Şimdi Ara

DOTA2 WHATSAPP GRUBU? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
2.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gatsb B kullanıcısına yanıt
    Herkes gruptaki yazışmaları biliyor kulum.Bu arada adım kaan ;) Burda o olgunlaşamamış beynini zorlayıp ta yalan sıcma.Riki counterlamakla meşgulum.Acil bişey olursa ara beni. ;) öpüldün yakışıklı.Kankinle Dota konularını trolleme.Hadi kaçtım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grup hala aktif ise gelmeyi düşünüyorum.
  • Grup dağıldı beyler has adamlar gitti bi kaç ay oluyor sessiz bi iki mesajı anca olanlar kaldı

• Bu en ben çıkarken gruptaydı hala bi sorun bakalım ne haldeymis

• quote:

Orijinalden alıntı: Goblin Mind

Bu en ben çıkarken gruptaydı hala bi sorun bakalım ne haldeymis

dagıldı şu aralar 7-8 kişi falan kalmıştı bende çıktım noldu bilmiyorum sonra
  • Baya uzun bir sure muhabbettwn sobra ben de yazılılar yüzünden çıkmak zorubda kaldım sonra da unuttum.En son 32 kişi falandık sonradan dağılmış.

• Arkadaşlar grup varlığını sürdürmekte katılmak isteyenler benimle temasa geçebilirler.
     DOTA2 WHATSAPP GRUBU?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meshhead

Beyler size kurallari olan bir forumdaki mesaj kalitesini kisaca sergileyeyim:

"Got bok sic cok biliyon mal benim mmrim 3k tamam mi mal salak yetersiz cuk annene soverdim ama kural var optum"

Whatsapp'teki olasi mesajlar:

"Adres ver annene tukurecegim"

Denendi ve onaylandi. Tamamen haklisiniz. Ama boyle veledleri banladikdan sonra kaliteli bir gurup olustu. Suan adminiyim

• grup hala mevcut mu?

• Grup hala mevcutsa bende bir dal PM alırım
  • Şu anki grup yöneticisi kim? Gruba katılmak isterim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mega Therion

20 yas siniri koymazsan o gruptan bi bok olmaz.

daha önce gruba katıldım, zannediyorum bu grup değildi ama o da dh dota grubuydu gene. yani gene bu sayfadan bulmuştum.
    muhabbet %90 dota dışı, klasik liseli muhabbeti idi. 3-5 ergen grubu domine etmiş kendi aralarında anlamadığım bir şeyler konuşup duruyordu nadiren de hadi maç atalım diyorlardı. karı kız fotoğrafları da gruba düşünce çıkmıştım. yas ve kurallar olmayınca böyle oluyor. arkadaş haklı bir grup lazım mesela sürekli muhabbet döndürmek için. benim bir seneye kpss çalışmam lazım o zamana kadar da okul dışında dota ile vakit geçirmek zevkli geliyor hazır fırsatım varken. WhatsApp da bana göre güzel bir düşünce ama burada çekincelerini belirten insanlar da haklı. ben buradan bazı kişiler tanıyorum evli çoluğa çocuğa karışmış insanlar, önemli makamda olanlar var herkesi kapsayacak bir grup olursa o zaman tutar. mesela turnuva konuşuruz, mesela 5 numara sup nedir vs teknik muhabbet döner, maç sonucu ekran paylaşılır bunlar güzel şeyler fakat çok seçici ve kuralcı olmak gerekiyor kardeşim. yukarıda da aslında bunu dolaylı yoldan belirtmişler tepkileri sana değil forumun ortamına.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.