Şimdi Ara

DotA Kac Saate İner Tahmini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben LoL oyuncusuyum dotA ya baslamaya karar verdim ping 100 oluyo genelde dota ne kadar zamanda iner

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 100pingse en fazla 5dakkada iner

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aitheph -- 9 Mart 2015; 22:29:58 >
  • kanka arkadaş yanlış yazmış 2.5 dakika iner

• 1 dakikada iner
  • pingten hesaplayabileceğini sanmıyorum. bağlantı hızınız kaç onu söylerseniz yardımcı olmak kolaylaşır. soru her ne kadar yanlış sorulsa da, yardımcı olmak yerine espri yaptığını eğlendiğini sanan insanlar beni acaip huzursuz ediyor. güzel memleketimin yarısının anasının karnından bilgisayar mühendisi doğması hiç saçmalamadan 1000 iq ile gezmesi çok mükemmel gerçekten...

yeni nesil gerçekten İĞRENÇ

8mbit bağlantıyla 5-8 saat aralığında falan iner diye tahmin ediyorum. burdan yola çıkarak sen hesapla. zaten steamde indirmeyi başlattığında kalan süre yazacaktır. istersen daha sonra iptal edebilirsin
  • Ben bir kaç ay önce yeniden indirmek zorunda kalmıştım 11mbit hız ile 2 saat civarında inmişti.
  • 640 kb hocam kaç saat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Maksimum 30K ya kadar laptop
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooperLoL

640 kb hocam kaç saat

4,5
  • 5 dakika farzdir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • canerlee kullanıcısına yanıt
    Doğru olanı yapıyoruz bunu sorması aptalca zaten Steam indirse orada yazıyor zaten kaç saat sonra açılacağını oyunun bunlara üşenen adam oynamasın zaten bu oyunu

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Aiginas

Doğru olanı yapıyoruz bunu sorması aptalca zaten Steam indirse orada yazıyor zaten kaç saat sonra açılacağını oyunun bunlara üşenen adam oynamasın zaten bu oyunu

Oyunu indirecek zamanim yoksa ve yuklemesi fazla suruyorsa neden bosuna ugrasayim ayrica cevap yazmak zorunda degilsin

• quote:

Oyunu indirecek zamanim yoksa ve yuklemesi fazla suruyorsa neden bosuna ugrasayim ayrica cevap yazmak zorunda degilsin

• quote:

quote:

forumda gereksiz bir konu ile yer işgal ettiğin sürece herkes yazabilir ne saçma bir soru ya
  • Flamerlar sizi gidi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Dota aşkı nedir bilmezsin ve anlayamazsın şu anda bilgisayar açık ve 100 kb civarı bi indirme hızıyla saliya kadar yetistirmeye çalışıyorum yurt kotası 6 gb biticek şu bi kaç günde o da ve açılacak tekrardan kaldığım yerden devam edicem bu günler arasında pc hiç kapanmayacak dosyalar silinmesin diye ve yine bu günlerde dota açlığımı 1 ile bastırıcam

Sen lole devam et dota sana göre değil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.