Şimdi Ara

dotanın lolden daha iyi olduğu gerçeği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• napak ölek mi ?
  • Cs go da cs 1.6 dan daha güzel geliyor ama sonuçta 2 si de cs yani lol ile dotayi ayni tasarimcilar yapmıs artık insanlar farklılık istiyor aynı şeyler bir süre sıkıyor çünkü

Bana göre de lol güzel geliyor hatta lineage 2 dota dan wow dan lol den de daha iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dota biraz daha teferruatlı oyun. dota 2 çok az oynadım, genelde lol oynuyorum ama buna rağmen bana göre de dota daha iyi. oynayamadığım için lole devam ettim zaten

her ne kadar dota lolden iyi olsa da lol kendini daha iyi pazarladığından dolayı şu an dotanın kat ve kat önünde.
  • LoL çok daha iyi ve akışkandı fakat S6 da bitti LoL. Şuanda bitirmeye devam ediyor Riot
  • lol çok daha iyi miydi OMEGALUL
  • Bende baya doya oynamistim. Dota 2 de 1000 saate yakin vardir dota 1 de oynadim baya. Aslında dediğim oyunun seni çekmesi, popülerlik gibi şeylerdi. Yorumu kısa yazdığımdan yanlış anlaşılma oldu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DotA o küfür gibi loot sistemiyle lole alternatif bile değil. Gider HoTS oynarim en azindan oyuncusuna adam gibi loot atıyor.

• :DDDDDDDDDDDDDDD
  • Dotada aşırı ayrıntı ve etkileşim var. Bıraktığımda her heronun diğer heroların skilleriyle ve itemlerle olan etkileşimini biliyordum. Popüler ve kritik herolarında skill cooldownlarını ve hasarlarını biliyordum. Her heroyla pratiğim vardı ve hepsinin combosu u, item ve skill dizilimini biliyordum. Oyunu çok iyi analiz edip item ve skill buildi yapabiliyorum. Nerde ne yapmalı ne zaman girmeli, farm, map kontrolü her şeyim ortalama bir oyuncunun üstündeydi. Lole geçtiğimde yakıncı herolarla bile kitelemekten orman dönemiyordum sonra dedim ki bu yetenekler bu oyuna fazla sal gitsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archer the Archer -- 20 Kasım 2018; 19:49:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-225FEBD6D

:DDDDDDDDDDDDDDD
    Gülmeye devam et kardeşim, zamanında adam gibi bir loot sistemi varken o zamanlar Steama TL bile gelmemişken 1 dolar bile yüklemeden yaklaşık 500 dolar kasmıştım Dotadan (100 Doları Kutudan duşen Yavru Rosh gerisi bet). Sonra ne oldu ? Loot ve Drop sisteminin içine ettiler, ettikleri yamada hemen bıraktım oyunu. Şimdi sadece Drop itemleriyle kas o parayı da göreyim seni.

Evet DotA çok daha zevkli bir oyun, mekanik açısından LoLden hayli hayli üstün ve Arkadaşla oynamak için de bire bir ama bu, zamanında Valve'ın DotA oyuncularının kafasına kafasına vurduğu gerçeğini değiştirmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungian_Shadow -- 20 Kasım 2018; 21:20:32 >
  • neye göre iyi mesela.ben 10yıl dotaya gençliğimi vermiş biri olarak objektif konuşayım.lol daha dengeli ve oynanabilirliği daha yüksek.ne yazıkki lol daha iyi

sıkmadımı bu dotacı egosu
  • Dota bizim oyuncu topluluğu için fazla kompleks bir oyun. LoL ise basit olduğu için çok daha başarılı çünkü 30 iq ile de oynayabiliyorsunuz.
  • git dota oyna o zaman
  • Hey Mr Jack kullanıcısına yanıt
    oynuyorum zzaten haha

peki sen oynayabilirmisin XDDDDDDD
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiraZero

Cs go da cs 1.6 dan daha güzel geliyor ama sonuçta 2 si de cs yani lol ile dotayi ayni tasarimcilar yapmıs artık insanlar farklılık istiyor aynı şeyler bir süre sıkıyor çünkü

Bana göre de lol güzel geliyor hatta lineage 2 dota dan wow dan lol den de daha iyi.
    Lineage2 Chaoic throne Gracia 1'den sonra bozdu artık efsane oyunumuz değil

• glumblapinta kullanıcısına yanıt
    İnterlude güzel h5 de oynadim da serverleri iyi değil en iyisi interlude.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lol bidmiş

• Dota lole gore cop oyun basligi buraya acman bile lolun ustunlugunu gosteriyor. Dota 2 komple lolden cakma zaten herolar fln.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.