Şimdi Ara

Doublelift daha iyi bir takımı haketmiyor mu ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Shadouspan

quote:

Orijinalden alıntı: fontainebleau

quote:

Orijinalden alıntı: Shadouspan

quote:

Orijinalden alıntı: fontainebleau

takım zaten onun takımı.
    Kaptanı , ayrılmaz.
    Jungle sıkıntısı var clg'de o sorunu çözdükleri an bitecek olayda. Trickz olsun , dexter olsun alışamadı. Şutlandı.
    Bende merakla beklemekteyim yeni jungler'i.

Bende CLG hayranıyımdır. Fakat son zamanlarda takımdaki değişiklikleri takip edemedim. TrickZ şutlandıktan sonra mı dexter1 geldi? Birde Battle of the Atlantic'den sonra dexter1'da mı şutlandı takımdan ondan haberim yoktu? Jungler konusunda söylediklerine tamamen katılıyorum. bigfatlp o kadar iyi olmamasına rağmen en azından TrickZ ve dexter1'dan iyiydi benim gözümde. Bot lane e zaten laf yok bana CLG'yi sevdiren onlardır zaten.

Geçen turnuva da şu ttb ile eşleştikleri onda trickz vardı. Sonra ayrıldı takımdan.
    Dexter'i denemek için davet ettiler , beğenmediler. Dexter'de eu'ya dönüp ocelotenin takımına katıldı (diye biliyorum)

Dexter'in bu turnuvada oynamasının sebebi isminin roster'da yer alması. Clg ile bağı kalmadı artık.

Şuan aphromoo kesin olarak CLG'de di mi? lol.gamepedia.com'da aphromoo'nun profilinde nedense takım kısmında bir şey yazmıyor da.

yep
    Güncel roster aşağıda ;

link
    nien
    d.lift
    apph
    -?

• doublift o kadarda iyi adc değil şu zamana göre.eskiden iyidi ona birşey demiyorum ama rekabet artınca arada kaynadı .geçen oynanan battle of atlantic maçı öncesinde imaqtpie şöyle demişti '' eu mid lanerlar , na adcler takımı taşıyor '' diye ama tabbz eline verdi geçenki maçta.eu oyuncuları genel olarak daha iyi bunu zaten çoğu kişi biliyor.na'da dyrus reyizin dediği gibi 2 takım var TSM ve c9 gerisi o kadar iyi değil şimdilik göründüğü kadarıyla.
  • Tek hata ile kötü oyuncu ikna edenler var. Yav hehe diyip geçiniz. Kendisi hala gözümde en iyi adc oyuncusudur. Meta yüzünden biraz düşüş yaşasa da yeni çıkan adc'ler Lucian ve Jinx ile güzel oynuyor.
  • Holy Templar kullanıcısına yanıt
    şimdi onu bu forumda anlatamıyoruz isim yaptıysa kötü diyemiyoruz bi oyuncuya hemen savunmaya geçiyorlar ama öyle dlift s2 de cok iyiydi cünkü onu çekip çeviren bir chauster bi hotshotgg ile aynı takımdaydi ki o zamanlar bence en iyi bot lane dlift-chauster'dı.ama artık öyle değil tek bir oyuncunun taşıyacağı dönem yok artık bruisher'lar hem öküz gibi hem dmg atıyor artık takım oyunu %100 şart ve dlift ego almış başını gidiyor hyper-carry pickledi aranea'nin gank baskılarından sıyrılıp late'e yatırım yapmak içinde lulu-trist ikilisini aldılar gayet safe bir pick ama yok lane'de yine ezildi toparlamaya çalıştı 4 item dolaşıyor takımın ihtiyacı var ama beyfendi botta splitte ee madem ki takımın altın çocuğusun tüm takım senin eline bakıyor ki mekanik olarak mükemmel bir oyuncu saygım sonsuz ama o mekanikleri kullanıcağın yer takım def yaparken splitpush değil takımın en yüksek şekilde avantajlı cıkmasını sağlamak için mekaniklerini kullanmak sonuna kadar savaşmak.bence monte cristonun takımı elden geçirmesi lazım.

• Peki sizce iyi bir junge gelirse clg biraz düzelebilir mi ?
  • S1 ve S2'de pek fazla bilinen takım yoktu, oyun da o kadar popüler değildi. O yüzden göz önünde olan bir CLG ve TSM vardı. Avrupai takımlar sonradan dahil oldular. Korelilerin de gücünü gördük.

Ben derim ki Uzi ve Candy Panda s3'teki en iyi ADC'lerdi. Şu anda Wildturtle, Candy Panda ve Doublelift en iyileri (mekanikleri kullanabilmeleri bakımından diyorum, takımla hareket kabiliyetleri başka bir olay)

Ayrıca doublelift'in de favori ADC oyuncusu Uzi bunu da unutmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NedStark95

Uzi bence wildturtledan iyi

Uzi artık adc değil.
  • Cıkın nefes alın bı dolasın la kaldırın kafayı pc den,yorumlara bak devlet meselesı etmısler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pro oyunculara kıyasla ortalamanın altında bir oyuncu Dlift. 2 yıl önce iyiydi hoştu diye şu an iyi demek gereksiz. Tüm takımı etrafında döndüğü halde, cs olarak rakip carryden geride kalan, rotasyonlarda gereksiz yavaş bir adc oldu çıktı adam.
  • Gördüğüm bigfat in jungle gitmesiyle clg düşüşe geçmeye başladı yerine gelen Link bana göre gidene göre vasat bir oyuncu bu durumda bigfat jungle da mid e göre daha düşük performans gösterdi ve Nien de gerektiği gibi takımda ki rolünü üstlenemedi bu yüzden jungle rolü baya bir bocalama yoluna girdi takımda. Doublelift in gerek azubu.tv de yaptığı stream ler gerek turnuva maçlarını takip ederim gerçekten tek başına takımını taşıdığı çok oldu ama biryere kadar yetebiliyor.Bunun psikolojik olarak baskısıda var spikerlerin de bazen dediği gibi CLG takım olarak Doublelift in üzerine kurulmuş durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaguel XI

Cıkın nefes alın bı dolasın la kaldırın kafayı pc den,yorumlara bak devlet meselesı etmısler

Dolaşıyoruz da yorum da yapıyoruz. Bunu söyleyetek prim mi yaptın ne oldun? He ayrıca isteyen istediğini yapar kişilerin yaşam hakkını sorgulamak sana değil kimseye düşmez ki buradaki çoğu insan oyunu oyun olarak gören tipler
  • Dlift in bu durumları Chauster ın gitmesine bağlıyorum ben kendisi takımı çok iyi toparlıyodu birde jungle da General Oddone gibi bi oyuncu bulamadılar senelerdir Saint gittiğinden beri hotshotgg nin jungle ına çok laf ederdik ama gelen herkez arattı o jungle ı nien top da az çok idare ediyo çok fazla lane kaybetmiyo gerektiği gibi oynuyo ama Link gerçekten rezalet bi oyuncu CLG nin en büyük eksikleri mid le jungle Dlift in taktiksel hataları oluyor ama yinede NA nın wildturtle la beraber en iyi adc si MRN zamanında Nien de çok iyi bir adc idi ama Dlift çok uzun süre NA nın tepesindeki tek adc oldugu için böyle ego patlamaları yaşıyor
  • Playinq kullanıcısına yanıt
    Sana yorum yapma demedım yada ınsanların hayatına bariz bi şekilde karısmadım,sadece bende yorum yaptım hani özgürlük var ya öyle diyorsun ya :)
    Oyunu oyun olarak gören tiplermiş.Peh burada oyunu 14 saat oynuyorum 10 saat oynuyorum hayatım bitti falan gibi konuları çok gördük,yorumlarda ciddi bir şekilde savaş var zaten.Oyunu oyun olarak gören tip tanımın eğer senin buysa ve bu sana normal geliyorsa,devam et aynı kafayla,sizden belki e-spor oyuncusu falan olur.Gerçek hayat öyle değil gerçi,neyse hocam.İyi akşamlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihcskn

quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

oyundan zerre anlamayan adamlar yorumlamislar yine. ne yapicakti adam gidip midi koruyup 4 kisiye kafa mi aticakti. her biri basic attack yapsa cc atsa 3 saniyede olurdu zaten. adam en mantiklisini yapti oyun zaten lose tu o durumda.

+1

Prolar toplanmış hemen.O adam dünyanın en iyi adc si olarak anılıyorsa emin olun oyun anında bile sizin maksimum seviyenizden 100 kat daha iyi düşünebildiği içindir.

sonuçta yanlış oynadıki kaybetti. o zaman futbol yorumcularınıda kaldıralım çünkü futbolcular daha iyi oynuyor. doublelift benden bir milyon kat iyi oynayabilir ama bu onun hatalarını göremeyeceğim anlamına gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

pro oyunculara kıyasla ortalamanın altında bir oyuncu Dlift. 2 yıl önce iyiydi hoştu diye şu an iyi demek gereksiz. Tüm takımı etrafında döndüğü halde, cs olarak rakip carryden geride kalan, rotasyonlarda gereksiz yavaş bir adc oldu çıktı adam.

Sen hangi maçı izledin hacı kafan mı güzel anlamadım ki.
  • zirve011 kullanıcısına yanıt
    Takım oyununda çok iyi bile oynasan kaybedebilirsin , kaybetmek bir yanlış değil.Ben eleştirilemez demedim dikkat edersen burda konuşanları kastederek söyledim eğer DL'yi birileri eleştiricekse en az 2-3 senelik iyi bir oyun bilgisi olmalı.Senin hata olarak gördüğün şey onun için hata olmayabilir bir taktik olabilir bunu bilemezsin ama hatada yapar , yapacak tabi fakat yok WT daha iyi yok şu zaten daha iyi diyenler için(sana karşı bi lafım yok karşılaştıranlar için) Rekkles'in bi maçtan sonra paylaştığı yazı vardı ''Bana Avrupa'nın Doublelift'i denmesini istemiyorum , Doublelift'e Amerika'nın Rekklesi denmesini istiyorum'' diye.Rekkles'i EU'nun en iyi adc si yada adclerinden biri olarak tanımlarsak, en iyi adc onun gözünde bile Doublelift ise burdakilerin eleştirisi pek işe yarar denemez
  • Doublelift tristanayla iyi oynuyodu galiba.
  • Arkadaşlar s3 ve s4'e d.lift tam olarak ayak uyduramadı , clg bunun sıkıntısını yaşıyor zaten.
    Tek adam taşıyamıyor artık oyunları takım oyunu lazım.Monte cristo işe nien'i şutlamakla başlamalıydı.Artık geçti şu saatte sonra top ve veya mid bölgesinde yapılacak roster değişikliği yarardan fazla zarar verir. Clg'nin şuan da teh ihtiyacı olan şey daha önceden turnuva tecrübesi yaşamış ama şuan boşta olan bir jungler.
    Eminim toparlanacak takım ama zaman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theon Greyjoy

quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

pro oyunculara kıyasla ortalamanın altında bir oyuncu Dlift. 2 yıl önce iyiydi hoştu diye şu an iyi demek gereksiz. Tüm takımı etrafında döndüğü halde, cs olarak rakip carryden geride kalan, rotasyonlarda gereksiz yavaş bir adc oldu çıktı adam.

Sen hangi maçı izledin hacı kafan mı güzel anlamadım ki.

Dlift'in solo queue'da blitz oynadığı, yeni yeni Hotshot'ın yanına geldiği zamanlardan, şu son zamanındaki maçlarına kadar hemen hemen hepsini izledim -aTn maçı da dahil buna-. Ve rahatlıkla söyleyebilirim ki, doubelift sadece S2'nin yarısı kadar kısa bir dönemde gerçekten üst düzey bir profesyonel oyuncuydu. O dönemlerde de sadece mekanik yeteneğiyle oynuyordu, şimdi o fark da yok oldu, gayet ortalamanın altında bir ADC diğer profesyonel oyunculara kıyasla.

Kötü oyuncu huehuehue demiyorum, diğer profesyonel oyunculara kıyasla kötü ya da en iyi ihtimalle eşit diyorum. Uzi, imp, Piglet gibi asyalılar zaten epey önce geçmişti onu, artık Creaton, Rekkles, Freeze gibi avrupalılar da önüne geçti/geçiyor. Millete laf ederek elde ettiği popülerliği sayesinde ayakta duruyor. Hatta CLG'ye geldiği günden beri doğru dürüst bir başarı elde edemedi CLG, ve kadroda dlift hariç herkesi değiştirdiler. -Bakarsan elde ettikleri tek başarı MLG Anaheimda 2.lik, diğer podyum bitirdikleri turnuvaların hepsinde rasgele adamlara karşı oynadılar, Anaheimda da xHazzard baya iyi oynamıştı, yoksa orada da pek bir başarı göremezdik.-

CLG'nin ilk kurulduğu günlerinden bugüne destek veren bir insan olarak CLG'den gitmesini istiyorum ben Dlift'in, isteyen istediğini söyleyebilir de, vasat bir ADC'nin etrafına takım kurmaya çalışmanın CLG'yi başarıya ulaştırmayacağı kesin. AMA PENTA ALIYOR!!, çünkü takımı o bot laneden gelene kadar sürünüyor fightda, öyle pentanın pek bir anlamı yok yani. Dlift çift wave farmlıcak diye kaç tane maç kaybettiklerini keşke sayabilseydim. O zaman daha çarpıcı bir sonuç çıkardı.

@fontainebleau
    CLG artık toparlanamaz. Avrupa ve asyayı bırak, NA takımları ile bile yarışacak güçleri kalmadı neredeyse. Burada Gambit'in DFG Elise, Deathcap Shyv ile darmadağın ettiği XD.GG falan bile CLG'ye karşı kral gibi görünüyor. CLG eğer ki başarı istiyor ise, tüm kadroyu, direk hepsini, dlift falan da dahil olarak, şutlayıp, yeni bir takım kurmalı.
    Ama Dlift'in fanboyları, CLG'nin bütün market gelirini sağlıyor olsa gerek, böyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum. Dolayısıyla en iyi ihtimalle TSM ve C9'ın arkasından, büyük ihtimalle ya XD.GG ya da EG'nin arkasından, 4-5. sırada bitirirler bu sezonu da.

• Bizimkiler clg ile maç yaptıktan sonra bi açıklama okumuştum şöyle diyodu ``...hele o doublelift yokmu o boşuna dünya starı değil...´´ yazmıştı biri kim şuan bilmiyorum siz burda adama takımca alınan bi karardan sonra suç atmışsınız orda olmadan bu yorumları yapmamalısınız bence karşısında 1dk dayanamıcağınız adamlara burda laf ediyosunuz yapmayın bunu. Bir çok caps yapıldı d.l hakkında bizimkilerle maçından sonra ``vayne banladık yine taşıdı lan´´ falan diye bence dünyanın en iyisidir dlift.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.