Şimdi Ara

Dövme(Tattoo) konusunda yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar izmirde yaşıyorum yaşım 23 dövme yaptırmak istiyorum
    Bear Boss Tattoo/Can Gürgül burada yaptırmak istiyorum güzel bir yere benziyor neyse ama gitmeden önce bi size de sorayım dedim dövmem aşağıda bunun türü nedir bilen var mı öncelikle (Realistik - Black Gray -Tribal).
    ikincisi böyle bir dövmenin bana maliyeti sizce ne olur birebir aynısı olmayacak omuz kısmınıdan gerisini yaptırmak istemiyorum.Resimde görüldüğü gibi o ağaç ve ağaca yaslanmış adam'ı kapsıyacak bir dövme olacak elimde 1500-max2000tl bir para ayırabilirim bu fiyata böyle bir dövmeyi yaptırabilir miyim sizce
    son olarak :) bu dövme hakkındaki düşünceniz nedir
    şimdiden hepinize teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElveNLorD -- 31 Ağustos 2016; 1:22:50 >

• Oncelikle bu dovme tribal degil. Ikinci olarak ergen dovmesi gibi, cok emo. Ucuncu ve son olarak trdeiyi dovme yapan adami zor bulursun. Yaptirsan bile buna benzemeyebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • realistik mi oluyor acaba bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElveNLorD

realistik mi oluyor acaba bu

Tam realistik de denemez. Dovme iste illa siniflandirmaya gerek yok

• turkiyede cok yetenekli dovmeciler var, resimdekiden 10 kat daha detayli dovmeleri yapan dovmeciler var ama izmirde var midir bilemem genelde istanbulda oluyor

• up
  • Hocam burdan yaptır
    Bu mesaja eklenen görseller:

• 1500 - 2000 TL'ye profesyonel dövmecilere bu dövmeyi yaptıramazsın. Basit 10 cm'lik renkli ve gölgeli dövmeye bile 650 - 700 TL çekiyorlar. En az 3000 TL ve üstü isterler. Yaşlandıkça ve zamanla detaylar kaybolur. En az 3 seanslık bir dövme.
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.