Şimdi Ara

DOTA2 WHATSAPP GRUBU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
2.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bu konu daha oncedende açılmış ama ben tekrar dillendiriyorum Dota2 malumunuz cok fazla oynanan bur oyun degil.Hal boyle olunca insanin Dota konusmak icin arkadaslara ihtiyaci oluyor.Eger siz de benim gibi dusunuyorsanız PM:den bana yazın sizi ekleyip Whatsapp grubuna alalım boylece rahatca Dota2 ile ilgili konusabilecegimiz soru sorabilecegimiz bir grubumuz olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu an böyle aktif bi grup var mı?
  • Jungle Boogie kullanıcısına yanıt
    Hocam açıkçası şuanda 4-5 kisiyiz katılım 10 kişiyi bulursa grubu açacağım bakalım 10 kişi olduğumuz takdirde ben grubu kurarım siz pmden bana numara yollayın oradan konuşalım.

• O grupta kan çıkar

• Yeni başlayanlar değil de hali hazırda bilgi sahibi olanlar var ise gelebilirim.
  • Tasmalı Kedi kullanıcısına yanıt
    Temet Nosce kullanıcısına yanıt
    Daha önce LoL için denemiştik gayet zevkliydi tabi ben DOTA'ya geçince yine böyle bir grup aradım ama bulamadım katılım olursa çok zevkli olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RahipDotaci -- 17 Kasım 2014; 16:25:43 >
  • Tasmalı Kedi kullanıcısına yanıt
    Niye?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dh Elektronik Whatsapp Grubu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • UP pls önemli konu

• Upladığın konu baştan beşinci mi neydi?. Helal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonal Sosyalist -- 17 Kasım 2014; 19:35:47 >
  • Ne konuşulabilir onu merak ediyorum.Forumda bile bir şey olduğu yok zaten.
  • Hocam valla denemekten zarar gelmez.Biz deneyelim olmadı kapatırız selamımızı verir ayrılırız sıkıntı yok.

• Beyler size kurallari olan bir forumdaki mesaj kalitesini kisaca sergileyeyim:

"Got bok sic cok biliyon mal benim mmrim 3k tamam mi mal salak yetersiz cuk annene soverdim ama kural var optum"

Whatsapp'teki olasi mesajlar:

"Adres ver annene tukurecegim"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meshhead -- 18 Kasım 2014; 7:48:44 >
  • Meshhead kullanıcısına yanıt
    Alaka?

• quote:

Orijinalden alıntı: MeFSuH

Ne konuşulabilir onu merak ediyorum.Forumda bile bir şey olduğu yok zaten.

O nedenle vatsap açılır zaten. Mobilden her yerde dota hk. Canlı olarak konuşabiliriz fakat forum sitesinde kasıntı oluyor o nedenle çok ilgi olmuyor. Her saniye mesajlaşma zorunlulugu yok zaten birisi birşey sorar konusuruz vs.

Yalnız forumda cidden bazı çok egoist büyük konuşmaya çalışan tipler var. Hani bu grup açılsa bile düşüncesi "ne gelicem o 2k ların arasına" veya "gelim de bi kendimi gosteriyim herkese karşı cikiyim" olucak adamlar. Bu tarz oyuncular gruba alınmadığı sürece grup açılırsa gelirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drummer07 -- 18 Kasım 2014; 9:46:35 >
  • 20 yas siniri koymazsan o gruptan bi bok olmaz.

• Yaş sınırı 16 olacak altı alınmayacak boş konuşan atılacak gereksiz muhabbet olmayacak yalnızca DOTA2.Bunun yanında caps paylasımı olacak yeni güncellemeler hakkında bilgisi olanlar bilgilendirme yapacak çocukça muhabbet yasak olacak kavga olmayacak küfür isterseniz serbest olacak şuanda 8 kişiyiz 2 kişi daha gelsin kuracağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RahipDotaci -- 18 Kasım 2014; 10:00:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mega Therion

20 yas siniri koymazsan o gruptan bi bok olmaz.

Nasıl bu kadar eminsin? 20 yaşının altındakilerin hepsini toplayıp dota grubu kurdun mu daha önce? Genelleme artik biseyleri.

• Başlıktada belirttiğim gibi daha önce LoL için denemiştik 17 kişiydik 3 kişi hariç herkes olgun insanlardı o üç çocuğu da attık sonradan.Katılmayacaksanız yorum yapmayın zaten yaş önemli değil saygılı olsun çocukça işler yapmasın yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RahipDotaci -- 18 Kasım 2014; 10:22:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RahipDotaci

Alaka?

Bak mesela bir agresif cevap daha. Herkes sinirli burada. Lose streak yapan, ailesine, sevgilisine kizan burada. Anlamiyorum ki.

• Meshhead kullanıcısına yanıt
    Kardeş sinirli değilim ama gruba girmeyecek olanlar buraya yazıp da girenlere lütfen engel olmasınlar

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.