Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Downgrade Mümkün mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    kullandığım yazılımı bir öncekine geri yüklemek istiyorum, nasıl yapabilirim?

konuyla alakalı olarakak:

quote:

Orijinalden alıntı: karaefe48

merhaba,
    telefona son güncellemeyi kurunca sözlük eskisi gibi çalışmıyor. eskiden Türkçe karakterler çıkarken şimdi çıkmıyor. örneğin T9 açıkken "yaşam" yerine "yasam" geliyor.
    bunu nasıl düzeltebiliceğimi bilen var mı?

• quote:

merhaba arkadaşlar,
    kullandığım yazılımı bir öncekine geri yüklemek istiyorum, nasıl yapabilirim?

konuyla alakalı olarakak:

quote:

merhaba,
    telefona son güncellemeyi kurunca sözlük eskisi gibi çalışmıyor. eskiden Türkçe karakterler çıkarken şimdi çıkmıyor. örneğin T9 açıkken "yaşam" yerine "yasam" geliyor.
    bunu nasıl düzeltebiliceğimi bilen var mı?

yeni firmware i bekle....benzer bir problem G705 için olmuştu yanılmıyorsam...herkes SE ye mail attı bu konu üzerine...o yüzden devamındaki firmwarede bu problem düzeltildi...

Downgrade sanırsam yapılamıyor ancak telefonun başka bi SE modeli ile uyumluysa, mesela G705, W715'e dönüştürülebiliyor. Önce W715e dönüştürüp sonra G705e dönüştürsek mesela güncellemeler sıfırlanmış oluyor böylece.

Onun dışında teknik servisler downgrade yapabiliyorlardır mutlaka. bir de ingilizce olarak internette araştırmanda fayda var. Belki telefonuna dönüştürme yapıyormuş gibi şu anki modelinin sistemini yüklersin düzelir...araştırmak lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basurettin -- 20 Eylül 2009; 12:16:03 >

• evet, downgrade de mümkünmüş, yaptım
    a2uploader ve geri dönülecek sürümün firmware, fs ve custompack dosyalarının temin edilmesi gerekiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.