Şimdi Ara

DPMS OFF MODE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar arkadasın pc yi temizlemek icin soktuk ve temizledik.sonra neyse tekrar topladik pc yi fakat acılmıyor pc su anda. Windows xp ekranına kadar geliyor fakat ondan sonra DMPS MODE OFF bu yazı cıkıyor guvenli moddan masaustune kadar ulasabiliyoruz. acaba sorun nedir sizce? NE yapmamız gerekiyor?

sistemi tam hatırlamıyorum ama celeron d serisinden bi islemci
    asrock p4v88+ anakart
    fx 5500 ekran kartı
    512 mb + 256 mb ram var oem ikiside.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yes Sir! -- 15 Eylül 2007; 14:21:26 >

• bu biosun özelliği sanırım. seçenekleri biostan ayarlayabilirsin.

ekran kartın doğru takılmamış olabilir kontrol et.
  • ekran kartını hic cıkarmamıstık zati. kabloları islemci falan filan. sade anakart kasaya baglı kaldı ekran kartıda ustunde idi. bios ayarlarına gelince fabrika ayarlarınageri dondurduk ama sonuc aynı. ekran kartını dogru takamasak guvenli moddan ulasamzdık gibi geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yes Sir! -- 15 Eylül 2007; 14:25:52 >
  • o zaman biostan dpms modunu açmayı deneyin.
  • su anda arkads dısarda evde yok aksama gelir.netten biraz aradım baktim dpms mode acın diyorlardı ama kendi biosumda bulamadim.

965p-ds3 ve 1900xt ekran kartı var. nese artık aksama bakarım tekrar saolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yes Sir! -- 15 Eylül 2007; 14:33:19 >
  • ekran kartınız VESA moda geçmiş sökerken herhangi bir jumper farketmeden çıkarırsanız bundanda olabilir... donanım özelliklerine bakın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: computeron

ekran kartınız VESA moda geçmiş sökerken herhangi bir jumper farketmeden çıkarırsanız bundanda olabilir... donanım özelliklerine bakın..

tamam tesekkur ederim artık aksama bakacagım umarım hallolur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    True Tone Vs Night Shift
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.