Şimdi Ara

download yaparken son sürat ama siteleri gezerken netim çok yavaş sebebi nedir bilen var mı_?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • süper olan internetim son 3 4 gündür salak saçma bir yavaşlama ile karşı karşıya ama nedense download hızım düşmüyor.ara sıra tekrar normale döndüğünü sansam da bazı siteler hiç bazı siteler hızlı bazı siteler geç açılıyor.virüse karşı format attım ve sonuçta bir değişiklik yok ne yapmalıyım

• Aynı sorun bende de var son zamanlarda özellikle akşamları bazen google bile açılmıyor, sayfalar görüntülenemiyor ama bu arada download sorunsuz devam ediyor nasıl bir iş bu anlayamıyorum
  • Bende de şu anda çoğu site açılmıyor, açılanlar da zor bela açılıyor, anlamadım gitti. 1 haftadır böyle.
  • aynen bende sorun yaşıyorum lanet olsun bu tt ye verilen paralara
  • ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 19 Mart 2021; 16:16:14 >
  • bende de bu akşam başladı aynı sorun yok mu bi çözümü?
    acaba dns ler mi çöktü?
  • OPEN DNS kullanın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4.2.2.1
    4.2.2.2
    çökmüş galiba dns yi değiştirdim sorun çözüldü

http://forum.donanimhaber.com/m_28922961/tm.htm
  • Arkadaslar bende 8.0 Mbps hıza geçtim.Geçtiğim gün itibari ile download hızım maximum 560 kpbs oldu.İnternette sörf hızım düştü,kesintiler yaşıyorum.Bazen hızlanıyor bazen kopuyor.Open DNS kullanıyorum...Otomatik DNS e geçtim yine aynı .. Herhalde genel bir sorun var .
    Farklı DNS arayışları ve denemeleri içersindeyim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.