Şimdi Ara

Dövüş sporu seçemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ashihara karate en çok istediklerimden ama uzak
    Krav maga daha görüşmedim kağıt üzerinde yakın duruyor etkili ama bilmiyorum sanki dövüşmeyi ogrenmiyomusuz gibi geliyor
    Jujutsu bi kaç gün önce keşfettim cidden hoşuma gitti kursunu bulamadım bjj değil ama farklı şeyler
    Muay thai ilgim yoktu sadece son günlerde kafama takıldı yakında hem ulaşım kolay
    Kenjutsu dövüş değil ama güzel duruyor
    Okçuluk buda dövüş değil çocukluğumdan beri severim mezunken yapmıştım yine baslayasim var kursa ulaşım nasıl ona daha bakmadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben boks tavsiye ediyorum. Çok incelikli ve zor bir spordur. Fakat teknikleri oturtursan spor olmaktan çıkıp oyuna dönüşür. Efsane zevklidir.
  • Wing chun çok pratiktir.Yalnız sabır ve zaman ister.Çok geniştir.İstersen harmanlayabilir yada kendine göre yorumlayabilirsin.Videolar var WT ile ilgili.Özellikle Sağlam Dövüş kanalı var.
    https://www.youtube.com/watch?v=A6UsAmeIsUw
    https://www.youtube.com/watch?v=VDPG0K6gYyA
  • Bence amacın kendini korumaksa ve hobi gibi bir şey olsun istiyorsan aikido ve judoyu öneririm. Zaten ikiside Ju Jutsuya benziyor.
  • Aikido kung fu vs sporlar gerçeği yansıtmamaktadır. Boks muay thai kick boks güreş yapabilirsin. En etkilileri bunlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AdamBaliKokusu A kullanıcısına yanıt
    Hocam yansitmiyor mu yoksa uzerine yillarini vermek mi gerekiyor demek daha dogru olur ?

• Ne güzel imkanların var.Git muay thaiye 2-3 sene sonra jujutsu tadından yenmez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.