Şimdi Ara

DRAG SEVERLER TOPLANMA YERIMIZ ARTIK BURASI HEPİNİZİ BEKLİYORUM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
0
Favori
2.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim işim bu makinaları yarışa hazırlamak........ tofaş fiat ağırlıklı çalışırım ve özellikle fiat markası çocukluğumdan beri bende başkadır........
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

Benim işim bu makinaları yarışa hazırlamak........ tofaş fiat ağırlıklı çalışırım ve özellikle fiat markası çocukluğumdan beri bende başkadır........

ya aslında bende ufaklıktan berı otomobıl dizayn-tasarımı ve motor teknısyenligi felan okumak istemıstım ama olmadı eğıtım sistemımız sağolsun şimdi caddelere düştük ama kendi çapımızda bişeyler biliyoruz zevk olarak uraşıyorum anlayacağın
  • O eğitim sisteminden ben çok çektim........ şu an dört tane patentlik projem yatıyor para yüzünden alamıyorum..... okuldayken tübitakta bi ton arabalarala ilgili proje geliştirip yarşmalarda birincilik almıştım... sırf matematiğim kötü diye attılar beni sözel e........... zaten sonrada okumadık.........
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

O eğitim sisteminden ben çok çektim........ şu an dört tane patentlik projem yatıyor para yüzünden alamıyorum..... okuldayken tübitakta bi ton arabalarala ilgili proje geliştirip yarşmalarda birincilik almıştım... sırf matematiğim kötü diye attılar beni sözel e........... zaten sonrada okumadık.........

ya işte bizim ülkede hep böyle sen ben ve bizim gibi olanlara fırsatı verilseydı buyuk projelere imza felan atardık bence çünkü azim var içimizde sonsuz heves var azmi olanda genelde başarır
  •  DRAG SEVERLER TOPLANMA YERIMIZ ARTIK BURASI HEPİNİZİ BEKLİYORUM

DRAG SEVERLER TOPLANMA YERIMIZ ARTIK BURASI HEPİNİZİ BEKLİYORUM

DRAG SEVERLER TOPLANMA YERIMIZ ARTIK BURASI HEPİNİZİ BEKLİYORUM

• Gerçek drag yapmadım,profosyonel olanı.
    Ama arkadaşlarımın arabaları ile arasıra kalkarız,geceleri.

Ben Çanakkaleliyim,Kullanılmayan ç.kale havaalanı tam bize göre ama izin alacağımızı hiç sanmıyorum.

İnanın çok zengin olsam ilk yapacağım iş Çanakkaleye bir motor spor kulübü kazandırmak olurdu.
    Gençleri yetiştirmek,atölye açmak,altyapıyı gokart üzerine kurup,yetenekli çocukları gokartla hazırlamak.

Buradan yetişen gençleri federasyondan lisans çıkartıp yarışlara sokmak,sponsor olmak...Araba hazırlamak.
    Tabi çok masraflı olduğu için benimde sponsor bulmam gerekirdi.
    Bunlar hayal şimdilik.Ama ne kadar güzel olurdu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dozi17

Gerçek drag yapmadım,profosyonel olanı.

Ben Çanakkaleliyim,Kullanılmayan ç.kale havaalanı tam bize göre ama izin alacağımızı hiç sanmıyorum.

İnanın çok zengin olsam ilk yapacağım iş Çanakkaleye bir motor spor kulübü kazandırmak olurdu.
    Gençleri yetiştirmek,atölye açmak,altyapıyı gokart üzerine kurup,yetenekli çocukları gokartla hazırlamak.

Buradan yetişen gençleri federasyondan lisans çıkartıp yarışlara sokmak,sponsor olmak...Araba hazırlamak.

KARDESIM DĞRU SÖYLÜYOSUN BENİM DE HAYALLERİM ARASINDA BI PİST YAPTIRMAK ASLINDA COK IVIR ZIVIRI OLMAYAN BI OLAY DRAG PİSTI BI ARAZI LAZIM BIRASDA PARA SENIDE ARAMIZDA OL LUTFEN OK

• AYRICA GÜZEL LINKLER VERDIM OTO YARIŞLARI İLE İLGILI LİNKLER İZLEMEYENLER 1,SAYFAYA BAKIP İZLEYE BILIRLER OK
  • quote:

Orjinalden alıntı: DRAG-MAN

quote:

Orjinalden alıntı: dozi17

Gerçek drag yapmadım,profosyonel olanı.

KARDESIM DĞRU SÖYLÜYOSUN BENİM DE HAYALLERİM ARASINDA BI PİST YAPTIRMAK ASLINDA COK IVIR ZIVIRI OLMAYAN BI OLAY DRAG PİSTI BI ARAZI LAZIM BIRASDA PARA SENIDE ARAMIZDA OL LUTFEN OK

Kardeşim ben motor tutkunuyum,bütçem kaldırsa 600-700 hp lik motora hükmetmek isterim.
    Şimdilik italyanı(marea) modlayıp gücü hissetmek ilk hedefim...Homurtulu bir sesi var aygırın
    Biraz geç oldu yaş 30 ama napalım.
    Yıllarca hep piyasadayız,para kolay kazanılmıyor.

• varmısınız benim araçla drag a
  • İstanbuldayım ben
    Bulsana 306 Gti Astra Gsi filan bişey Kaldıralım araçları
    Hangi semttesin sen DRAG-MAN
  • DOZİ EĞER COK İYİ Bİ GÜÇ ALMAK İSTIYOSAN YANI BUNDAN SONRAKI ARABANDA MOTORU ARKADA OLAN ARKADAN İLTER BI ARABA SANA TAVSIYEMDIR KİŞİSEL GÖRÜŞ BUNUN NEDENI İSE AKTARMA ORGANLARI ŞAFT VS İLE GÜÇ KAYBINA UĞRAMASSIN TEKERLERE OLABILECEK MAX GÜÇ ILETILMIS OLUR.
    BENCE 4X4 LERDENDE UZAKDUR.
    MAREAYA GELİNCE HARBIDEN GÜZEL SESI VAR BIDE ÇAÇA BI ABART EGZOST TAKTIYSAN DEĞME KEYFİNE
    FIATCI VAR BURDA EMRE O FIATLERLE URAŞIYO BELKI KONUŞMUSUUNDUR MAREANIN DAHA İYİ SES VERMESINI ISTIYOSAN BIDE ONA SOR ODA BURAYA YASIYO GÖRÜRSE BU YASIYI YASAR OZATEN

• quote:

Orjinalden alıntı: sedicivalvole

İstanbuldayım ben

BAK ÜSTÜNDEKI ARKADAS cbr_quen DRAG İSTIYO AL SANA RAKIP OLMASMI ONLA BI KONUŞUN BAKALIM
  • quote:

İstanbuldayım ben

sedici sence benim araç kapışabilirmi tipoyla
  • quote:

Orjinalden alıntı: cbr_quen

quote:

İstanbuldayım ben

sedici sence benim araç kapışabilirmi tipoyla

BABA almıyım ben turbo makina diycem ama deneriz. Torkun yuksek Koyarsın sen
    HAngi semttesin
  • binek araç olsaydı keşke rakip şimdi ben yenilirim bu hırsla arabayı filan satarım
  • Binek araç ya baba Kamyon otobus değil ki
  • baba ben gebze pendik buralardayım
  • ARKADASLAR BULUŞTURALIM SİZİ MEKANINIZ VARMI GERÇİ IŞIKTAN IŞIĞA YAPARSINIZDA TRAFIK TE OLMASI SAKINCALI OLUR KARTAL SAHIL FELAN BURALARDA OLMASI YANLISTIR BOŞ BI MEKAN LAZIM VE 2 NİZEDE YAKIN OLSA İYİ OLUR

ORTAYA BIŞE KONACAKMI?
  • Yok be kardeşim ne bişeyi caddenin con conu değiliz ki biz Forum arkadaşıyız GErek warmı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.