Şimdi Ara

Döviz Bürosu ayda kaç lira kazandırır? geliri gideri nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• yerine göre değişir
    giderler çok yok mekan senin değilse kirası elektrik çalışanların maaşı yemekleri
    gelir sabit olmaz forum istanbul vs. tarzı bi avm de taksim vs. turistin bol oldugu yerlerde baya yüksektir kar marjı
    onun dışında fazla sermayen varsa 200-300 kilo altın kadar diğer döviz bürolarına büyük alım satımlar yaparak zaten döndürürsün çarkını
    yinede ilk defa yapacaksan bu işi zordur çarparlar adamı
  • Türizmin canlı olmadığı şehirlerde tatminkar bir geliri olacağını sanmıyorum.

Kıbrısta para mıçıyor resmen döviz büroları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeyimVarKi?

yerine göre değişir
    giderler çok yok mekan senin değilse kirası elektrik çalışanların maaşı yemekleri
    gelir sabit olmaz forum istanbul vs. tarzı bi avm de taksim vs. turistin bol oldugu yerlerde baya yüksektir kar marjı
    onun dışında fazla sermayen varsa 200-300 kilo altın kadar diğer döviz bürolarına büyük alım satımlar yaparak zaten döndürürsün çarkını

200-300 kg altın sermaye nedir? 10 milyon € yapıyor zaten. Adamın o kadar parası olsa böyle bir konu açacağını zannetmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Olympia

quote:

Orijinalden alıntı: NeyimVarKi?

yerine göre değişir

200-300 kg altın sermaye nedir? 10 milyon € yapıyor zaten. Adamın o kadar parası olsa böyle bir konu açacağını zannetmiyorum

dedigim gibi büyük işleri bunlarla yaparsın onun dışında küçük işleride anlattım zaten
    ki sanmıyorum döviz bürosu açıcak birinin buraya konu açıcagını gider araştırır bilene sorar danışır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.