Şimdi Ara

DOTA2 WHATSAPP GRUBU? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
2.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Drummer07

quote:

Orijinalden alıntı: Mega Therion

20 yas siniri koymazsan o gruptan bi bok olmaz.

Nasıl bu kadar eminsin? 20 yaşının altındakilerin hepsini toplayıp dota grubu kurdun mu daha önce? Genelleme artik biseyleri.

Uzun zamandır bu foruma üyeyim, buraya üye olan insan profilini az çok bilirim. Bunun yanında uzun zamandır dota oynarım ve dota oynayan türk insanı profilini de bilirim.Daha doğrusu ''oyun oynayan'' türk insanı profilini az çok bilirim.Burada ki kişiliklerin idlerinin ne boyutlarda olduklarını insanları aşşağlamanın ne kadar kolay olduğunu herkes biliyor.Derin sosyolojik ve psikolojik tahlillere girmeden bunları birbirine katarsak dış gerçekliğin farkında olmayan potansiyel suçlu hedonist çocuklarla kurulmuş bir whatsapp grubu insana hiçbir şey katmayacaktır.

Kurduğum bu cümle için herhangi bir amprizme gerek yok.Çünkü ortada deneysellike alakalı bir durum yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Drummer07

quote:

20 yas siniri koymazsan o gruptan bi bok olmaz.

Nasıl bu kadar eminsin? 20 yaşının altındakilerin hepsini toplayıp dota grubu kurdun mu daha önce? Genelleme artik biseyleri.

Uzun zamandır bu foruma üyeyim, buraya üye olan insan profilini az çok bilirim. Bunun yanında uzun zamandır dota oynarım ve dota oynayan türk insanı profilini de bilirim.Daha doğrusu ''oyun oynayan'' türk insanı profilini az çok bilirim.Burada ki kişiliklerin idlerinin ne boyutlarda olduklarını insanları aşşağlamanın ne kadar kolay olduğunu herkes biliyor.Derin sosyolojik ve psikolojik tahlillere girmeden bunları birbirine katarsak dış gerçekliğin farkında olmayan potansiyel suçlu hedonist çocuklarla kurulmuş bir whatsapp grubu insana hiçbir şey katmayacaktır.

Kurduğum bu cümle için herhangi bir amprizme gerek yok.Çünkü ortada deneysellike alakalı bir durum yok.

anladım sosyoloji okumussun veya okuyorsun, fakat bu genelleme yapmaman gerektiği gerçeğini değiştirmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Drummer07 kullanıcısına yanıt
    Lütfen katılmak istiyorsanız numara yollayın istemiyorsanız boş yere tatava yapmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RahipDotaci -- 18 Kasım 2014; 12:58:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RahipDotaci

Lütfen katılmak istiyorsanız numara yollayın istemiyorsanız boş yere tatava yapmayın

Bos yere "tatava" yapmiyoruz, bir konu hk. tartisiyoruz sadece. Vatsap grubunda da bu tarz tartismalar olacaktir çok doğaldır. Grupta bu şekilde tepki aldığımda gruptan zaten çıkacağım için hic gelmemeyi seciyorum şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drummer07 -- 18 Kasım 2014; 13:08:58 >
  • Drummer07 kullanıcısına yanıt
    Valla boş yere kavga olmassa kimse tepki vermez emin olun bu arada 9 kişi olduk

• Grup kuruldu 13 kisiyiz H.O

• pm atıldı
  • 15 olduk sagolun ayrica telefonum suanda yanimda olmadigi icin suanda ekleyemiyorum sabirli olun

• bende pm atayım. çevremde dota hakkında muhabbet edebileceğim çok kişi yok. Muhabbet güzeldir umarım.
  • Ekleyin beni yaş 23

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende gelirim ekleyin
  • Pmden num at buyur

• güzel ve öğretici bir grup olacağını umuyorum.
    Pm attım numarayı.
  • 20 olduk katılan herkese tesekkurler

• ekle benide

• Pmden num at buyur

• quote:

Pmden num at buyur

sürüyor mu hala alımlar ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: RadyoaktifKatır

quote:

Pmden num at buyur

sürüyor mu hala alımlar ??

evet bugün ben de girdim
  • Buyrun gelin

• usta benide eklermisin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.