Şimdi Ara

Döviz ve altın alımında vergi 5 kat arttirildi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
459
Cevap
6
Favori
35.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
324 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunların yüzünden düğünlerde altın filan takılmaz artık. Ateşle çok fena oynuyorlar, çok...
  • Sorulmayanı sorayım
    999 $ alırsak ne olur
    Arka arkaya ya da farklı zamanlarda 999 $ alırsak toplama mı bakacaklar.
    Bozdurduğunda da vergi olacak mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Döviz ve altın alımında vergi 5 kat arttirildi

Bu gidişle ülke tamamen tımarhaneye dönecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • az olmuş. motorlu araçlardaki gibi olsun. en az %45 ötv alınsın bunun üzerinden de %18 kdv alınsın. alım oranı arttıkça sırasıyla %50- %60- %100- %110- %160 oranlarında ötv alınsın.
  • Gönüllere girmek bu olsa gerek
  • Malvolorne kullanıcısına yanıt
    düşündüğün şeye bak..koskoca kumsalda bir kum tanesi:))

devlet bunu yedirir mi diyorsun bi de..yedirmez de bu politikalar devletten neler götürür biliyor musun? vergiyi %1 e çıkart döviz %2 artar... yani burda kaybeden tasarruf yapan değil her zaman saçma sapan politikalar uygulayan beceriksizler olur
  • Damat bizi degil gelini seveceksin ( kibarlastirdim seveceksin yerine baska bisey yazacaktim emme )

• Şunu da anlıyoruz ki döviz 50 TL olsa bile hükümetin işine gelecek artık. Çünkü diyelim 1 tane iphone alacaksın. Hükümet bu telefondan 1 tane de kendine aldırtıyor hiç üretim yapmadan satış yapmış oluyor hükümet. Valla iyi taktik.
  • Bir sonraki %5 en son %10 olur.

Bu saatten sonra alan satmaz uzun vadede. Ayrıca fiziki altına yönelim olur ve yastık altı artar. Bankacılık sektörü varlık kaybedeceği için borçlanma maliyeti artar

• Mr. Pink kullanıcısına yanıt
    Olur he yav olur.

Hatta dolar 1 tl olur,alırkende 2 tl vergi veririz.

Gerçekten güzel kafan varmış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarkat

Sorulmayanı sorayım
    999 $ alırsak ne olur
    Arka arkaya ya da farklı zamanlarda 999 $ alırsak toplama mı bakacaklar.
    Bozdurduğunda da vergi olacak mı?
    999 alsan 9.99 dolar vergi alır devlet.
  • bu kambiyo nedir.. banada mesaj geldi. binde 2 diye.

sonra ülkemde neden beyin göçü oluyor diye aglıyorlar..
  • JaCKiE_BrOwN kullanıcısına yanıt
    %20 Osmanlı Akp yalak tayfaya göre ise İngilizlere karşı kılıç tüfek ile savaşmaya gitmişti Ama gerçekte tuzluğu bile bırakıp dönmüştür.

Zaten ya Katar ya Çin iki yer kaldı para için.Katar konusunda zaten adamların almadıkları yer kalmadı sanırım ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çarşamba sabahı yapılacaklar listesi.

1-TFX dolarları çek ve hesabı kapat.

2-TFX euroları çek ve hesabı kapat.

2-TFX altınları fizikiye çevir,altınları alınca hesabı kapat.

3-Hepsini yastık altına koy,bir dahada asla bankaya verme..

5 senedir ağlıyorlardı getirin yatırımlarınızı bankaya koyun diye.Bulurlar bundan sonra bankada yatırım

NOT:Çarşambaya kadar mevduatı çekemezsiniz artık diyen yeni bir kararname çıkmaz umarım.
  • serar1453 kullanıcısına yanıt
    ona en az10 gün süre var duruma bakarlar halk fizikiye geçiyorsa kararname çıkartırlar yoksa ellemezler ama eşşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürmek istemem alırkende satarkende yaparlar yakında yüzde 2 olur yani

• bizim millet akıllı. parasını tl'de tutmuyor döviz,altın,gayrimenkul gibi yatırımlara kaydırıyor. hal böyle olunca tl değer kaybetmesin diye önlem almaya çalışıyorlar.ancak elbette vergilerle bu işler olmaz.üretim lazım.hem de her türlü üretim.yer altı ve yer üstü kaynaklar ekonomiye kazandırılmalı.ancak dolar 10 lira olursa sandık sonuçları değişebilir,bunun önlemini almaya çabalıyorlar sanırım özellikle dolar kurunda dışarıdan saldırı/baskı olduğunu da yazmadan geçmem doğru olmaz.dışarıdan birileri hükümetin değişmesini yıllardır istiyor.bunlar bilinen olaylar zaten.

daha geçenlerde gayrimenkul alım satımına da ekstra vergi yükü gelmişti diye hatırlıyorum.üzücü tabi.

çok değişik yanlışlar var bence.mesela gayrimenkul sahibi olma durumu.herkes istediği kadar ev satın alabiliyor.bence böyle olmamalı. bunun bi max. değeri olmalı.atıyorum bir kişinin en fazla 3-4 taşınmazı olabilir gibi yasa çıkmalı.evsiz ve kiracıların durumu rahatlatılmalı ama nerdeeee

ülkemize zenginler gelsin ya da zenginler ülkemizden gitmesin diye halkımızın büyük çoğunluğu olan fakirler,işçiler vs. eziliyorlar.bu da ne kadar doğru tartışılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: serar1453

Çarşamba sabahı yapılacaklar listesi.

1-TFX dolarları çek ve hesabı kapat.

2-TFX euroları çek ve hesabı kapat.

2-TFX altınları fizikiye çevir,altınları alınca hesabı kapat.

3-Hepsini yastık altına koy,bir dahada asla bankaya verme..

5 senedir ağlıyorlardı getirin yatırımlarınızı bankaya koyun diye.Bulurlar bundan sonra bankada yatırım

NOT:Çarşambaya kadar mevduatı çekemezsiniz artık diyen yeni bir kararname çıkmaz umarım.
    Vatandaş parasını sistemden çıkartmaya başlayınca ne "fetöcülüğü" kalır ne "vatan hayinliği". Bir sonraki aşama dediğin gibi parasını çekmeyen isteyene randevu vermek olacak ve fişlenecek. Çünkü ülkede öyle bir döviz yok. Herkes parasını çekmek isterse döviz karaborsa olur.

Vatandaşın mevduatının %55'i döviz. Bankada yatırım olarak kullandığım 30.000TL param var 2000€ 2000$ ve 2000 küsür lira. Ben de çekeceğim paramı bankadan en kısa zamanda. Dursun yastık altında.

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    haydaaaaa
  • dublex06 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam ben korktum bunlardan artık.

Ramazan ayında yüzlerce ürüne ek vergi getirdiler.

Kadir gecesi altına binde 2 vergi koydular.

Bayram sabahı altına ve dövize yüzde 1 vergi koydular.

Şu anda akıllarından neler geçiyor,kestirmek mümkün değil.
  • fractal design kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten onların yanlışlarını çevremizde söyleyince fetöcüde olduk,hainde olduk,dinsizde olduk.

Varsın bu konudada desinler alıştık artık..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.