2015; 16:47:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Üst üste terslikler denk gelmiş. Gerçek hayatta da oluyor aynısı yapacak bir şey yok. MMR'nin dengesizliğine katılıyorum ancak 1k mmr gerçekten çok düşük ve stres yapmadan sadece maç sonuna odaklanmış olsan rahatça 2k'lara yükselebilirsin.

Yanlış hatırlamıyorsam oyun bana ilk 2,8 civarlarında mmr vermişti. İlk başta tuhaf geliyordu bu durum. Bu aralar çözdüm aslında durumu. Benim 3 ile 3,5 arasında oynayan tanıdıklarım var. Onların ve benim en iyi oynadığımız maçlar karşılaştırılırsa aramızda en ufak bir yetenek farkı yok,kırıntı dahi yok yani.Aynı şeyleri aynı zamanlarda yapıyoruz.

Tek fark onlar oynadığı 10 maçın 10'unda da aynı kalitede oyun atabiliyor.
    Ben 10 maçın 5'inde aynı kalitede kalabiliyorum , geri kalan 5 maçta diğer etkenler devreye giriyor. Nedir bu etkenler ; diyalog eksikliği , motivasyon , odaklanamama vs. , o adamlara da rus geliyor feeder geliyor ben oynarkende geliyor. Onlar muteluyorlar ve kendi oyunlarına bakıyolar. Ben takımla kavga etmekle uğraşıyorum. Gerçi durumu keşfettiğimden beridir daha dikkatli oynuyorum.

Sizinde durumuzun aynı olduğunu düşünüyorum.

MMR konusunda blackvnm ile tartışmıştım ancak durumu kabul etmek gerek çünkü durum aynen böyle , hakettiğin puan neyse oyun sana o puanı veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: -VIII-

Üst üste terslikler denk gelmiş. Gerçek hayatta da oluyor aynısı yapacak bir şey yok. MMR'nin dengesizliğine katılıyorum ancak 1k mmr gerçekten çok düşük ve stres yapmadan sadece maç sonuna odaklanmış olsan rahatça 2k'lara yükselebilirsin.

Yanlış hatırlamıyorsam oyun bana ilk 2,8 civarlarında mmr vermişti. İlk başta tuhaf geliyordu bu durum. Bu aralar çözdüm aslında durumu. Benim 3 ile 3,5 arasında oynayan tanıdıklarım var. Onların ve benim en iyi oynadığımız maçlar karşılaştırılırsa aramızda en ufak bir yetenek farkı yok,kırıntı dahi yok yani.Aynı şeyleri aynı zamanlarda yapıyoruz.

Tek fark onlar oynadığı 10 maçın 10'unda da aynı kalitede oyun atabiliyor.
    Ben 10 maçın 5'inde aynı kalitede kalabiliyorum , geri kalan 5 maçta diğer etkenler devreye giriyor. Nedir bu etkenler ; diyalog eksikliği , motivasyon , odaklanamama vs. , o adamlara da rus geliyor feeder geliyor ben oynarkende geliyor. Onlar muteluyorlar ve kendi oyunlarına bakıyolar. Ben takımla kavga etmekle uğraşıyorum. Gerçi durumu keşfettiğimden beridir daha dikkatli oynuyorum.

Sizinde durumuzun aynı olduğunu düşünüyorum.

MMR konusunda blackvnm ile tartışmıştım ancak durumu kabul etmek gerek çünkü durum aynen böyle , hakettiğin puan neyse oyun sana o puanı veriyor.

2.8 ile 3k veya 3.5k arasında bir fark yok ki izlediğinde fark göresin...2.8k olan adam 4 maç kazansa, 3k olan 4 maç kaybetse aynı puan oluyor.
    zaten farklı olarak ne yapabilir ki? atacağı skill aynı, basacağı tuş aynı, tek fark düşünülen hamleler ve yapılan aksiyonlar...bazen friend listteki 1k mmrli oyuncuları izliyorum, beyninin bir lobu çalışmıyormuş gibi işler yapıyorlar, en ufak mantık barındırmayan hareketler, şimdi bu seviyedeki birisi gidip 4klık maç izlese yapılan hareketler ile kendi yaptıkları arasındaki farkı bile idrak edemez. en basit örneğini geçen eternalenvy verdi, bizim gibi oyuncuların yaptıklarını 3.5-4k mmrli sunucular anlayamıyor diye, iş cidden öyle seviyenin üstündeki olaylarda beyin algılamıyor.

• Evet haklısın oyunda takım önemlide 1000 rankı olan varmıydı :D 3k larda düzgün oyun olmuyorken o rankta ne bekliyorsun ki birde şöyle bak sen o düzeyde evet killin filen fazla olabilirde üst düzeye göre çok kötüdür. Benim hayatında moba oynamayan arkadaşımın 2k larda rankı sen birde dota tecrüben varken 1.5k çıkmış sorun sende gibi birde yeni hesap aç mümkünse trolleme oyunlarda .

• ya bi git 1020 mmr nedir ya bide sniper aldım karşı full proydu diyor iyi ki silmişsin
  • bence arkadaş bizi trollüyor. yoksa benden fazla ciddi olabileceğini sanmıyorum böyle bir yazı yazarken.

sahi ciddi misin?
  • Hem 1k mmr'a düşüp hemde takımını suçluyorsan iyiki oyunu bırakmışsın.
    Tek elle oynasam bile 1k hatta 2k ya bile düşmem be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.