bir dosyayi download yaparken pcde bi sorun olmuyor fakat download hızı arada sıfırlanıp tekrar devam ediyor ve yarım saatte ındırmesı gereken bir dosya 1 belki daha fazla surede iniyor ayrıca download yaparken internete baska yerden baglanamıyorum yoksa download sonlanıyor 100 mblık dosya indirirken internete baglanırsam 5-6 mbda download bitti gibi gosteriyor bu yuzden pcye kac defa format attım mozilla opera flashget dm denedim ama duzelmedi yardımlar icin simdiden tesekkurler
Yurttaki internet ile mi baglanıyorsun?
yok tatil evden kablosuz internet
quote:
Orijinalden alıntı: melihcan37
yok tatil evden kablosuz internet
Heryer de boyle mi ?degilse muhtemelen evdeki modemde veya nette sorun var
evden laptopla girince sorun olmuor evdeki masaustunde sorun war
quote:
evden laptopla girince sorun olmuor evdeki masaustunde sorun war
Kablosuz baglanti icin kullandıgın alici nin markası nedır yanı pc ye taktıgın usb nın?
asus 802 54mbs
quote:
asus 802 54mbs
Fazla bir bilgim yok bu konuda fakat belki de sorun cihaz dadir.Sadece tahmin de bulunayım belkı modemle uyumlu bir cihaz alırsanız sorun cozulebılır veya cihazda bir sorun var
eger indirirken yanda siteye flan girmezsen sorunsuz indiriyor cihazda olacagını sanmam ama bende bilmiorum tabi
normal internete girerkende sorun yok sadece bisi indirirken internette gezersem download sonlanıyor yoksa hızı falan normal
BeLki indirdiğin sitede vardır sorun
yok siteden degil sorun hotfile rapid shraebase vs ve normal download siteleri flan denedim aynı sorun oluor hep
DNS ayarlarınızı değiştirmeyi denediniz mi ;)
bunla bi alakasi varmi bilmiorum ama dns degistirsemde youtube ws. giremiorum yani dns degismiyor galiba ama ayarlarda degismis gozukuyor
8.8.8.8 8.8.4.4
Yukarıdaki DNS Google DNS ama bende özellikle downloadlarda sorun yaratıyor o yüzden aşağıdakini tavsiye ederim;
208.67.220.220 208.67.222.222
dns degistiriyorum arkadasta aynı dns calısıyor ben degistirince calısmıyor neden bilmiyorum ama bunlari bi deniyim
yok o dnsdende denedim sorunum cozulmedi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme