Şimdi Ara

DOTA2 WHATSAPP GRUBU? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
2.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sanane lan bu grup herkese acik bir grup istenmiyosa bir kisi benim gorevim atmaktir istedigimi atarim istedigimi alirim.Bu olay ilk defa oluyor bu grupta 36 kisi var bilmeden konusma yonetici degilmiyim atarım da alırım da.Seni mi gerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RahipDotaci

Sanane lan bu grup herkese acik bir grup istenmiyosa bir kisi benim gorevim atmaktir istedigimi atarim istedigimi alirim.Bu olay ilk defa oluyor bu grupta 36 kisi var bilmeden konusma yonetici degilmiyim atarım da alırım da.Seni mi gerdi.

Dediklerin ne kadar acinasi pisik gotlu bebe seni. Whatsapp grubunda yonetici diye heyecan yapmis dusuk genetikli msymun bozmasi.

• Meshhead kullanıcısına yanıt
    Pisik gotlu bebe hemi .Sen ne kadar da komiksin ya.Niye bu kadar gerilip te namus meselesi yapıyorsunuz ben anlamıyorum bazı şeyleri.Asosyallik kafa yaptı heralde verdiğin cevaplar ve saçma hakaretlerinden zeka seviyeni ölçtüm arkadaşım.Her fışkıya maydanoz olma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RahipDotaci -- 18 Ocak 2015; 11:52:46 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonal Sosyalist -- 18 Ocak 2015; 13:19:59 >
  • Rasyonal Sosyalist kullanıcısına yanıt

• quote:

Fotoda baya emo bi tip vardi sil dediler :D

ahahh siz çok yanlış anlamışsınız :D
    o resmi arkadaş bana attı internetten bulmuş bi tane pp yapamazsın dedi ben de yaptım.
    normalde insanım yani değiştirdim şimdi ama siz bilirsiniz

dipnot: sigara kullanmam zaten

• Kardeşim kusura bakma.Bu arada benim yaptığım evet yanlış bir hareketti ama istemeyenler olduğu için ses etmedim.Bu arada yaptığım bu yanlış harekete senin böyle insani bir tepki vermen beni şaşırttı.Özür dilerim aramıza hoşgeldin

• 38 olduk katılmak isteyen pm atabilir.40ta bırakmayı düşünüyorum.

• Grup kurun geleyim

• Kurulu ya

• Ekle beni bilgiliyim

• galapagoskaplumbağası kullanıcısına yanıt
    Pmden numara yolla buyur.40 olacaksın

• PM ATITIM BENDE
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meshhead

quote:

Dediklerin ne kadar acinasi pisik gotlu bebe seni. Whatsapp grubunda yonetici diye heyecan yapmis dusuk genetikli msymun bozmasi.

O Allah bi kere tamam mi istesigini soyler ne isterse yapar cunku o boktan bi grupta yonetici. Boyle konustun diye yanicaksin. Kaan yarabbim tanrim ekselanslarina karsi cikanlarin kafasini kesecegiz.

• Gatsb B kullanıcısına yanıt
    Ooo lolcü veled de burdaymış.Kankine selam söyle.Özlettiniz valla.

• quote:

Ooo lolcü veled de burdaymış.Kankine selam söyle.Özlettiniz valla.

Merhaba kagan allahim tanrim yarabbim.ozurlerimi sunuyorum size tovbe ettim vallahi. Artik siz muhhabet kuramayinca eglenmek icin bile olsa 2 cift laf etmiycem. Affedin beni. Affetmezseniz sizin 2k prof. cyka's f. League nize nasil dahil olabilirim.

Ey kulum beni dinle.Günlerce taaanğrıım bu ne güzel grup diyipte mal gibi trollemene şaştım doğrusu.Olsun yinede number one sın aramızda turnuva bilen yapıyoz biliyon mu.Takım çıktı.Cansı istersen aliyim seni gruba deermişim.Git lol ünü oyna.Dota konularını daha fazla trolleme.Pişik gotlu bebe seni

• quote:

Ey kulum beni dinle.Günlerce taaanğrıım bu ne güzel grup diyipte mal gibi trollemene şaştım doğrusu.Olsun yinede number one sın aramızda turnuva bilen yapıyoz biliyon mu.Takım çıktı.Cansı istersen aliyim seni gruba deermişim.Git lol ünü oyna.Dota konularını daha fazla trolleme.Pişik gotlu bebe seni

Puahahaha tanrim. Ateist ediceksiniz beni vallaha. Ben o boktan grubunuzda bi kere oyle bisey demedim. Onu bi kere pisik gotlu beyninden cikar. Takimini cok merak ettim qnq . Sen lidersindir. 2k li ama hep nooblar gelen communityden veryansin eden pr0 Reyiz olarak. Lolu trolle yazdigimi hala anlayamaman ne bicim bir beyinsiz etnik dokuntu (anladin sen) oldugunu gostetir. Sen devam et qnq 2k pr0 jukeslarina. senin ve pr0 qanqilerinin siycmanisini istemedigim icin oynadigim oyun adini vermiycem. Zaten siz oyuna para vermezsiniz qnq torent varken demi len

Cansın ya kulum.LoL>Dota yazıpta ban çiki ban ban diyerek saçmalayan etnik döküntü bendim.Gruptan atılınca da al beni aaağl diyen de bendim.Kendi belamı veriyim.Keşke dotacı olabilseydim.Keşke senin kadar pro olabilseydim.Mmr siz velet seni.Git başka yerse trollüğünü yap.Abini de cağırıp whatsaptan zırlamamayı da öğren.Öpüldün canısı.Uza şimdi.

• quote:

Cansın ya kulum.LoL>Dota yazıpta ban çiki ban ban diyerek saçmalayan etnik döküntü bendim.Gruptan atılınca da al beni aaağl diyen de bendim.Kendi belamı veriyim.Keşke dotacı olabilseydim.Keşke senin kadar pro olabilseydim.Mmr siz velet seni.Git başka yerse trollüğünü yap.Abini de cağırıp whatsaptan zırlamamayı da öğren.Öpüldün canısı.Uza şimdi.

1.92 boy var qnq daha uzamam heralde :) .merak etme mmrsiz da degilim 3.8 de biraktik hayirlisiyla merak etme. Dotayi biraktim sirf senin icin. Odul olarak cennetinden iki villa bir de kiralik dukkan arz ediyorum. Atilinca da yazdigim seyleri ne guzel sallamisin la oyle. Vu hayal gucu iste seni sen yapan bu arada arkadasina aratip once bana bak agliyo sonra arkadasina bak agliyo demen bizi kahkahalara bogdu. Siniftakilerle de ayri gulduk yani. sen bizi guldurdun yuce kagan seni guldursun. (kelime sakasi qnq sen seversin :) )

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.