Şimdi Ara

Doublelift daha iyi bir takımı haketmiyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merak ettiğim bir konu dünkü ATN maçını da izledim basit hatalar yaptılar ve maç koptu zaten yani fanboy değilim CLG'yi pek de beğenmem ama Doublelift beğendiğim bir oyuncu ve CLG'den daha iyi bir takımı hakettiğini düşünüyorum acaba sizlerin düşünceleri nelerdir ?

http://www.youtube.com/watch?v=c99yq3IknUs dün gezinirken bunu buldum mağara olabilir mi bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenshou -- 21 Aralık 2013; 15:45:54 >

• rakip 4 oyuncu midde inhib alırken onun tek başına bottaki full canlı 2.kuleyi almaya calışırken gördükten sonra tabikide oradan fazlasını haketmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SteppinUp

rakip 4 oyuncu midde inhib alırken onun tek başına bottaki full canlı 2.kuleyi almaya calışırken gördükten sonra tabikide oradan fazlasını haketmiyor

Aynen orada biraz bende sinirlendim açıkçası ama galiba ''biz 4 kişi oyalarız double da oradan inhi alır ondan sonra gelir'' düşüncesi ile gittiler ama kötü oldu.Yani böyledir demiyorum ama böyle olduysa çok aptalca bir fikirdi.Ama ne bileyim bir çok oyuncunu hatası olabilir ben yine hala severim ya Doublelift'i Adc oynamayı bana sevdiren adam olduğu için olabilir belki.
  • tenshou kullanıcısına yanıt
    o pozisyonda ATN 'in midden açmaya çalıştığı apaçık belliydi dliftte farkındaydı ve o seviyede ki bir oyuncunun geride kalmış takımını adc'siz fight yaptırmak zorunda kalması özürsüz bir hata
  • Doublelift in supportuna bayiliyorum takimi ikisi hayatta tutuyor nebiliyim banada sevdiren oydu adc I
  • quote:

Orijinalden alıntı: SteppinUp

o pozisyonda ATN 'in midden açmaya çalıştığı apaçık belliydi dliftte farkındaydı ve o seviyede ki bir oyuncunun geride kalmış takımını adc'siz fight yaptırmak zorunda kalması özürsüz bir hata
    kesinlikle katılıyorum wildturtle'dan sonra en iyi adc
  • quote:

Orijinalden alıntı: dbstarted

Bu mesaj silindi.
    takım zaten onun takımı.
    Kaptanı , ayrılmaz.
    Jungle sıkıntısı var clg'de o sorunu çözdükleri an bitecek olayda. Trickz olsun , dexter olsun alışamadı. Şutlandı.
    Bende merakla beklemekteyim yeni jungler'i.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Louis Van Gaal

takım zaten onun takımı.
    Kaptanı , ayrılmaz.
    Jungle sıkıntısı var clg'de o sorunu çözdükleri an bitecek olayda. Trickz olsun , dexter olsun alışamadı. Şutlandı.

Alıntıları Göster
    doubleliftin metası kalktı. artık adcler god değil. late herkes hayvan gibi vuruyo. özellikle vayne s4 ne yapcak bilemiyoruz efendim hemen ölüyor.
  • reginald dada öyle deniyordu şimdi bjersen oynuyor ne olucak bilemeyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: vito_scaletta

doubleliftin metası kalktı. artık adcler god değil. late herkes hayvan gibi vuruyo. özellikle vayne s4 ne yapcak bilemiyoruz efendim hemen ölüyor.

Alıntıları Göster
    Dün kü maçı izleyen herkes o bot tan kule için ittirme olayına takılmış yahu orda oyunun içinde bulunduğu durum ortada nereyi defliyorsun zaten takımında ölü bekleyen var karşısı gümbür gümbür geliyor orda boş boş kite lıyacağına gitti adam alttan ittirdi ayrıca adc olarak Wildturtle ı daha çok beğensemde doublelift in ve daha doğrusu clg nin yeri ayrı benim için

• quote:

Orijinalden alıntı: EvrimDışı

Dün kü maçı izleyen herkes o bot tan kule için ittirme olayına takılmış yahu orda oyunun içinde bulunduğu durum ortada nereyi defliyorsun zaten takımında ölü bekleyen var karşısı gümbür gümbür geliyor orda boş boş kite lıyacağına gitti adam alttan ittirdi ayrıca adc olarak Wildturtle ı daha çok beğensemde doublelift in ve daha doğrusu clg nin yeri ayrı benim için

Alıntıları Göster
    bence doublifte göre yüksek bi takım clg

• quote:

Orijinalden alıntı: fontainebleau

takım zaten onun takımı.
    Kaptanı , ayrılmaz.

Reginald
  • Adam olana cok bile!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0F2AFDA7E

quote:

takım zaten onun takımı.
    Kaptanı , ayrılmaz.

Reginald

Alıntıları Göster
    1. holyphonix
    2. wildturle
    3. doublelift bence

• quote:

Orijinalden alıntı: DoubleJift

1. holyphonix
    2. wildturle
    3. doublelift bence

Alıntıları Göster
    Doublelift dünkü maçlarda kötü performans gösterdi
  • quote:

1. holyphonix
    2. wildturle
    3. doublelift bence

Alıntıları Göster
    Oyynadığı takım da fena değil aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daenerys Stormborn

quote:

takım zaten onun takımı.
    Kaptanı , ayrılmaz.

Reginald

D.lift'in emekli olacağına inanıyorsan , bende yazayım reginald.
  • quote:

1. holyphonix
    2. wildturle
    3. doublelift bence

The bomb has been planted
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalnız Fok

quote:

1. holyphonix
    2. wildturle
    3. doublelift bence

The bomb has been planted

Alıntıları Göster
    Hakediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wix-n

Hakediyor

Alıntıları Göster
    aynen adamın takıma hep afk feeder denk geliyor
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.