Şimdi Ara

Doublelift daha iyi bir takımı haketmiyor mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Solo q degilki bu beyler adam tek basina BD yapiyor diyorsunuz . muhtemelen takim olarak alinmiş bir karar bu doğru mu bencede degil ama olayi d.liftin üzerine yüklemek yanlis takim olarak oynuyor adamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dexter atıldı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vito_scaletta

doubleliftin metası kalktı. artık adcler god değil. late herkes hayvan gibi vuruyo. özellikle vayne s4 ne yapcak bilemiyoruz efendim hemen ölüyor.

Aynen arada offtanklar geliyor bota kule altı patates ediyorlar.

Edit:Doublelift'in düştüğü duruma bak tr çilingirleri yerden yere vurmuşlar hemen.

"double nab zaten ne anlar lol den adc den ilk defa oynuyor gibiydi dün xss"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady Sylvanas Windrunner -- 21 Aralık 2013; 17:51:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrVayne

dexter atıldı mı ?

yep
  • quote:

Orijinalden alıntı: SteppinUp

rakip 4 oyuncu midde inhib alırken onun tek başına bottaki full canlı 2.kuleyi almaya calışırken gördükten sonra tabikide oradan fazlasını haketmiyor

orda o hareketi yapmasına takımca karar vermişlerdir diye düşünüyorum. sonuçta devamlı irtibat halindeler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theon Greyjoy

quote:

Orijinalden alıntı: vito_scaletta

doubleliftin metası kalktı. artık adcler god değil. late herkes hayvan gibi vuruyo. özellikle vayne s4 ne yapcak bilemiyoruz efendim hemen ölüyor.

Aynen arada offtanklar geliyor bota kule altı patates ediyorlar.

Edit:Doublelift'in düştüğü duruma bak tr çilingirleri yerden yere vurmuşlar hemen.

"double nab zaten ne anlar lol den adc den ilk defa oynuyor gibiydi dün xss"

dün bende 4 kişiden tower dive yedim. hemen bota indiler double killer havada uçunca

• LeeOrAfk L kullanıcısına yanıt
    işin kötü yanı CLG bişeyde başarılı olduğunda kendine god gibi tavır takınıyor egosu yüksek bir kişilik gibi hatalarda da üstüne yüklemek normal ki allstar ve bi kaç turnuva dışında başarısı olmayan bir oyuncu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SteppinUp -- 21 Aralık 2013; 18:25:37 >
  • oyundan zerre anlamayan adamlar yorumlamislar yine. ne yapicakti adam gidip midi koruyup 4 kisiye kafa mi aticakti. her biri basic attack yapsa cc atsa 3 saniyede olurdu zaten. adam en mantiklisini yapti oyun zaten lose tu o durumda.
  • doubleift de çok güzel oynamadı o maç hatta laneindede baya ezildi.
  • Tides Of Blood kullanıcısına yanıt
    he doğrusu bu yani takım geriye düştüyse gidip split push yapmak kardeş öyle bi dünya yok orda kule ayakta iken eşit sayıda fight girseler ne kadar tutsalar shut down alsalar o kadar iyi gerideysen uzamasını sağlamaktan başka çaren yok belli ki takım olarak kafada bitirmişler 4 kişinin doubleliftin eline baktığı bir takım zaten oda ezilince amaçsız bir takım görüntüsü veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SteppinUp -- 21 Aralık 2013; 18:39:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoubleJift

1. holyphonix
    2. wildturle
    3. doublelift bence

1 naru qnq holifenixde kimmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoubleJift

1. holyphonix
    2. wildturle
    3. doublelift bence

böyle sıralama olmaz oynadıkları serverlar farklı
    holyphoenix, wildturtle böyle katliamda görmedim
  • Uzi bence wildturtledan iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SteppinUp

o pozisyonda ATN 'in midden açmaya çalıştığı apaçık belliydi dliftte farkındaydı ve o seviyede ki bir oyuncunun geride kalmış takımını adc'siz fight yaptırmak zorunda kalması özürsüz bir hata

+124534
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

oyundan zerre anlamayan adamlar yorumlamislar yine. ne yapicakti adam gidip midi koruyup 4 kisiye kafa mi aticakti. her biri basic attack yapsa cc atsa 3 saniyede olurdu zaten. adam en mantiklisini yapti oyun zaten lose tu o durumda.

+1

Prolar toplanmış hemen.O adam dünyanın en iyi adc si olarak anılıyorsa emin olun oyun anında bile sizin maksimum seviyenizden 100 kat daha iyi düşünebildiği içindir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fontainebleau

takım zaten onun takımı.
    Kaptanı , ayrılmaz.
    Jungle sıkıntısı var clg'de o sorunu çözdükleri an bitecek olayda. Trickz olsun , dexter olsun alışamadı. Şutlandı.
    Bende merakla beklemekteyim yeni jungler'i.

Bende CLG hayranıyımdır. Fakat son zamanlarda takımdaki değişiklikleri takip edemedim. TrickZ şutlandıktan sonra mı dexter1 geldi? Birde Battle of the Atlantic'den sonra dexter1'da mı şutlandı takımdan ondan haberim yoktu? Jungler konusunda söylediklerine tamamen katılıyorum. bigfatlp o kadar iyi olmamasına rağmen en azından TrickZ ve dexter1'dan iyiydi benim gözümde. Bot lane e zaten laf yok bana CLG'yi sevdiren onlardır zaten.
  • çok artiz doublelift,takım oyununa gelemiyor kendi düşündüğü olsun istiyor.öyle bir gambitteki gibi bi takım olarak oynayamıyor asla
  • O adam dunyanin en iyi ADC oyuncusu benim gozumde. CLG'nin tekrar guclenmesi icin Hotshotgg'nin geri donmesi gerek kanimca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadouspan

quote:

takım zaten onun takımı.
    Kaptanı , ayrılmaz.
    Jungle sıkıntısı var clg'de o sorunu çözdükleri an bitecek olayda. Trickz olsun , dexter olsun alışamadı. Şutlandı.

Bende CLG hayranıyımdır. Fakat son zamanlarda takımdaki değişiklikleri takip edemedim. TrickZ şutlandıktan sonra mı dexter1 geldi? Birde Battle of the Atlantic'den sonra dexter1'da mı şutlandı takımdan ondan haberim yoktu? Jungler konusunda söylediklerine tamamen katılıyorum. bigfatlp o kadar iyi olmamasına rağmen en azından TrickZ ve dexter1'dan iyiydi benim gözümde. Bot lane e zaten laf yok bana CLG'yi sevdiren onlardır zaten.

Geçen turnuva da şu ttb ile eşleştikleri onda trickz vardı. Sonra ayrıldı takımdan.
    Dexter'i denemek için davet ettiler , beğenmediler. Dexter'de eu'ya dönüp ocelotenin takımına katıldı (diye biliyorum)

Dexter'in bu turnuvada oynamasının sebebi isminin roster'da yer alması. Clg ile bağı kalmadı artık.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shadouspan

quote:

takım zaten onun takımı.
    Kaptanı , ayrılmaz.

Geçen turnuva da şu ttb ile eşleştikleri onda trickz vardı. Sonra ayrıldı takımdan.
    Dexter'i denemek için davet ettiler , beğenmediler. Dexter'de eu'ya dönüp ocelotenin takımına katıldı (diye biliyorum)

Dexter'in bu turnuvada oynamasının sebebi isminin roster'da yer alması. Clg ile bağı kalmadı artık.

Şuan aphromoo kesin olarak CLG'de di mi? lol.gamepedia.com'da aphromoo'nun profilinde nedense takım kısmında bir şey yazmıyor da.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.