Şimdi Ara

dövme yaptırdım soyuluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba 5-6 gün önce dövme yaptırdım dövmem soyulmaya başladı ve bi tarafının boyası kalktı bu normalmi rötüş lazım mı yardım edermisiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• dövmayi yaptırdıktan sonra kapamasını yaptılar mı? genelde vazelinle hava almasını engellemek adına yaparlar.

onun dışında souyuluyordan kastın kabuk atıyorsa durum normal fakat kabukların kendi düşmesinde yarar var

• OdayıKarartanLamba kullanıcısına yanıt
    folyo ile sardılar baska birşey yapmadılar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Öncelikle işlem gayet güzel yapılmış, hafif işlenmesi çok derine inilmesinden daha geçerlidir, rötuşla gayet halledilebilir. Dövme yaptırdığınız kişi işlemi yaparken olabildiğince derine inmeden yani yani 2-3 mmden fazla içeri girmesi yerine daha yüzeysel çalışmış ki doğrusu da budur diğer türlü deride yoğun travma, boyanın dağılması ve sınırlarda genişleme olur(derinin 3. katmanında kıl kökleri ve yağ tabakası olduğu için). dövme derinin 2. katmanına yapılır, soldu olarak düşündüğünüz şey aslında epidermis tabakasının(derinin en üst koruyucu katmanı) iyileşerek boyanın işlendiği dermis tabakasının üzerini kapatmasından dolayıdır. Dövmeyi yaptırdığınız kişiye danışarak isterseniz rötuş yaptırabilirsiniz, ücret talep etmemesi gerekir. Başka sorularınız olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.