Şimdi Ara

DRAG SEVERLER TOPLANMA YERIMIZ ARTIK BURASI HEPİNİZİ BEKLİYORUM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
0
Favori
2.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bucakli

quote:

Orjinalden alıntı: DRAG-MAN

quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

quote:

bende cok mustang var nası bişe istıyosun verım sana

bunlar senin mustang'lar mı?

bende bukadar mustang ne geser kardes sende kimsede olmassaten yanı bıde o var bende bıtane var resımler guzelmı onu sole sen

kırmızı olan heybetli duruyo

aynen bende katılıyorum kırmızı olan guzel bencede ben de bu arabaların manyaglıgı var bıde vektör un bılırmısın vekktoru

• GT500 dedım ya ilk koydugun mustang var resmı ztn..Shelby
  • MOTORUN SESİNİ DUYABİLİYORUM

DRAG SEVERLER TOPLANMA YERIMIZ ARTIK BURASI HEPİNİZİ BEKLİYORUM

tıkla bakım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 14 Temmuz 2006; 1:19:48 >

• beyler kısa surelıgıne burda yokum yarım sat sona gelecem gorusmek uzere simdilik gıdıyorum buraya sahıp cıkın byyyyy resmıde ozamn yollarım tropezoıd
  •  DRAG SEVERLER TOPLANMA YERIMIZ ARTIK BURASI HEPİNİZİ BEKLİYORUM

COBRAYI GORUYOMUSUNUZ HALA GUNUMUZE KAFA TUTUYO

BUDA VEKTOR W8 TWIN TURBO EMINIM ÇOĞUNUZ BU ARABADAN HABERSIZDINIZ.320MPH

TROPEZ SELBY IN UZANTISINI YASIYORUM SANA OK MI ALDIKTAN SONA CEVABINI YAS BILEYIM BENDE
    BASKA İSTEYEN VARSA ALABILIR BU RESIM SHELBY MUSTANG GT500 ELANOR UN RESMIDIR ALTTA VERDIIGIM UZANTI TABI
    http://img380.imageshack.us/img380/1064/eleanor252039ou.jpg

• quote:

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

valla 480 hp güç..... sahibide psikopat....... ona göre bi araba ayarla...... yanlız sahibi parasız zor kaldırır haberin olsun adam o parayı çıkaracak.......

neyse dediğin gibi bilgileri falan yazarız o önemli değil de inşallah kilitlenmez.....

ekleme: bu arada hangi şehirdeydin?

BEN İSTANBULDAYIM SEN

bak bu olmadı ben ankaradayım....gelsem desem dediğim şahin basmazsan kmde 1 milyon yakıyo oraya gelmem baya bi tutar.....

şaka bi yana bence bu sefer biraz daha dikkat ette aramızda kal kayıpları oynama........

• quote:

quote:

quote:

valla 480 hp güç..... sahibide psikopat....... ona göre bi araba ayarla...... yanlız sahibi parasız zor kaldırır haberin olsun adam o parayı çıkaracak.......

neyse dediğin gibi bilgileri falan yazarız o önemli değil de inşallah kilitlenmez.....

BEN İSTANBULDAYIM SEN

bak bu olmadı ben ankaradayım....gelsem desem dediğim şahin basmazsan kmde 1 milyon yakıyo oraya gelmem baya bi tutar.....

şaka bi yana bence bu sefer biraz daha dikkat ette aramızda kal kayıpları oynama........

ANKARA İSTANBUL BURSA FELAN ARTIK ALLAH NE VERDIYSE TOPLUYACAZ MILLETI OYLE DUSUNUYORUM TUM DRAGCILARI BIR ARADA GORMEYE CALISICAM İŞALLAH OLUR SENDE KAYIPLARI OYNAMA BU ARDA ADIM HAKAN

•  DRAG SEVERLER TOPLANMA YERIMIZ ARTIK BURASI HEPİNİZİ BEKLİYORUM

DRAGCILARI TOPLUYORUZ SORU GÖRÜŞ YORUM VE TÜMİSTEKLERINIZI SÖYLEYIN ONA GÖRE TAKILALIM HEPİNİZİ BEKLIYORUS
  • dragçı falan değilim ama drag yarışlarını izlemekten büyük keyif alrım.
    2 kere antalya da ve bir kere izmirde izlemiştim.
    en çok ta şahinlerin doğanların focusa subaruya kafa tutması ilgimi çekti.
    nasıl makinalardır onlar ya?
    o kadar gücü şahin nasıl tutmayı başarıyor?ilginç....
  • güzel bir topic açmışsın dostum. ben de severim drag işini.bu arada,yazılarda imlaya biraz dikkat edersen iyi edersin,"z" yerine "s" kullanılması hoş olmuyor
    quote:

DRAGCILARI TOPLUYORUZ SORU GÖRÜŞ YORUM VE TÜMİSTEKLERINIZI SÖYLEYIN ONA GÖRE TAKILALIM HEPİNİZİ BEKLIYORUS

• quote:

Orjinalden alıntı: _codelinker_

dragçı falan değilim ama drag yarışlarını izlemekten büyük keyif alrım.
    2 kere antalya da ve bir kere izmirde izlemiştim.
    en çok ta şahinlerin doğanların focusa subaruya kafa tutması ilgimi çekti.
    nasıl makinalardır onlar ya?
    o kadar gücü şahin nasıl tutmayı başarıyor?ilginç....

evet benımde en cok ilgimi çeeken bölümlerdemn bırıdır tofaşların devlerı devırmesı dıyorum ben buna.şahının bu olayı gerceklestırmesı için turboyagenıs monıfota spor karbrator hava filtrelerı saft arka dıske felan ıhtıyacı var bunları uygulayında 450ps oluyo makıne 1,6 tofas motoruna tabıkı uyguluyosun fıatcı takılıyo buraya o modıfıye tapıyo aracları onda 450ps sahın var mesela osana baska setylerde anlata bılır okyasdıgın için sağol senıı aramısda gormek isterıs
    AYRICA HIZLI VE OFKELININ 3 UNCU FILMI CIKTI EN UZUN TANITIMININ FRAGMANIN ADRESINI VERIYORUM İSTERSEN İZLE
    http://www.imdb.com/title/tt0463985/trailers-screenplay-E27649-10-2

• quote:

Orjinalden alıntı: hayathonda

güzel bir topic açmışsın dostum. ben de severim drag işini.bu arada,yazılarda imlaya biraz dikkat edersen iyi edersin,"z" yerine "s" kullanılması hoş olmuyor
    quote:

OLUR KARDESIM (z) harfıne dıkkat edıcem bundan sonra sohbetımız bol olsun anılarını felan olaylarını anlatırsan sevınırım yoka bı yarısında sohbetımız bol olsun yanı hos geldın dragcılara

• DRAG SEVER VE YARIS SEVER ARKADASLAR DRAGCILARA BIR ARAYA TOPLAYACAGIM BILMEYEN VE BILEN BIR ARADA OLACAK DEMISTIM BUNU YAPMAK İÇİN URASIYORUM DESTEKLERINIZI BEKLIYORUM
    BUNUN İÇİN BU TOPIC DE COK DEGISIK VERILER BULACAKSINIZ HIZLI VE OFKELI 3
    FRAGMANININ LINKINI VERMISTIM AZ ONCE SİMDİDE BIR KAÇ YARIS VIDEOSU VERIYORUM UAMRIM HOSUNUZA GIDER

http://media.putfile.com/Elise72 =72 MODEL ELISE SON MODELLERINI ALT EDIYOR

http://media.putfile.com/05-MUSTANG-RUNS =BIR DRAG CLASIGI MUSTANG

http://media.putfile.com/Suzuki-Hayabusa-at-220mph = BUNU KIMSEYE TAVSIYE ETMIYORUM 350KM

http://media.putfile.com/bolney BUDA NISSAN IN BI REKLAMI BURDAKI NISSAN 300ZX TURBO OLMASI LAZIM ARABAYI BILIYORUM AMA S-UAN TAM HATIRLAYAMIYORUM ANCAK ADI YUSDE 90 300ZX

AYRICA BU VIDEO LARI BEGENDIYSENIZ YAZIN BANA VE AYRICA SIZ DE BOYLE VIDEOLARA SAHIPSENIZ HEPBERABER FAYDALALIM

• Adamım uçmuşşun sen :)

Şaka bir yana yazı stilini ve şeklini biraz toparlayıp 3-5 zeka yaş grubuna hitap etmeyecek düzgün şekilde yazarsan bir şeyler paylaşılabilir bu topicte...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

BEN İSTANBULDAYIM SEN

ANKARA İSTANBUL BURSA FELAN ARTIK ALLAH NE VERDIYSE TOPLUYACAZ MILLETI OYLE DUSUNUYORUM TUM DRAGCILARI BIR ARADA GORMEYE CALISICAM İŞALLAH OLUR SENDE KAYIPLARI OYNAMA BU ARDA ADIM HAKAN

benimkide emrede neden kayıpları oynayım ki?

• quote:

Orjinalden alıntı: Cela Soylu

Adamım uçmuşşun sen :)

Şaka bir yana yazı stilini ve şeklini biraz toparlayıp 3-5 zeka yaş grubuna hitap etmeyecek düzgün şekilde yazarsan bir şeyler paylaşılabilir bu topicte...

KLAVYE BOZUK KARDES
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

BEN İSTANBULDAYIM SEN

benimkide emrede neden kayıpları oynayım ki?

MEMNUN OLDUM EMRE BENIMKI ŞAKAYDI SADECE OK

• ne iş yaparsın sen? baya ilgileniyon bu işlerle?
  • quote:

ne iş yaparsın sen? baya ilgileniyon bu işlerle?

BENIMKI GIZLI SEN NE İŞ YAPIYOSUN TOFAŞFIATTEN BAYAĞI ANLIYOSUN SERVİSİ FELANMISIN
    AMA BU SİTEDEKİ İŞTEN ANLAYANLARDANSIN SENIN GIBI ARKADAS AZ BURDA UFAKLIKTAN BERIDIR ARABALARA MERAKIM VARDI

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.