Şimdi Ara

Download manager problemleri sırayla!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Avast kullanıyorum flashget yukleyince trojan var diyor?
    İDM ADSL baglantılarında kendi yaptıkları benchmarklara gore 3 imiş
    DAP 1. get right 2. imiş,İDM kullanmayalım mı?
    Biri bana ozelden DAP 7.4.0.2 crack verebilir mi?

• flashget kullan trojan olarak göstermesinin sebebi flashget in reklamını kaldırmamandır yani seri no girmen gereki istersen pm den flashget 1,65 seri no yollabilirim flashget hem kullanımı basit hemde harika bence vazgeçilemez
  • dostum sorularını sıralamıssın ama cevabı bi tane.... ındırıyorsun flshgeti sonra ılaclıyosun işlem tamamdır bu kadar dert etmene gerek yok kolay gelsın
  • arkadaşım flashgetin trojanlı ya da spylı gözükmesinin nedeni arkadaşın da dediği gibi üstte reklam olması ve yaklaşık 20 dakikada bir programın açılır pencereyle reklam çıkartması. ilaçlamadan kullanıyorum valla pencereleri de kapatıyorum.

yanlış hatırlamıyorsam(2 yıl önce flasha geçtim:-) normal, super,ultra bir de hyper indirme olması lazım. ayrıca ayarlara girip de bağlantı hızını T1 gösterirsen 6-8 parçaya bölüyordu. sen yüksek ihtimalle 56 seçtin ondan 4 parçadan fazlasını kabul etmiyor. bir de connection type'ı değiştirerek dene. ama tavsiye: ne getright ne dap Flashı tek geç! istediğin kadar bölüyor maşallah
  • Peki DAP 4'den fazla parçaya ayırmıyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.