Şimdi Ara

Doublelift daha iyi bir takımı haketmiyor mu ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SteppinUp

rakip 4 oyuncu midde inhib alırken onun tek başına bottaki full canlı 2.kuleyi almaya calışırken gördükten sonra tabikide oradan fazlasını haketmiyor

O bence Dliftin kararı değildir. Soloq gibi düşünme yani.

Takım öyle istemiştir. Hatta Chauster öyle istemiştir. CLG de chauster veriyordu kararları. Gerçi Chasuter hala CLG'de mi oynuyor mu onu da bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neuro

quote:

Orijinalden alıntı: SteppinUp

rakip 4 oyuncu midde inhib alırken onun tek başına bottaki full canlı 2.kuleyi almaya calışırken gördükten sonra tabikide oradan fazlasını haketmiyor

O bence Dliftin kararı değildir. Soloq gibi düşünme yani.

Takım öyle istemiştir. Hatta Chauster öyle istemiştir. CLG de chauster veriyordu kararları. Gerçi Chasuter hala CLG'de mi oynuyor mu onu da bilmiyorum.

Chauster yok artık ama takım olarak verilmiş bi karardır sadece dliftin üstüne yıkmak saçma
  • doublift hala dünyanın en iyilerinden.
    CLG düşününün sebebi dlift değil takımın dandikleşmesi.Adam bronz eloda oynamadığı için tek başına taşıyamıyor bu da çok normal.

edit: adam herkes çöp ben tanrıyım demesi egodan değil bunu bi anlamak lazım içinde biraz şeylik yatıyor o cümlelerinin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papy0n -- 22 Aralık 2013; 15:14:50 >
  • Bende öyle düşünüyorum zaten yazıda bahsettim , nien , link , trickz,dexter bu takımın oyuncusu olamaz diye.
    Monte Carlo değişim yapmazsa bu seneninde hüsranla biteceği zaten biliniyor.
    Ancak şu aşamada köklü roster değişeceğine inanmıyorum ben. Bu senede beni , bizi kanser etmeye devam edecekler. Bence d.lift bu senenin sonunda emekliliğe ayrılmalı.Clg'ye borçlu bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihcskn

Takım oyununda çok iyi bile oynasan kaybedebilirsin , kaybetmek bir yanlış değil.Ben eleştirilemez demedim dikkat edersen burda konuşanları kastederek söyledim eğer DL'yi birileri eleştiricekse en az 2-3 senelik iyi bir oyun bilgisi olmalı.Senin hata olarak gördüğün şey onun için hata olmayabilir bir taktik olabilir bunu bilemezsin ama hatada yapar , yapacak tabi fakat yok WT daha iyi yok şu zaten daha iyi diyenler için(sana karşı bi lafım yok karşılaştıranlar için) Rekkles'in bi maçtan sonra paylaştığı yazı vardı ''Bana Avrupa'nın Doublelift'i denmesini istemiyorum , Doublelift'e Amerika'nın Rekklesi denmesini istiyorum'' diye.Rekkles'i EU'nun en iyi adc si yada adclerinden biri olarak tanımlarsak, en iyi adc onun gözünde bile Doublelift ise burdakilerin eleştirisi pek işe yarar denemez

sen o laftan reekles in doublifti övdüğünü mü sandın doubliftle twitterdan laf dalaşına giriyolardı laf sokmak için öyle dedi

• zirve011 kullanıcısına yanıt
    Twitter değil Facebook , ayrıca sen bu cümleden laf sokma çıkarttıysan helal olsun

• quote:

Twitter değil Facebook , ayrıca sen bu cümleden laf sokma çıkarttıysan helal olsun

rezil oluyorsun ama bunun farkına varamazsın büyüyünce belkihttps://twitter.com/FnaticRekkles in aşağılara oku. ben sana benzemiyorum sen bana benziyorsun demek gibi bişey bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

quote:

bunun farkına varamazsın büyüyünce belki

Bütün mesajlarıma bak bakalım kaç defa çocukça şeyler yazmışımda sen bana bunu söyleme hakkını buluyorsun ? Artık yaşın kaç bilmemde zeka yaşını 2.mesajında anladım , forumda ilk defa bir üyeyi blokluyorum (arkamdan atıp tutma yok cevabını aldı diye düzgün bi r dille söylemiş olsaydın tartışabilrdik ama malesef her insanda beyin olmuyor)

• Gg wp thrash talk op
  • şu CLG takımı çok ama çok kötü bu halleriyle bütün büyük maçlarda dökülürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

doublift hala dünyanın en iyilerinden.
    CLG düşününün sebebi dlift değil takımın dandikleşmesi.Adam bronz eloda oynamadığı için tek başına taşıyamıyor bu da çok normal.

edit: adam herkes çöp ben tanrıyım demesi egodan değil bunu bi anlamak lazım içinde biraz şeylik yatıyor o cümlelerinin.

+1
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.