Piyasada niye çok az dövüş oyunu var sizce? mesela FPS oyunları istemediğin kadar, ama dövüş oyunları bir elin parmaklarını geçmiyor ve yıllardır hep aynı oyunların serileri çıkıyor (tekken, soul calibur, street fighter, mortal kombat, virtua fighter) dövüş oyunlarının yapımı daha mı zor? ya da talep mi az?
Bu nesilde iyi bir dövüş oyunu ve iyi bir arcade araba yarışı oynayamadım ona yanarım..
Street Fighter - Tekken - KOF gibi kaliteli dövüş oyunları varken başka dövüş oyununa gerek bile yok.
Mortal Kombat'da demek isterdim ama o sayfayı kapatalı çok oldu.
Sen bence o saydığın serilerin devam etmesine dua et dövüş oyunları pek satan bir tür değildir oyun piyasasında.
quote:
Orjinalden alıntı: Pinky_Demon
Sen bence o saydığın serilerin devam etmesine dua et dövüş oyunları pek satan bir tür değildir oyun piyasasında.
peki o zaman Street Fighter IV başlığı niye bu sayfanın en başında?
quote:
Orjinalden alıntı: Beyazspace
quote:
peki o zaman Street Fighter IV başlığı niye bu sayfanın en başında?
bu forumun oyun satışları ile ilgisi yokki . sadece ilgi çeken bi başlık . forumda birsii sf fanı var
Aslında bir kaç sene öncesine kadar bu durum böyle değildi ama yeni nesil diye tabir edilen konsollar piyasaya çıktıktan sonra bir önceki nesil de gördüğümüz bollukta dövüş oyunu göremez olduk malesef bu nesilde. Bu durum benim gibi dövüş oyunu severler için kötü bir durum elbette ama ben en azımdan kendi adıma bu sorunu hallettmiş bulunuyorum. Bir kaç sene evvel bir adet Ps2 alarak istemediğim kadar dövüş oyununa sahip oldum çok şükür En son Sega Mega Drive döneminde bu kadar fazla dövüş oyunu oynadığımı hatırlıyorum şimdi de Ps2 ile o zamanlarda ki gibi istediğim türde oyunlara doyuyorum ve bu nedenle yeni nesil bir konsol almak içimden gelmiyor. Ps3 bu konuda içler acısı bir durumda Xbox360 ın da ondan kalır yanı yok bu durumu ben şöyle açıklayabilirim yeni nesil konsollar malesef git gide pc ye benzemeye başladı (Nintendo Wii yi ayrı tuturoyurm.) hem donanım anlamında hem de oyun anlamında. Eskiden konsolların ekran kartını pc ye kart yapan firmalar falan yapmazlardı ama şimdi Ati/Nvidia çipsetli ekran kartları görür olduk konsollarda onu geçtim eskiden konsol deyince arcade, beat em up ve shoot em up türünde ki oyunlar akla gelirdi şimdi ise Fps, Tps den geçilmez oldu ortalık... Pc için çok ciddi oyunlara sahip derdim zamanında ve biraz kafa dağıtmak için konsolumun başına geçer Street of Rage den tutun da Punisher gibi dönemin popüler oyunları ile stres atardım şimdi konsollara bakıyorum COD serisi, Killzone, Fear, Resistance, BioShock ve Far Cry gibi çoğu pc de de olan gayet de ciddi fps oyunları çoğunlukta gözüküyor. Yani artık eskisi gibi dövüş oyunlarının fazlaca olmasını beklemek hayal olur çünkü gidişat az çok belli.
quote:
Lafı azımdan almışsın dostum
King of Fighters XII çıksın bakalım süper görünüyor.
street figher bayaa bi götürür sonra tekken 6 sonra mortal kombat 9
e daha ne olsun...
quote:
Orjinalden alıntı: .:BBR:.
e daha ne olsun...
Heç
quote:
e daha ne olsun...
bu devran böyle gelmis böyle gider diyosun yani
quote:
Orjinalden alıntı: Beyazspace
quote:
e daha ne olsun...
bu devran böyle gelmis böyle gider diyosun yani
zaten dovus oyunlarina fazladan ne katilabilirki??
rpg deil bissuru item olsun yeni oyunda yenileri gelsin
fps tps deil bi cok degisik surukleyici senaryosu olsun
adventure deilki yeni oyununda yeni bulmacalar vs gelsin.
e nihayetinde ringe cikip birbirini dovuosun iste. silahli istersen soul calibur, silahsiz olsun dersen tekken street fighter vs. biraz korku ogesi olsun dersen mortal kombat var.
zaten street figter, tekken ve soul calibur divus oyunlarinin en iyiler yerine gececek sifirdan yeni bi dovus oyunu yapmak bi yana o oyunun bunlar karsisinda tutunmasi cooooooook zor.
yani bence yeni fikirlere acik bi oyun turu degil. o yuzden degisik oyunlar cikmiyor.
Millet kol kırmak istemediğinden yapımcılarda dövüş oyunları yapmıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: Far-Cry
Millet kol kırmak istemediğinden yapımcılarda dövüş oyunları yapmıyor.
valla bitane dövüş oyunum var oda (mortal berbat) oyunu şuan rafta duruyo bir dahada çıkmaz heralde ordan.
sarmıyo dövüş oyunları artık xbox ın koluna zarar
quote:
Orjinalden alıntı: wNchstR
Bu nesilde iyi bir dövüş oyunu ve iyi bir arcade araba yarışı oynayamadım ona yanarım..
Oha nasıl oynamadın iyi bir arcade oyunu yav :D.
Burnout var grid var pure var midnight club var,var oğlu var...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme