Ben 4gb kotalı bir vatandaş olarak host olmak çok kota yiyor mu bilmiyorum. Çok kota yer veya yemez diye beni aydınlatırsanız minnettarlarımı sunarım.
Host nasıl olunur ?
Bunu google dan bulabilirim fakat kota konusunda sizden yardım bekliyorum.
benimkide 4gb sınırlı ben host oluyorum bana rahat rahat yetiyo fazla kota yemiyor
nasıl olundugunu anlatırmısınız
Beyler Host olmak icin modeminize port acmanız laızm biraz karısık bir is ama altından kalkarsınız googleye emuletürk yazın igirn orda port anlatımı var ordan modeminizin markasını secin resimli anlatımla yaparsınız..
Dota kota dostudur ben günde 12 saat oynardım kota max 2.8 gb gelirdi.Usb ise modemin ayar yapmaya gerek olmuyor ethernet modemse modem modelinde standart ayarı yapman gerekiyor
port acmanızda ben yardımcı olurum kendi war craft III serverma da beklerim idareten reg dosyası ındırılecek site yapdım. port acmada yardımcı olmamı isteyen var da msn adresim: dementhiaa@hotmail.com serverımızın reg dosyasını ındırebilecegınız adresiwww.battleturk.tr.cx
diger oyularla ne alakasi var bunun veya sizedemi var biseyler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme