Bildirim
Download manager problemleri sırayla!!!!!!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
flashget kullan trojan olarak göstermesinin sebebi flashget in reklamını kaldırmamandır yani seri no girmen gereki istersen pm den flashget 1,65 seri no yollabilirim flashget hem kullanımı basit hemde harika bence vazgeçilemez -
dostum sorularını sıralamıssın ama cevabı bi tane.... ındırıyorsun flshgeti sonra ılaclıyosun işlem tamamdır bu kadar dert etmene gerek yok kolay gelsın -
arkadaşım flashgetin trojanlı ya da spylı gözükmesinin nedeni arkadaşın da dediği gibi üstte reklam olması ve yaklaşık 20 dakikada bir programın açılır pencereyle reklam çıkartması. ilaçlamadan kullanıyorum valla pencereleri de kapatıyorum.
yanlış hatırlamıyorsam(2 yıl önce flasha geçtim:-) normal, super,ultra bir de hyper indirme olması lazım. ayrıca ayarlara girip de bağlantı hızını T1 gösterirsen 6-8 parçaya bölüyordu. sen yüksek ihtimalle 56 seçtin ondan 4 parçadan fazlasını kabul etmiyor. bir de connection type'ı değiştirerek dene. ama tavsiye: ne getright ne dap Flashı tek geç! istediğin kadar bölüyor maşallah -
Peki DAP 4'den fazla parçaya ayırmıyor mu?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- vestel tv yazılım indir
- winrar şifre kaldırma
- pdf.js sürüm 1.0.712 (yapı: 6969ed4) ileti: invalidpdfexception
- son kopyalananları görme
- trendyol fiyat geçmişi
- vpn indir
- ingilizce dilinden err_connection_reset çevirisi
- google play hizmetleri sürekli olarak duruyor
- türk telekom internet çekmiyor
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X