Şimdi Ara

Döviz ve altın alımında vergi 5 kat arttirildi (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
459
Cevap
6
Favori
35.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
324 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dolar almayın altın alın diyorlardı.şimdi altında almayın diyorlar.yakında bankada parası olana aylık vergi keserlerse şaşırmam
  • Gerçekten #YETERARTIK bunun bir sonu yok
  • pakaji kullanıcısına yanıt
    HAS ALTİN diyyim Kapalıçarşı civarinda. Altında en düşük makas bu tip altunda diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır diyorum !!!

Bütün paramızı erdoğana verelim

O istediğinde bize harçlık versin

Bu tip şeylere gerek kalmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: r__kara

Gerçekten #YETERARTIK bunun bir sonu yok
    Yetmez

O hazine garantili köprüler, hastaneler, v12 maybachler nasıl ödenecek ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ie36

dolar almayın altın alın diyorlardı.şimdi altında almayın diyorlar.yakında bankada parası olana aylık vergi keserlerse şaşırmam
    Zaten erdoğan eksi faiz uyguluyor şuanda

Gerçek enflasyon kadar faiz vermiyor

• geng G kullanıcısına yanıt
    Kardeşim zaten kasa almak derken eve kasa alacağım demedim ki bankadan kasa alacağım. Ha bu kesin avrupadaki bir bankadan olacak türkiyeden asla bir şey almam artık.
  • Naçizane bir tavsiyem olacak arkadaşlara,

Aklından geçen varsa borsaya girelim artık diye aman dikkat.

2001 borsa krizinde 2 adet sıfır araba parası giden ve şu an 45 yaşında birisi olarak yazıyorum.Aynı oyunlar yine..

Merak edenler 2001 kriz öncesini,krizi ve sonrasını araştırsın..

O zamanlarda ekonomi çok iyiydi,uçuyorduk,gelecek borsadaydı..

Altına ve dövize yapılanlar birazda onun için zaten.

Önce diğer yatırım araçları cazibesiz hale getirilecek.

Ekonomi çok iyi borsa fırlıyor denilecek,buna uygun olarak borsada biraz şişirilecek.

Eldeki paralar borsaya akınca hopp hayırlı işler...

Yalnız borsada batış altın ve dövize benzemez,

Bir günde paranız %20-25 değer kaybedebilir,tahtası kapanabilir,yıllarca zararda kalabilirsiniz.

Hele birde yabancı fonlar parasını çektimi..5 sene beklersiniz ana paramı kurtarayım diye.Belkide hiç kurtaramazsınız..

Parayı kolay kazanan insanlar değiliz..Kimseye hediye etmeyin rızkınızı.Yatırımlarınızı iyi düşünün...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serar1453 -- 25 Mayıs 2020; 20:8:52 >

• Ekonomi kitaplarında yazılan yapılmazların hepsi yapılıyor maşallah, kasıtlı olmaması imkansız, hem de kötü amaç güden bir kasıt.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bilmediğiniz işlerle uğraşmayın boş verin altını, borsayı, bit coini,dövizi paranız varsa Fiat ducato maxi den bir karavan yaptırın ondan sonrada keyifle içinde yaşayın ne elektrik faturası ne gaz faturası ne kira ne stopaj çek güzel manzaralı bir yere arada bir Bi avm de bir kaç ay çalışırsın o bir kaç aylık maaşlada en az çalışmadan 6 ay yaşarsın karavanında paran bittim gene git çek bir avm oto parkına çalış bir mağazada akşam oldumu yat karavanında gen 6Ay paşalar gibi yaşa alın size döngünün kıralı.

• serar1453 kullanıcısına yanıt
    Bende porsalarda niyeyse hala aşırı bir katbedis bekliyorum. Çünkü dünya ekonomilerinde bariz bir sıkıntı var ve hissetirilmedrn Titanik gibi sakin olun sorun yok denizin üstünde gemi yüzmeye devam ediyor ve bakın dunya piyasaları da normal deniyor sankim. Yoksa benim kuruntularimn mi?

• İçlerinden biri gülmekten kendini tutamayıp kanepeyi berbat ettikten sonra artık bu konuyu acmamaya özen gösteriyorlardır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hem alırken hem satarken ayrı ayrı vergi mi ödenecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Yıllardır diyorum !!!

Bütün paramızı erdoğana verelim

O istediğinde bize harçlık versin

Bu tip şeylere gerek kalmaz
    Gerçekten yahu aradığımız çözüm
  • Şöyle bir önerim daha var Sayın Başkana sadece vergi ödeyelim maaş almayalım herşeye sırf vergi ödeyelim hizmet almayalım
  • enizam E kullanıcısına yanıt
    😂

• quote:

Orijinalden alıntı: geng

Valla bugün sizin yazdiklarinizdan habersiz olarak borsayı düşünmeye başladım ve arkadaşla bu konu hakkında konuştum.Bu islerde uzman bir abi var, onunda fikrini alarak birikimlerimi borsaya kaydirabilirim, banka akılcı olmaktan çıkıyor gibi.

Alıntıları Göster
    Borsa çakalların mekanıdır. Hisse senedi piyasası uzun vadeli işlem yapanların gerçek dostudur.

Servetinin ciddi kısmı ile yatırım yapan üzülür.

Bunun yerine emtia odaklı bakmak daha gerçekçi. Misal brent petrol 80 dolardan geldi 15 doları gördü. 20 dolara geldiğinde 2 3 sene içerisinde minumum 80 dolara satma olasılık dışı değil. Brent 5 dolara düşerse 3.dünya savaşı çoktan başlamış olur ve servetini korumak çok zordur. Borsa ise hep söğüş mekanı.

• quote:

Orijinalden alıntı: serar1453

Naçizane bir tavsiyem olacak arkadaşlara,

Aklından geçen varsa borsaya girelim artık diye aman dikkat.

2001 borsa krizinde 2 adet sıfır araba parası giden ve şu an 45 yaşında birisi olarak yazıyorum.Aynı oyunlar yine..

Merak edenler 2001 kriz öncesini,krizi ve sonrasını araştırsın..

O zamanlarda ekonomi çok iyiydi,uçuyorduk,gelecek borsadaydı..

Altına ve dövize yapılanlar birazda onun için zaten.

Önce diğer yatırım araçları cazibesiz hale getirilecek.

Ekonomi çok iyi borsa fırlıyor denilecek,buna uygun olarak borsada biraz şişirilecek.

Eldeki paralar borsaya akınca hopp hayırlı işler...

Yalnız borsada batış altın ve dövize benzemez,

Bir günde paranız %20-25 değer kaybedebilir,tahtası kapanabilir,yıllarca zararda kalabilirsiniz.

Hele birde yabancı fonlar parasını çektimi..5 sene beklersiniz ana paramı kurtarayım diye.Belkide hiç kurtaramazsınız..

Parayı kolay kazanan insanlar değiliz..Kimseye hediye etmeyin rızkınızı.Yatırımlarınızı iyi düşünün...
    Tavsiyeniz ne olur peki, bitcoin borsasını iyi biliyorum ama normal borsayı bilmiyorum, Borsa akılcı degil yazdıklarıniza göre, uzak durmak gerekiyor gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ben sero

Borsa çakalların mekanıdır. Hisse senedi piyasası uzun vadeli işlem yapanların gerçek dostudur.

Servetinin ciddi kısmı ile yatırım yapan üzülür.

Bunun yerine emtia odaklı bakmak daha gerçekçi. Misal brent petrol 80 dolardan geldi 15 doları gördü. 20 dolara geldiğinde 2 3 sene içerisinde minumum 80 dolara satma olasılık dışı değil. Brent 5 dolara düşerse 3.dünya savaşı çoktan başlamış olur ve servetini korumak çok zordur. Borsa ise hep söğüş mekanı.

Alıntıları Göster
    Yorum için teşekkürler.

• Takipte kalalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.