Şimdi Ara

Dr. Fate kullanıcısı - psn Dark Souls 3 - Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle belirtmek isterim ki bu konu ps4 dijital oyun alışverişi yapan kişileri bilgilendirmek amaçlıdır.

Yaklaşık 5 ay önce ''Dr fate'' kullanıcısının açıtığı Satilik Dark Souls 3 + Season Pass sadece 85 TL
    olan secondary hak psn oyununu kendisiyle pm yoluyla haberleşerek verdiği iban numarasına ödeme yaptım,
    ödemeyi yaptıktan sonra pri hakkın kimde olduğunu sorduğumda cevap yazmadı bende referansları bulunduğu ve
    daha önce forumdan alışverişleri olduğu için kendisine güvenerek, pri hakkı bir daha sormadım.
    Bu aya kadar sorunsuz girdiğim hesaba artık erişemiyorum çünkü sanırım pri hakkın sahibi psn şifresini değiştirmiş,
    ''Dr fate'' e dönüş yaptığımda bana hakkın ''Chuckycem'' kullanıcısında olduğunu söyledi fakat onunla görüştüğümde
    hesabın hiçbir bilgisinin kendisinde olmadığını pri hakkı almak için sec hakkı elinden çıkardığını söyledi, yani ortada
    baya bir karışıklık var ve ben bilerek Season pass lı aldığım hesaba giriş yapamıyorum,

Size mağdur olmamanız için tavsiyem pri hesabın sahibinin belli olmadığı hiçbir sec hesabı almamanızdır.

Dark Souls 3 hesabı

darksouls3.dh@yandex.com (Hesabın pri sahibi bana ulaşırsa sevinirim)

Dr Fate in açtığı link

https://forum.donanimhaber.com/m_116419747//tm.htm#116419747

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahin1406 -- 20 Ekim 2016; 18:2:21 >

• Keşke etiketleseydiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.