Bildirim
download yaparken son sürat ama siteleri gezerken netim çok yavaş sebebi nedir bilen var mı_?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Aynı sorun bende de var son zamanlarda özellikle akşamları bazen google bile açılmıyor, sayfalar görüntülenemiyor ama bu arada download sorunsuz devam ediyor nasıl bir iş bu anlayamıyorum -
Bende de şu anda çoğu site açılmıyor, açılanlar da zor bela açılıyor, anlamadım gitti. 1 haftadır böyle. -
aynen bende sorun yaşıyorum lanet olsun bu tt ye verilen paralara -
,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 19 Mart 2021; 16:16:14 > -
bende de bu akşam başladı aynı sorun yok mu bi çözümü?
acaba dns ler mi çöktü? -
OPEN DNS kullanın. -
4.2.2.1
4.2.2.2
çökmüş galiba dns yi değiştirdim sorun çözüldü
http://forum.donanimhaber.com/m_28922961/tm.htm -
Arkadaslar bende 8.0 Mbps hıza geçtim.Geçtiğim gün itibari ile download hızım maximum 560 kpbs oldu.İnternette sörf hızım düştü,kesintiler yaşıyorum.Bazen hızlanıyor bazen kopuyor.Open DNS kullanıyorum...Otomatik DNS e geçtim yine aynı .. Herhalde genel bir sorun var .
Farklı DNS arayışları ve denemeleri içersindeyim...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X