Şimdi Ara

Dövüş Sanatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen iri bir çocuk saçıma sakız atmış oda sırtıma yapışmış bende gidip temizlemesini söyledim oda sen kimsin deyip tokat atmasıyla kulağımda füzeler patlaması bir oldu .
    Ben bunun üzerine savunmasız olmaktan sıkıldım ve insanların bana sürekli ezik muamelesi yapmaktan bıktım hangi spor dalına yönelmeliyim ?
    MMA düşünüyorum ama farklı tarzlar varsa söylermisiniz en uygun ne olur ? Öğrenmek istediiğim sanatta sokak tarzı yani o çocuk bana vurmadan haddini bildirmek isterdim açıkçası yada elini tutmak.
    Ve bu seçeceğim dövüş sanatının bende ne gibi özellikler istediğini biliyormusunuz ?

• thesacret5 T kullanıcısına yanıt
    öncelikle hırslıolman ve bu isteğiğini uzun süre koruman önemli sana önerebilceğim muay thai yada wing chun var intenetten videolarına bak derim
  • Muay thai iyidir.
    Fakat.sokaklar in spor yapma.
    Kendin icin yap sokaklar farklidir.
    Ama gures sokakta daha cok ise yarayabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thesacret5

Geçen iri bir çocuk saçıma sakız atmış oda sırtıma yapışmış bende gidip temizlemesini söyledim oda sen kimsin deyip tokat atmasıyla kulağımda füzeler patlaması bir oldu .
    Ben bunun üzerine savunmasız olmaktan sıkıldım ve insanların bana sürekli ezik muamelesi yapmaktan bıktım hangi spor dalına yönelmeliyim ?
    MMA düşünüyorum ama farklı tarzlar varsa söylermisiniz en uygun ne olur ? Öğrenmek istediiğim sanatta sokak tarzı yani o çocuk bana vurmadan haddini bildirmek isterdim açıkçası yada elini tutmak.
    Ve bu seçeceğim dövüş sanatının bende ne gibi özellikler istediğini biliyormusunuz ?

Mma yerine combat sambo öğrenmeni tavsiye ederim eğer İstanbuldaysan.Combat sambo öğrenmek istersen de Gadir Mammadov Hoca sambo konusunda Türkiye'deki en iyi Hoca'dır bildiğim kadarıyla.Aynı zamanda spor ve combat sambo federasyon başkanıdır.Arkadaşın dediği gibi sokak için öğrenme ama gerek kaldığında da sokakta hayatını kurtarabilecek bir spor öğren.Ben kali-escrima çalışıyorum.Sopa, bıçak ve çıplak el döğüşü öğreniyorum, gördüğüm ve anladığım kadarıyla hangi sanatı yapıyorsan yap bıçakla karşı karşıya kaldığında yaralanmadan kurtulma ihtimalin çok düşük eğer karşıdaki bıçak kullanmayı gerçekten biliyorsa şansın çok çok daha azalıyor.O nedenle bazen diklenmek yerine arkanı dönüp gitmek sana daha çok şey kazandırır.Çünkü ister ateşli ister ateşsiz silah olsun şakası yoktur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Etkili Savunma Sanatı
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.