Şimdi Ara

DOTA ya başlanır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Eskiden abim dota oynardı ben de seyrederdim hep.Şimdi birkaç arkadaş LOL oynuyormuş.Onlarla başlıyim dedim de bence DOTA basar LoL a.O yüzden DOTA oynamak istiyorum.Sizce başlasam öğrenebilir miyim?Benim gibi nooblar oluyor mu?Yoksa herkes çok aşmış ve beni ezer mi?İtem hiç bilmiyorum ama mesela çoğu hero nun skillerini bilirim abimden.Hani LoL oynucağıma DOTA oynarım daha iyi gibi.Hem daha çok hero var hem de herolar daha güzel.Siz ne dersiniz.Abimden de birkaç numara kapabilirim hero item konusunda.O baya eski oyucudur.

• İlk defa bu tarz bir oyun oynayacaksan LoL çok daha iyi. Item aldigin sadece tek bir npc var, karışık degil, kontrolleri daha kolay, grafikler cok cok daha iyi, hero sayisi her gecen zamanda artiyor ve cok kaliteli hero geliyor, kayit olmasi ve oyuna baslamasi kolay, kimseden yardim almadan bir haftada tum itemleri ve diger seyleri cozersin, pvp sistemi ile kendi levellerindeki kisilerle oynarsin, oyuna baslamakta hic zorluk cekmezsin pvp ye tikla ve en gec yarim dakkada oyuna basla, dotayi unuttum ama lolde oyun yarisinda cikan nooblari reportlarsan aninda ban yerler ve report sistemi cok kolay, kolay kurulum, riot games cok ilgili oyunculara karsi ve spotlihgtlar falan mevcut championlarla ilgili. Bir sene falan lol oyna sonra istersen dotaya gecersin :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lol oynama berbat oyun dota oyna önce 2-3 el botlara karşı oyna 1-2tane hero seç ustalaş falan(ustalaş derken pro ol demiyorum skillere ellerin alışsın hangi itemi kascağını öğren diyorum) sonra eurobattle dan oyna herkes noob zaten

hero olarak hoşuna giden hero secersin beğenmezsen öyle öyle denersin en beğendiğini kullanırsın tabi bunları botlara karşı oynarken yap

googlede aratırsan item guideları bulursun hangi heroya hangi item falan diye item sorunuda çekmezsin
  • Dota ögrenmek biraz kasar diye düşünüyorum ama sonradan dotaya geçicem diyorsan Hon oynamanı tavsiye ederim
  • Dota öğrenmek zordur yok ben LoL e baslim sonra Dotaya geçiyim mantığı yapma direk Dotadan başla başta zorlanacaksın öğrenecek çok şey var.Ama değecek öğrendikten sonra.
    Ben 2 bucuk yıllık oyucuyum nerdeyse hala yeni şeyler öğreniyorum.Dotanın ucu bucağı yoktur bu konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snefru

İlk defa bu tarz bir oyun oynayacaksan LoL çok daha iyi. Item aldigin sadece tek bir npc var, karışık degil, kontrolleri daha kolay, grafikler cok cok daha iyi, hero sayisi her gecen zamanda artiyor ve cok kaliteli hero geliyor, kayit olmasi ve oyuna baslamasi kolay, kimseden yardim almadan bir haftada tum itemleri ve diger seyleri cozersin, pvp sistemi ile kendi levellerindeki kisilerle oynarsin, oyuna baslamakta hic zorluk cekmezsin pvp ye tikla ve en gec yarim dakkada oyuna basla, dotayi unuttum ama lolde oyun yarisinda cikan nooblari reportlarsan aninda ban yerler ve report sistemi cok kolay, kolay kurulum, riot games cok ilgili oyunculara karsi ve spotlihgtlar falan mevcut championlarla ilgili. Bir sene falan lol oyna sonra istersen dotaya gecersin :D

lol ün sempatizanlıgını yapmaya gerek yok .Öncelikle botlara karsı oyna arkadasım aldığın heroya neler kasılırmıs hangi skillere vermen gerekiyormus onu ac bak hemen internetten.En önemlisi de proların maclarını izle.Oyunda amac skıllerı itemleri ogrenmek falan değil çünkü en basit olay bu.combatta ilk kımı öldürceksin hangi skillere basıcaksın nerde duracaksın pesınden adam gelırken nereye kacıcaksın falan cok onemli bu.Öncelikle botlarla oyna oynayanların oyununu izle sonra baslarsın tam olarak.Mantığını kavrarsan sıkıntı yok.Başarılar şimdiden.

• LoL çok kıytırık bir oyun deneme bile derim.
    Dota güzeldir ama bir dota klonu olan Heroes of Newert hepsinden iyi.Yıllarca dota oynadıktan sonra çıktığı gibi HON a başladım şimdi dota2 bile o kadar dandik, basit ve yavaş geliyor ki anlatamam.

Ve bi kaç ay önce oyun içi bazı içerikler kapalı şekilde oyun bedava oldu.Deneyin bir şey kaybetmezsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 18 Ağustos 2012; 14:53:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lol mu daha dengeli dota 2 mi
    9 yıl önce açıldı
    Ogame Nedir ve Nasıl Oynanır?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

LoL çok kıytırık bir oyun deneme bile derim.
    Dota güzeldir ama bir dota klonu olan Heroes of Newert hepsini tokatlar.Yıllarca dota oynadıktan sonra çıktığı gibi HON a başladım şimdi dota2 bile o kadar dandik geliyorki.

Ve bi kaç ay önce oyun içi bazı içerikler kapalı şekilde oyun bedava oldu.Deneyin bir şey kaybetmezsiniz

her ne kadar ben dota'yı tercih etsem de, lol kıytırık bir oyun falan değil. zaten hon'u dota'dan üstün görmen oyun zevkin konusunda bize yeterli bilgiyi veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lorrid

quote:

Dota güzeldir ama bir dota klonu olan Heroes of Newert hepsini tokatlar.Yıllarca dota oynadıktan sonra çıktığı gibi HON a başladım şimdi dota2 bile o kadar dandik geliyorki.

her ne kadar ben dota'yı tercih etsem de, lol kıytırık bir oyun falan değil. zaten hon'u dota'dan üstün görmen oyun zevkin konusunda bize yeterli bilgiyi veriyor.

Yıllarca dota oynadım hon a geçtim ve dota 2 yide denedim.
    HoNda ki hızlı oyuna refleksi yetmeyen ya da daha fazla oyunculuk gerektirdiği ve daha karışık olduğu için oynayamayıp 2 oyun atıp silenlerin zevklerimi tartması açıkcası umrumda değil.
    Bu kadar blizzard fanı olmayın blizzard diablo 3 deki gibi dota 2de de beklentiyi karşılayamamış durum da

• oyunu blizzard değil valve yapıyor ve henüz beta sürümünde.tam sürüm çıkmadan çamur atmayın bence.her oyunun motoru farklı.blizzard frozen thoren de hangi motoru kullandı bilinmiyor ama gayet güzel bence.valvenin oyun motoru çok çok iyi.dota 2 nin pek tutulmama gibi de durumu yok.tam sürüm çıktığında güncel oyuncu sayısının tahminen 6 katı artacağı bekleniyor.valve de serverlarını genişleteceğini bildirmişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

HoNda ki hızlı oyuna refleksi yetmeyen ya da daha fazla oyunculuk gerektirdiği ve daha karışık olduğu için oynayamayıp 2 oyun atıp silenlerin zevklerimi tartması açıkcası umrumda değil.
    Bu kadar blizzard fanı olmayın blizzard diablo 3 deki gibi dota 2de de beklentiyi karşılayamamış durum da

diablo 3 ?

• 4 yıldan beri dota oynamıs birisi olarak söylüyorum ki uzak dur. ciddiyim bak. sosyal hayatını mahvediyor insanın. mesela okul hayatım mahvoldu, üniversitede bir sürü dersten kaldım, okulu bıraktım vs vs yıllarım boşa gitti. dışarda gerçek bi hayat var. belli bi süre sonra sıkılırsın, bomboş gelir sana eğer başlarsan, o zamanda çok şey kaybettiğini farkedersin. tavsiyem hiç bulaşma.
  • quote:

quote:

quote:

dota2 yi blizzard mi yapti ? valve yapti suan blizzard starcraft2 nin dota tarzi bir seyini yapiyor(yapti mi bilmem)

@balicstorm sen kendini tutamiyorsan o napsin o kadar sosyal hayatini dusunuyorsan zaten boyle olmazdin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peseq -- 21 Ağustos 2012; 20:18:10 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.