Şimdi Ara

Döviz ve altın alımında vergi 5 kat arttirildi (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
459
Cevap
6
Favori
35.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
324 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam yeni girdim geç gördüm mesajını.

Aynen arkadaşın dediği gibi.Sattığın kur geçerli,para o kur üzerinden bir gün sonra tl hesabına geçiyor..
  • şaşırmadım... geç
  • emrehan09 kullanıcısına yanıt
    Ocak 2016: 2.91
    Ocak 2020: 5.94
    6 Mayıs 2020: 7.24
    26 Mayıs 2020:6.74

Dolar TL tarihsel değişimine bakmak yeterli çok da söze gerek yok!
    https://currency.world/
  • Ocak 2016: 2.91
    Ocak 2020: 5.94
    6 Mayıs 2020: 7.24
    26 Mayıs 2020:6.74

Dolar TL tarihsel değişimine bakmak yeterli çok da söze gerek yok!
    https://currency.world/
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    Hocam sende borsa oynuyorsun biliyorsun,güzel para o kağıtlardan kazanılır.Ama birde elinde patlattılarmı geçmiş olsun.

Yoksa al standart kağıt bekle dur,kazanç getirmiyor ki doğru düzgün..

Borsa kumarla eşit.Zamanında ufak çaplı kumar ve ganyanda vardı bende,taktik aynı,

Küçük yatırımcıyı yemlerler arada ama büyük kumarbazlar ve kumarhaneci asıl parayı götürür.

Sen onlardan kalanlardan alabilirsen alırsın anca,oda şanslıysan..

Misal şu anda altın ve dolar düşüyor,yorumlara bakıyorum diğer üye olduğum ekonomi forumlarında.

Herkezde bir coşku,müdahele edildi ekonomimiz düzeliyor diye.

Yahu dolar ve Ons dünyadaki gelişmelerden,dünyadaki büyük oyuncular öyle istediği için düşüyor veya yükseliyor.

Şu anda da onlar istediği için düşüyor bütün dünyada.Düşürüp alttan alacaklar,sonra yükseltip yine satacaklar.

Bilmiyor ki dünyada altın ve dolar kimlerin elinde,kimler neye göre yükseltip alçaltıyor.

Altın ve diğer emitalar,dolar,diğer paralar,petrol vs..ilişkileri nedir bilmiyor,araştırmıyor da..

Senin merkez bankası rezervleri veya eldeki altınlar ne kadar ve neyi etkileyecek.Neye müdahale edecek..

Zaten seçim havasına da girilecek yavaş yavaş,6-7 ay her şey dahada güzelmiş gibi sunulacak.Bu yapılanlarda onun hazırlığı..

Ama sende demişsin bazı insanlar akıllanmıyor,araştırmıyor,tavsiyede dinlemiyor.

Biz uyarıyı yapalımda,gerisi onların parası onların hayatı...

• Bu guzel gunlerimiz 😁
  • pakaji kullanıcısına yanıt
    Hocam her forumda görüyorum. Nedir bu tfx nasıl kullanırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 26 Mayıs 2020; 23:26:27 >
  • Suan hesabımızda altın veya dolar var satarken mi alırken mi vergi vereceğiz yoksa her ikisinde de mi ?
  • ultraslanonur kullanıcısına yanıt
    Alırken
  • quote:

Orijinalden alıntı: pakaji

Bu mesaj silindi.
    Yardım etmek istiyorsanız edin yoksa etmeyin. Neden bu kadar boş yaptınız ki?
  • blok. bye
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslanonur

Hocam yorumunuza denk geldim hemen kağıdı adım gibi bildim :) zaten kaça katlamış kağıt al karını çık demi yok 3 haneli olacakmış gördüler şimdi terste kalanlar
    Akıllı adamın hali başka tabi. 4-5 liradan alanların karını görmüş yana yakıla alacağım diyor. Hergün alış giriyor alıyor veya alamıyor. 30 lirayken alma diyorum dinlemiyor. 53 liradan bile almış. Gün içinde tavan ve taban olan hisseye girilir mi? Beter ol dedim. Hala düştüyse tekrar yükselir diyor. Borsadan kolay para kazanacağını sananlar böyle tokatlanır orası çakal yuvası sana 3 haftada 100 bin kazandırırlar mı?
  • tfx konusunda yüzlerce video var evet.

ben kısaca özetleyeyim: sakın bulaşmayın.

bu işten kazanan 100 kişiden sadece 2 kişidir. o iki kişiden birisi de kazandığını daha sonra tümüyle kaybeder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atanamayan Dr. Strange

Dünya değişiyor istediğin kadar vergi al dolardan kripto para gibi bir gerçek var. Sen adamın dolarından vergi alırsan adam da gider stabil coin alır. Örneğin Tether. Gider bitcoin alır. Vergi de koyamazsın. Aldığın vergiden de olursun.
    içimden bir ses ona da el atılacağını söylüyor. mesela bir gece yarısı bir bakmışız borsalar kapatılmış.

donanımsal cüzdana atarız sıkıntı yok denebilir ama o da ayrı bir problem. yedeklenen ortamın güvenliği, donanımsal arızalar falan filan sıkıntılı işler.

• Timurlénk kullanıcısına yanıt
    Yapamaz. Hem büyük tepki toplar. Hem de devletsiz bir şeyi merkeziyetçi sisteme dönüştürür. Ayrıca borsaların günlük işlem hacmi Paribu mesela 138.585.123,59 lira.https://coinmarketcap.com/rankings/exchanges/ 21. sırada. Deli gibi vergi alıyordur. Ayrıca her şeyi tek tuşla yabancı borsaya çekersin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atanamayan Dr. Strange

Yapamaz. Hem büyük tepki toplar. Hem de devletsiz bir şeyi merkeziyetçi sisteme dönüştürür. Ayrıca borsaların günlük işlem hacmi Paribu mesela 138.585.123,59 lira.https://coinmarketcap.com/rankings/exchanges/ 21. sırada. Deli gibi vergi alıyordur. Ayrıca her şeyi tek tuşla yabancı borsaya çekersin :)
    şu an için evet yapmalarına ben de ihtimal vermiyorum ama bankalardaki dolar mevduatının kitlesel halde mesela tether'a kayma durumu olursa -ki bu şimdilik oldukça ekstrem bir durum- bir müdahale çok da uzak ihtimal değil.

• Timurlénk kullanıcısına yanıt
    Tabii ki ekstrem. 60 yaşındaki zengin dayı ne anlar Tether'den :) Kaçar mı fırsat ayrıca
  • Merhaba arkadaşlar. 10 gram altın alımında da mı vergi vereceğiz yoksa 100 ve üstü için mi geçerli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGatakan

Merhaba arkadaşlar. 10 gram altın alımında da mı vergi vereceğiz yoksa 100 ve üstü için mi geçerli?
    1g da olsa %1 vergi ilave ediliyor satış fiyatına.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.