Şimdi Ara

double din ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
22.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kullanmakta olduğum çin malı double dinin Ekranında dokunmatik bastığım noktanınn farklı yerini algılıyor.dolayısıyla settingi de kyrcalayamıyorum.bu konuda nasıl bir çözüm olabilir.acaba ekranı ölmüş olabilir mi.oturduğum yerde bu işlerden anlayacak bir elektronikçi bulabileceğimi zannetmiyorum.sizlerin önerilerine göre hareket eedeceğim.

• Reset düğmesiyle cihazın ayarlarını sıfırlayın ya da (varsa) menüden kalibrasyon ayarı yapın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reset düğmesine falan da bastım hiç bir değişiklik yok.menüde de kalibrasyon bölümü yok.çözüm üretemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: toprak2009

reset düğmesine falan da bastım hiç bir değişiklik yok.menüde de kalibrasyon bölümü yok.çözüm üretemiyorum

arkadaşlar bu konuda yardımcı olacak kımse yok mu bendekı cıhazda aynı markası bıle yok sadece double dın dıye gecıyor 7'' simdi ise nereye dokunursam baska yerdekı sistem çalısıyor nagıvasyon bolumunde kalıbrasyon vardı ama oraya ulasmak mumkun olmuyor açılmıyor harıcı olarak kalıbrasyon var mı bulamamdım

reset de çozum olmuyor dıl çınce oldu cevrılmıyorda kafayı yıyecegım bulamadım ınternet ortamında sadece bu sitede var baskda yok veya ben bulamadım yardım lutfen
  • cihaz kurulumu yapılırken kalibrasyon ekranı gelir, reset tuşuna 30 saniye kadar basılı tutarak hard reset atmayı deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

cihaz kurulumu yapılırken kalibrasyon ekranı gelir, reset tuşuna 30 saniye kadar basılı tutarak hard reset atmayı deneyin.

hemen simdi aracın yanına gidiyorum vede dediginiz gibi reset atmaya insallah sorun duzelır
    cevabın için tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

cihaz kurulumu yapılırken kalibrasyon ekranı gelir, reset tuşuna 30 saniye kadar basılı tutarak hard reset atmayı deneyin.

valla ustat kosarak gitttim denedim ama yok 30 saniyede bekledim 1 dk ama gene aynı sadece kalıbrasyon ayarı bozuk aynı hart reset yapmıyor golf 5 uzerınde bu teyp win c5 yazıyordu sısteminde ama o bolume bıle giremiyorum o bolume gecebılsem her sey duzelecek ama sansımı her yonden denıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çift Monitör Tam Ekran Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.