Şimdi Ara

Döviz getirisi garantili yeni ekonomik sistemin detayları açıklandı (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
5
Favori
18.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CHP'li ekonomi trolleri millete dolar aldirdılar, şimdi de gelmiş iktidarı suçluyorlar.

Bakın bakalım dolar 30 TL olacak deyip millete dolar aldıranlar kimler, ikiyüzlülüğün resmini gösteriyorum;

Döviz getirisi garantili yeni ekonomik sistemin detayları açıklandı
  • Mobilden kur korumalı mevduat açılmıyor da illa bankaya gitmek gerekiyormuş sanırım. Detayları bilen arkadaş varsa yazarsa sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Novagate N kullanıcısına yanıt

Millette de ne emekli ikramiyesi varmış birader. Kıdem tazminatı tavanı 8600 şu an 25 senelik tazminat alsa toplam 215000 para geçer eline bunun dolar zararı 150000 tl olmuş.

• Ek: Ayrıca ev fiyatları faiz düşünce yükselir doğru ama bunda ev sahiplerinin faiz kazancının bir kısmını talep etmesinden kaynaklı işte o örnek ( kredi genişlemesi yoksa belki oda artmayabilir) Ev fiyatı aylık 1.5 faizle 1milyon 80 bin lira 0.1 faizle 530bin lira ( yıllık 1-1.5 arası faiz) arada 550bin lira fark var . Ev sahibi işte bu farktan 100-150 bini isteyebilir ama sonuçta ev fiyatı 400 bin düşmüş olur. Ev 600bin olsa da 450bin kâr var ve aylık 3700 lira az ödenecek. Bu merkez bankasının kârını ve biraz da özel bankaların kârını azaltacak ama sonuçta insanlar için ucuzluk olacak enflasyon az olacak. Erdoğan bunu istiyor mu peki? İstemiyor . O sadece oluşan başarısızlığı din kisvesine büründürmek istiyor suçu dine atıp yırtmak istiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 24 Aralık 2021; 14:27:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Para kazanmak isteyen var mı? Kanıtlarıyla ayda 5000Tl kazanabilirsiniz

Döviz getirisi garantili yeni ekonomik sistemin detayları açıklandıIa ltd.ştiyoutube
    IA ALLİANCE kayıt linki https://www.iaalliance.cc/Home/Public/reg/smid/209509
    https://www.youtube.com/watch?v=wzmrhMJ_iks&feature=youtu.be

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt

Aynen öyle. mobil bankacılıkta şu an kullanıma açılmadı. Bende anlamadım neden illa şubeye çağırıyorlar.

• Valla çevremde kimi görsem şu anda dolar alıyor ..

• darkmoon34 kullanıcısına yanıt
    Dolar borcun yoksa mantıksız. Bankalar hep beraber kur makasını deli arttırdılar.

• onur1301 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Kamu bankası olarak ziraatte var, özelde hangi banka onu bilemiyorum. Kamu bankası yüzde 14 verir en alt banttan. O sebeple özel bankada kur korumalı mevduat açtırmak mantıklı

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt

Benim işim olmaz zaten para kalmıyor bir şey almaya ama kimle konuşsam şu kadar dolar aldım maaşım yatsın şu kadarına hemen dolar alıp alıcam bir köşeye atıcam falan çok duyuyorum..

• osonguler kullanıcısına yanıt

Önceki senelerde trt'den emekli olanlar nedeniyle bütçe açığı çok yükseldi bu nedenle de elektronik eşyalara yeni gümrük vergileri gelmişti. Birkaç bin kişiye verilen emeklilik parası bile ekonomi epey bozabiliyor... Millet boşuna devlete kapak atmaya çalışmıyor. Memur maaşı asgari ücret (4250tl ) olsa bile %95i ayrılmaz devletten

• lazer__ kullanıcısına yanıt

birde (-) vardı eksi manyağı oluyorlardı malumlar onuda kaldırdılar .mutlu forum olduk her şey güzel burda

• Arkadaş dolardan vazgeçilmez. Bono-tahvil, borsa her birşeyi zamanında aldım hala alır satarım. Şu ingiltere ab'den ayrılırken sterlin bayağı düşmüştü 3-4 civarına o zaman tüm parayı sterlin yapsam şu an daha çok param olurdu. Tl cinsinden yatırım yapmak birşey kazandırmıyor. Dolar alsaydım faizi az bile olsa vadeliye koysam dolar cinsinden faiz alırdım.

Esnaf arkadaşımın tl vadelide tuttuğu parasının 3 sene içinde faiz almasına rağmen alım gücünün eridiğini gördüm. 2 daire alacak parası varken şimdi 1 tane alır.

Ben o kadar borsa, faiz falan uğraşmışım bir döviz kadar parayı arttıramamışım. Böyle bir kazanç borsada olurdu. Ancak 3 liraya aldığın hisse senedi bugün 50 lira olmuşsa sen 6 lira olduğunda satardın. Hisseyi elinde 5 sene tutacak babayiğit kaç kişidir ki?

• Ok hocam. Aydınlandım.

• Bu kur mb müdahalesi ile bu seviyede 2 aya görürüz göreceğimizi

• Mion kullanıcısına yanıt

Sizin gibiler iflah olmaz, ''ağa baba''.''ayakçı'' birde mesaj sayımla yargılanmışım Döviz getirisi garantili yeni ekonomik sistemin detayları açıklandı  Bu tipler her zaman denk geliyor bana, diplomasızlar.

• seko211 kullanıcısına yanıt

her boka hocam hocam hocam yazan özentiler kalkmış diplomadan bahsediyor.

• Mion kullanıcısına yanıt
    İflah olmazsın 😄 “özenti”

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.