Şimdi Ara

Döviz ve altın alımında vergi 5 kat arttirildi (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
459
Cevap
6
Favori
35.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
324 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Atanamayan Dr. Strange

Tabii ki ekstrem. 60 yaşındaki zengin dayı ne anlar Tether'den :) Kaçar mı fırsat ayrıca
  • Döviz ve altın alımında vergi 5 kat arttirildi
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    Çakılmış

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serar1453

Hocam sende borsa oynuyorsun biliyorsun,güzel para o kağıtlardan kazanılır.Ama birde elinde patlattılarmı geçmiş olsun.

Yoksa al standart kağıt bekle dur,kazanç getirmiyor ki doğru düzgün..

Borsa kumarla eşit.Zamanında ufak çaplı kumar ve ganyanda vardı bende,taktik aynı,

Küçük yatırımcıyı yemlerler arada ama büyük kumarbazlar ve kumarhaneci asıl parayı götürür.

Sen onlardan kalanlardan alabilirsen alırsın anca,oda şanslıysan..

Misal şu anda altın ve dolar düşüyor,yorumlara bakıyorum diğer üye olduğum ekonomi forumlarında.

Herkezde bir coşku,müdahele edildi ekonomimiz düzeliyor diye.

Yahu dolar ve Ons dünyadaki gelişmelerden,dünyadaki büyük oyuncular öyle istediği için düşüyor veya yükseliyor.

Şu anda da onlar istediği için düşüyor bütün dünyada.Düşürüp alttan alacaklar,sonra yükseltip yine satacaklar.

Bilmiyor ki dünyada altın ve dolar kimlerin elinde,kimler neye göre yükseltip alçaltıyor.

Altın ve diğer emitalar,dolar,diğer paralar,petrol vs..ilişkileri nedir bilmiyor,araştırmıyor da..

Senin merkez bankası rezervleri veya eldeki altınlar ne kadar ve neyi etkileyecek.Neye müdahale edecek..

Zaten seçim havasına da girilecek yavaş yavaş,6-7 ay her şey dahada güzelmiş gibi sunulacak.Bu yapılanlarda onun hazırlığı..

Ama sende demişsin bazı insanlar akıllanmıyor,araştırmıyor,tavsiyede dinlemiyor.

Biz uyarıyı yapalımda,gerisi onların parası onların hayatı...
    Yok hocam ben karışmıyorum. Adam gelmiş 2 liradan 30 lira olan hisseye dalıyor. Neymiş test kiti üretiyormuş bilmem kaç lira olacakmış. Uyardım dedim borsada işler böyle yürümüyor diye dinlemedi 53 liradan bile aldı ki hayatında hisse nedir bilmez. Böyleleri laftan anlamıyor bırak kazıklansın. Birileri kaybedecek ki birileri kazansın.
    Tamam dediğin gibi para o hisselerde kazanılır ama o hissenin yükselmesi tahta yapıcının elinde biz yarın tavan mı taban mı olacak bilemeyiz. Resmen kumar.
    Altın dolar mevzusu ise dediğin gibi ama bunu bilen bilir. Memleketin insanı öyle dünya geneline bakıp konuşmaz. Herkes herşeyi bilirse bu işten ekmek yiyemezsin. Boşver bildiğin sana kalsın. Adamlar altının dünya genelinde değer kazandığını bilmiyorsa dar bakıyorlarsa kendi sorunudur. Bana da kimse yardım etmedi kendim öğrendim borsada dandik hisselerde tokatlandım ama bunlar ders oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, ben BES altın fonundayım. Yıl içerisinde toplu devlet katkısı alabileceğim en yüksek tutarı yatırıp başka işlem yapmıyorum. Kısaca aralık ayına kadar vaktim var. Altın 330'ken alamadım. Sizce şimdi almalı mıyım? Yoksa daha düşer mi? Çıkar mı? Tek amacım altın fonunda olan BES'e en düşük gram altın değerinden ara katkı payı yatırmak istiyorum. Yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum.

• tugays77 kullanıcısına yanıt
    Benim google ile youtube abd ye göre sonuc gosteriyor niye ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Enigmatical

Merhaba, ben BES altın fonundayım. Yıl içerisinde toplu devlet katkısı alabileceğim en yüksek tutarı yatırıp başka işlem yapmıyorum. Kısaca aralık ayına kadar vaktim var. Altın 330'ken alamadım. Sizce şimdi almalı mıyım? Yoksa daha düşer mi? Çıkar mı? Tek amacım altın fonunda olan BES'e en düşük gram altın değerinden ara katkı payı yatırmak istiyorum. Yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum.
    ben de besi altın fonuna aktarmıştım. 300'lü seviyeleri yakaladım ve 380'den çıktım şimdilik.

gördüğüm kadarıyla altında bir düzeltme var. 1764 doları gördükten sonra aşağı yönlü çok inişli çıkışlı bir grafik sergiliyor. şahsen ben de yeniden girme konusunda kararsızım, biraz daha takip edeceğim sanırım.
  • Bu rezillik de tamamen yutulup unutulmaya başlandığına göre, artık TR'de yaşayan insanların dünyanın en aptal kitlesi olduğu resmi olarak ilan edilebilir.

• Bu yüzde 1 vergi olayı kalıcı olmaz. Sonuçta dolar alanlar satanlar gariban insan değiller. İşin ucu zengin sınıfına yani nüfuzlu insanlara dayanıyor. Milletvekilleri bile hepsi zengin insanlar, eminim hepsinin yüklü dövizleri vardır. AKP, nüfuzlu zengin insanlarla ters düşmek istemez. Ekonomi bir tık, iki tık şu ankinden iyi olduğu an bu vergi kaldırılır veya düşürülür.
    Ucu zenginlere de dayanan hiçbir vergi kalıcı olmaz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ceh.meh

Bu yüzde 1 vergi olayı kalıcı olmaz. Sonuçta dolar alanlar satanlar gariban insan değiller. İşin ucu zengin sınıfına yani nüfuzlu insanlara dayanıyor. Milletvekilleri bile hepsi zengin insanlar, eminim hepsinin yüklü dövizleri vardır. AKP, nüfuzlu zengin insanlarla ters düşmek istemez. Ekonomi bir tık, iki tık şu ankinden iyi olduğu an bu vergi kaldırılır veya düşürülür.
    Ucu zenginlere de dayanan hiçbir vergi kalıcı olmaz :)
    Zenginlerin hepsinin yurtdışı bankalarında birden çok hesabı var zaten. Hiçbir zengin TR'ye vergi ödeyerek döviz veya altın almaz.

Bu rezillik tamamen ekonomik zarar görmemek için aldığı maaşı dövize ve altına geçirmeye çalışan beyaz yakalıları sağmak için ortaya çıkarıldı.

Ahır gibi yönettikleri ekonominin bedelini açık açık sıradan insanların hesabından çalmaktan başka hiçbir şey değil bu.

• baudelaire B kullanıcısına yanıt
    Ben fiziki olarak demek istemiştim.
  • emrehan09 kullanıcısına yanıt
    Hocam erken seçimin olması muhalefetin elinde değilm? Cumhur ittifakı erken seçim kararı alması için mecliste çoğunluk sağlamıyor, erken seçim için muhalefetin destek olması lazim. Acaba muhalefet, erken seçim teklifini reddederse halkın gözünde korkak duruma düşeceklerinimi düşünüyorlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepImpact.

Hocam erken seçimin olması muhalefetin elinde değilm? Cumhur ittifakı erken seçim kararı alması için mecliste çoğunluk sağlamıyor, erken seçim için muhalefetin destek olması lazim. Acaba muhalefet, erken seçim teklifini reddederse halkın gözünde korkak duruma düşeceklerinimi düşünüyorlar?
    Benim bu muhalefetten zerre umuudm yok. KK denen herif, midemi kaldırıyor benim. HAyatımda gördüğüm en etkisiz eleman olabilir.

Ben bile cumhuriyetçi biri olarak CHP'ye oy atamam. O herife inat.

Tüm sol ve orta sağ Mansur Yavaş olarak lanse ederse ancak kazanabileceğini düşünüyorum.

Tayyip ne yapar eder alır. Aday mı var?

Alıntıladığınız arkadaş, doğru konuşmuş söylediklerinde zaten beis yok ama aday da yok. Mansur Yavaş'tan başka o adamı koltuğundan edebilecek kimse yok açık ve net söylüyorum. Ekrem gösterilirse ya da daha saçma bir aday geçmiş olsun.

Şunu unutmuş yazan arkadaş, kardeşim bu ülkenin insanının %40'ı gerçekten düşük zekalı, kapasitesi (eğitimsel ve genetik sebeplerden) almıyor. Başımızdakilerin ağzı yuva yapmış, 20 senedir, ne yalanlar söylediler? Napar ederler, camiilere saldırdılar vs din üzeri siyasetle kuştan zekası noksan insanları kafalarlar.

Ayrıca Mansur Yavaş'ı çok sindiremediler. Ama Ekrem 1 senedir, siyasi malzeme. Saçma sapan hataları da oldu.

Umarım sonbahara olur da şu seçim bu yüzyılın belalı virüslerinden Kurtuluş Savaşı mucizesi gibi kurtuluruz. Yoksa sonumuz çok kötü, bu adamlar ülkeyi de karıştırıcaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 3 Haziran 2020; 2:55:58 >

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    Sorun değilse, özelden ya da burdan hangi kağıt söylebilir misiniz merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

Sorun değilse, özelden ya da burdan hangi kağıt söylebilir misiniz merak ettim.
    vergi daha da arttı yatırım için ne önerilir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu vergi artar mı?

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.