Şimdi Ara

DR Gunz'ın Sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daemons Ring Gunz'ın sitesine ne oldu arkadaşlar bilen varmı ? Bir de oyun şu an açıkmı ? Bende Kapalı da..

• son patchi atarsan açık olması gerek... site bakımda siteden clana logo uplamayı ayarlamaya calısıyorlar..
  • Yardım için sağol da..:D Bende son patch yok ? Sende varsa upload edermisn ?
  • bilmiyorum siteye noldu site gidik gibi duruyor.!
  • ya arkadaslar bnde hem agent error diodu sora can't create game diip oyuna girmio nası bişi bu yaw offff
  • arkadaşlar dr gunz ın sitesi nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: brktsn

ya arkadaslar bnde hem agent error diodu sora can't create game diip oyuna girmio nası bişi bu yaw offff

Bravo seni tebrik ediyorum 7 aylık konuyu tekrar açmışın bravo

Kardeşim her konuda sormaya ne gerek var 10 konuda sordun hepsinde aynı cevapları aldın hala devam ediyorsun biraz mantıklıca davranın lütfen önce düşünün sonra post atın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya lütfen cvp vrin.dr gunzın download sitesi söylermisiniz.
  • www.drgunz.net googleye dr gunz amca diye sallasan cıkardı sanırım.. denemedim ama cıkar :P
  • ww ya bile gerek yok drgunz.net yaz(google'a diil normal yaz) direk girio sitesine ayrıca hep online ve hiç bi sorunu yok tek sorunu online sayısı az bide dün lg gunz açıldı yeni clientiyle şuan indiriorm iice azalıo şimdi kullanıcısı 120 kişi fln maximum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.