Şimdi Ara

dövme ve jilet izleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
33.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 88/4 tertip askere gidiyorum
    kafamı çok kurcalayan bir durum var lütfen yardım edin
    şimdi kolunda dövme ve jilet izi olanlar hakkında herkes farklı birşey söylüyor
    benim kolumda da 4-5 senelik jilet izleri var(psikolojim son derece sağlam sporcuyum)
    kimisi ne komando ne piyade ne ulaştırma hiçbişey yapmazlar meydancı olur orayı burayı süpürürsün diyo
    kimisi de öyle olanları posta şoför filan yapmadıkları için komando ya da piyade olursun diyo
    bu durumu görüp geçirmiş olanlar bilgilendirirse çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quistis -- 25 Eylül 2008; 3:57:40 >

• Komando olamazsın bence... Jilet izleri çok ise Acemilikte R.D.M 'ye çıkarırlar silah vermezler. Ancak günler geçtikçe en kötü ihtimalle usta birliğinde komutanına silah almak istediğini söylersin ve o da hal ve hareketlerinden sana güvenirse seni sevke çıkarır gidip askeri hastanede doktora görünürsün. Doktorda sana silah kullanabilir diyerek rapor verirse silah verirler. Bunlar tamamen askerde gözlemlediğim şeyler. O yüzden bunlar seninde başına kesin gelecek demiyorum gelebilir hazırlı ol diye söylüyorum. Yoksa sorgusuz sualsiz silahta verebilirler sana.

Genel anlamda konuşuyorum gerçekten psikolojik rahatsızlığı ve bedenen silah kullanmayı engelleyici rahatsızlığı olanlar hariç her Türk Askerinin silahıyla bu vatana hizmet etmesi gerekmektedir. Unutmayınki silahsız asker olmaz. Bunları ben değil bölük komutanımız bizzat dile getirmişti. Bunu nedenmi söyledi. Bazı kişiler askerde silahsızların daha rahat edeceğini düşünerek (veya kafasına sokularak) askerde silah almamak için binbir takla atıyor.

Ama şunu unutmayınki askerde silahsız adam ile silahlı adam çok farkediyor... Bunu gidince anlayacaksınız

• teşekkür ederim cevapladığın için
    yalnız anladığım kadarıyla düştüğün yere göre değişiyor
    çünkü kasımda askere gidicem önüme her gelene soruyorum herkes farklı birşey söylüyor.sende hiç duymadığım şeyleri anlattın.
    bu arada sen nerede yaptın askerliğini kardeş ne olarak
  • Jilet izlerinden bende de var.Sol kolumda 4 tane var bir anlık sinirle 5 yıl önce yapmıştım.Çevremdekiler askerde en pis işleri yapacağımı söylüyor rahatsız oluyorum.Okulu bitirmeden askere gitmeyi düşünmüyorum belki o zaman kadar tedavisini bulurum.
  • arif231 dediği gibi

komando olamazsın yapmazlar daha doğrusu
    dövme ise sorun değil dövmesi olanı komandodo yapıyorlar tüfek olayında ise bir vukuat işlemen gerekir zaten sana bu izleri sordukları zaman bir anlık sinirime geldi çok pişmanım keşke yapmasaydım dersin adamda sana kanaat getirirse tüfek verirler bu arada benim gördüğüm pdrm'ler en büyük yatış tayfasıydı
  • :D:D:D denizci olursun merak etme.. bak demedi deme :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: borhanli

:D:D:D denizci olursun merak etme.. bak demedi deme :D

niye bu kadar iddalısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: TIGERSHARK

arif231 dediği gibi

komando olamazsın yapmazlar daha doğrusu
    dövme ise sorun değil dövmesi olanı komandodo yapıyorlar tüfek olayında ise bir vukuat işlemen gerekir zaten sana bu izleri sordukları zaman bir anlık sinirime geldi çok pişmanım keşke yapmasaydım dersin adamda sana kanaat getirirse tüfek verirler bu arada benim gördüğüm pdrm'ler en büyük yatış tayfasıydı

dün bi abiyle konuştum kırkağaçta yapmış askerliğini
    benim durmumda olanlar ne oluyodu dedim.
    onlarda bizim gibi güneydoğuya gidip görevlerini yaptılar dedi
    yani dövmesi veya izi olanlar farklı muamele görmemiş
  • benim eşimin vücudunda var çok sayıda dövme,acemiliğini bilecikte yaptı orda vücudunda dövme olduu için herhangi kötü bir muameleyle karşılaşmadı.. ve tim olarak güneydoğuya gittiler. sanırım kişinin karakteriyle ve komutanlarıyla ilişkisiyle alakalı bi durum. benim eşim bi sıkıntı yaşamadı yani dövmeleriyle,dert etme kendine
  • hiç birşey olmuyor arkadaşım..hiç kafana takma..olanla olmayan farklı bir muamele görmüyor.
  • merhaba banada yardımcı ola bilir misiniz benimde kolumda jilet izleri var ardaşlarım bana zorla yaptırdılar.ama şimdi pişmanım bana da diyorlar askerde senin işin bitti diye birşeyler yaparmılar askerde benim hiç bir sorunum yok ben çok sağlıklıyım pskolojik sorunlarım falan yok arkadaşlarımla oyun oynarken koluna jilet atamassın dediler bende attım ama okadar fazla derin değil lütfen bana yardımcı olun
  • Bişey olmaz rdm gönderirer orada muayine olursun sonra devam edersin askerliğine. Bazıları gerçeten sorunlu oluyor onlara silah muhafiyeti verebiliyorlar ama piskopat ayağına yatma hemen anlarlar o zaman çilen başlar
  • komando-tim ve meslekci olamazsın o kadar
  • Tamamen sana bağlı askerde sana sorduklarında normalim hiçbi sıkıntım yok dersen sorun yok. Aslında hastayım psikolojim iyi değil desende bişey olmuyor belirli aralıklarla doktora görünüyosun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayd

komando-tim ve meslekci olamazsın o kadar

kardeş bendede var ve timdeydim hakkaride görev yaptım hiçde sorun olmadı ama ilk alım aşamasındada ben jiletçiyim psikopatım demedim deseydim ayırırlardı ama okadar incelemiyorlar time genelde batı çocukları vucudu sağlam adamları alırlar özellikle mayın dedektörcüler 2yıllık m.y.o mezunu olur en kötü ihtimal lise olarak seçiyorlar yani kendini gidip reklam etmezsen hiçbir sorun olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnzakyz

quote:

Orijinalden alıntı: oktayd

komando-tim ve meslekci olamazsın o kadar

kardeş bendede var ve timdeydim hakkaride görev yaptım hiçde sorun olmadı ama ilk alım aşamasındada ben jiletçiyim psikopatım demedim deseydim ayırırlardı ama okadar incelemiyorlar time genelde batı çocukları vucudu sağlam adamları alırlar özellikle mayın dedektörcüler 2yıllık m.y.o mezunu olur en kötü ihtimal lise olarak seçiyorlar yani kendini gidip reklam etmezsen hiçbir sorun olmaz

kesinlikle
    bilecik-gölpazarında cok inceliyolardı.hata olarak düşünenlerin verdigi cevap ''dal kesti''-''trafik kazasında oldu'' falan diyodu.ast-tegmende anlıyodu zaten.rdm ye ayırmıyodu.ama şöför olanları soyuyolardı.her tarafına bakıyolardı bizzat yaşadım.

benim dedigim artistler icin gecerli

• Eğerki faça sigara söndürme dövmen varsa komandodan refize ederler seni şuanda yenifoçadayım acemiyim bizim alay nerden baksan 5000 kişi felan okadar kişiden 3800 civarı refize oldu düz jandarma özel asayiş olacaklar(bende arasındayım) o 3800 kişinin ortalama hiç yoksa yarısı rdm den refize oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: rLzApex

Eğerki faça sigara söndürme dövmen varsa komandodan refize ederler seni şuanda yenifoçadayım acemiyim bizim alay nerden baksan 5000 kişi felan okadar kişiden 3800 civarı refize oldu düz jandarma özel asayiş olacaklar(bende arasındayım) o 3800 kişinin ortalama hiç yoksa yarısı rdm den refize oldu

hiçbirşeyi olmayıp sırf hakkariye gelmemek için rdmye çıkıp daha önce intihar ettim madde kullandım dümeni yapıp kaçan oldu kaçmak istedikten sonra bahane çok
  • askerde dövme dezavantaj belki fiili olarak bişey yapmazlar arkadaşlarınızda da vardır fakat baştan gideceğiniz yerle alakalı olarak kaybedersiniz..acemi birliğinde dövmesi olanlar seçilip farklı birliklere gönderiliyor kimse böyle bişey yok demesin belki kendi yerlerinde böyle birşeye rastlamayabilirler fakat seçilen yerlerde var kısa dönem için sorun olmuyor ama 15 ay gidenler için sorun..sonuçta askerliğinizi çok rahat bir yerde yapmak ile on kişiden 8 inin dövmesinin olduğu şartlarının pekde iyi olmadığı yerlerde yapmak arasında fark var..
  • Ben 96\4 tertip gidecem askere yani önumuz deki kasım 2016 ..
    Sağ kolumda 10 adet jilet izi demiyelimde sadece cizik atım cok derin değil ve askerde silah verirlermi
    Piskolojim gayet super askerler nasıl nöbet tutuyorsa eziliyorsa bende onlardan olmak istiyorum yani vatanımı
    Korumak istiyorum o cizikler içinde cok pişmanım 7 Kere tövbe de etim sorularıma net bişekilde cewaplarsanız sevinirim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.