Bildirim
Power Saving Mode nedir?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kasayla monitör arasındaki kabloda bi arıza olabilir. başka bir kablo dene bakalım.. kolay gelsin. :) -
pc açılırken delete tusuna bas açılan ekrandan power savingle ilgili seçenekleri kapat -
bu sorun bende de mevcut :)) bi türlü çıkamadım işin içinden .. onboard ekran kartı var pc de herseyi denedim olmadı şimdi bi ekran kartı alıp öle denicem .. -
Arkadaşlar sorun ekran kartınızda yada Pc den kaynaklanmıyor. Bu moda nasıl geçtiği hakkında bilgi sahibi olmasamda sorunun çözümü hakkında size çözdüğüm yöntemi söyleyebilirim. Lg marka monitörü olan komşumda bu sorun vardı bende kontrol ettim ama ne ekran kartında ne de pc de herhangi bir sorun bulamadım. Pc ile monitör arasında ki kabloda da herhangi bir sorun yok. Monitöre herhangi bir ekran gelmediği için del tuşuna basıp setup ayarları yapmakta mümkün değil.Monitördeki açma kapama tuşu ve onun hemen yanında bulunan tuşa ( Power + Auto/Set Tuşu ) birlikte basarak bu sorunu giderebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canatt -- 19 Ekim 2011; 22:27:04 > -
arkadaşlar benimde LG bilgisayarım var bende de bu olay çok fazla oluyor . araştırmalarıma göre POWER SAVİNG MODE demek bilgisayarın çok çalıştığını ve dinlenmesi gerektiğini anlatıyor. bilgisayar da akıllı olduğu için kendi kendini dinlendiriyor. yani bilgisayar başında çok kalırsanız bilgisayarınız POWER SAVİNG MODE a geçer biraz beklerseniz bilgisayarınız kendiliğinden düzelecektir . -
monitör LG flatron L1753S bilgisayarı kurdum monitörde power saving mode diyo ne yapmak gerekir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X