Şimdi Ara

DRAG SEVERLER TOPLANMA YERIMIZ ARTIK BURASI HEPİNİZİ BEKLİYORUM (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
0
Favori
2.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw ben resim koyamıyorum ama arkadaş benim resimleri koymuştu bakın bu sayfada
    http://forum.donanimhaber.com/m_6142867/mpage_10/tm.htm
    ben çıkmak zorundayım sonra görüşürüz işler beni bekler araç hakkında daha sonra konuşuruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: sedicivalvole

Turboda 400 nm tork olur yada 700- 500-600 neyse

1.3 131 war turbolu onunla denemiyorum Dragcısın ama Turbo makine ile atmosferik makina kalkarmı hiç

TAMAM DOĞRUSUN AMA DEDIGIM GIBI BAKARSIN MAKINEYE GECEBILECEGINI DUSUNUYOSAN YARISA GIRERSIN YADA BEN SANA ATMOSFERIK BI MAKINE BULMAYA CALISIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: DRAG-MAN

quote:

1.3 131 war turbolu onunla denemiyorum Dragcısın ama Turbo makine ile atmosferik makina kalkarmı hiç

ARKADASIM SEN PROF. YARIŞMICAKSIN ARABANA BAKARSIN RAKIBINE BAKARSIN EĞER GÖZÜN KESİYOSA TAMAM DERSIN YANI BU BÖYLEDİR KLASMAN YAPMIYORUS

Şimdi usta iyi hoş diosun da o benim kalemim ne diyorum sana 2.0 sınıfındaki atmosferik makinalar ne war sende Turbo illa Turbo diosun öylemi
    Bakarız kaleme sınıfımsa olur tabi neden olmasın

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: DRAG-MAN

quote:

ARKADASIM SEN PROF. YARIŞMICAKSIN ARABANA BAKARSIN RAKIBINE BAKARSIN EĞER GÖZÜN KESİYOSA TAMAM DERSIN YANI BU BÖYLEDİR KLASMAN YAPMIYORUS

Şimdi usta iyi hoş diosun da o benim kalemim ne diyorum sana 2.0 sınıfındaki atmosferik makinalar ne war sende Turbo illa Turbo diosun öylemi
    Bakarız kaleme sınıfımsa olur tabi neden olmasın

SANA BUYUK İHTİMAL GTI GELIR SENLE BEN YARISMICAZ SANA BEN RAKIP BULMAYA CALISICAM ARKADASLARA HABER SALIM BAKARSIN ATMOSFERIK BULURUS YADA BU FORUMDAN RAKIP CIKARTIRIS SANA BAKICAZ BIRAS BEKLEMEK LASIM DAHA YENI TOPLANIYORUZ TANISIYORUZ BAN ÖYLE GELIYOKI COK İYİ BI ORTAM YAKALICAZ BURDA SENIN GIBI ARKADASLARLA

• NEYSE BEN ŞİMDİLİK KACIYORUM BAZI İŞLER VAR KENDİNİZE II BAKIN GORUSMEK ÜZERE
  • SUAN BURDAYIM KIMSE YOKMU AGA BAK SAATI YASIYORUM 01,35 BIRI VARSA SESNI CIKARSIN HADI KARDESLER BEKLIYORUM
  • ya gardaşım gecenin biri ben o saatte boğaza karşı kafayı çekiyodum aklıma forummu gelir ya????

şaka bi yana sediciye sağlam bi rakip bulabilirsen atmosferik 2.0 bul derim..... ....
  • quote:

+++++++306gti

sedici dalmıssın pejo forumlarına walla varmı bana yan bakan diye diye
  • ya siz bilirsiniz benim araca modifiye olarak ne yapabiliriz desem ayıp olurmu
    yani 170bg neler yaparız ki kaça çıkartırız bg i
    eğer bu aracı bomba yaparsak yarışlara gideriz beraber
  • quote:

Orjinalden alıntı: cbr_quen

ya siz bilirsiniz benim araca modifiye olarak ne yapabiliriz desem ayıp olurmu

yoo neden ayıp olsun o sana ve bütçene kalmış iste 600 hp ye çıkarılsın....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

quote:

ya siz bilirsiniz benim araca modifiye olarak ne yapabiliriz desem ayıp olurmu

yoo neden ayıp olsun o sana ve bütçene kalmış iste 600 hp ye çıkarılsın....

neler yapabiliriz
  • ne kadar ayırabilirsin ve ne yarışına girmek istersin?
  • valla hiç farketmez ben ağır kasa bmw lerle uzun yolda kapışabiliyorum ama mesela geçen ankara otobanında bi carrera s geldi 220 ile giderken geçti sonra ben kapattım 245 filan adam aldı yürüdü geçti
    yani otobanda bu kadar kolay geçilmek istemiyorum ne yarışı dersen drag için uygun araç mı sence
  • quote:

valla hiç farketmez ben ağır kasa bmw lerle uzun yolda kapışabiliyorum ama mesela geçen ankara otobanında bi carrera s geldi 220 ile giderken geçti sonra ben kapattım 245 filan adam aldı yürüdü geçti
    yani otobanda bu kadar kolay geçilmek istemiyorum ne yarışı dersen drag için uygun araç mı sence

sen allahtan benim topladığım şahine denk gelmemişsin demek o zaman sinirden arabayı yakardın..........

neyse her istediğin yarışa hazırlanırda kaç para ayırırsın şimdi ben sana burda 300 ytl likte liste çıkarırım 30.000 ytl likte...
  • sen 300 lük liste hazırlada garibanlarda hızlansın az
  • ben iş adamıyım
    para var yani sen döktür beraber seçeriz
  • Fakirliğin gözü kör oLsun

• quote:

Orjinalden alıntı: hasanyuceer

Fakirliğin gözü kör oLsun

gönül zenginliği diye birşey de var boşver sen
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hasanyuceer

Fakirliğin gözü kör oLsun

gönül zenginliği diye birşey de var boşver sen

ZENGIN ARKADASsenın arabayı fiatcı emre hazırlasın herkesın katkılarıyla bı arac yapalım sana ama parası senden tavsıyeler bızden draglara gır sen o arabayla seyredelım gurulanalım olmazmı
    şaka bi yana sen ciddimisin bu modıfıye işinde ?
    bende yaptırmak uzereyım full modıfıye doğana emsalsız bırsey olacak benımkıde
    pardon ben göremedım senın araba ne sen bmw ile kapısıyosun bide geciyosun yanı hangi bmw ile kapıstıgınada bağlı o misal bikac sene once bende 325 6silindir bmw vardı fabrika cıkısı son hızı 235km di ben onla 255 gördum araba full görünüm modifiyesı olmustu motora ellenmedı ama orjinal halı 255km gördü ankara asfaltında hemde :)

• BAZI YARIŞ OTOLARININ URETIME 40SENE ONCEKI MODELLERININ AYNI GORUMU İLE GERI SURULDUGUNU DUSUNUYORUM ORNEK OLARAK
    66 MODEL FORD GT 40 İLE 70 MODEL DODGE CHELLENGER NERDEYSE 40 YIL ARADAN SONRA TEKRAR URETIME GIRDI GORUNUSE GORE BIKAC SPOILER DISIINDA PEK FAZLA İLERLEYEMEMIS BU FIRMALAR 40 SENE NEYAPTILAR BILINMEZ RESIMLERINI KOYIMI BUARACLARIN BI TARTISMASINI ACSAKMI BU KONUDA BURDA ACABA. SİZE BI SORIMDEDIM RESIMLERI KOYIMI

AYRICA ATMOSFERIK MOTORLU BI RAKIP BEKLEYEN ARKADAS VAR HERKESE DUYRULUR 2,0 MOTOR TERCIHIDIR.
    BEN BI ARAC AYARLAMAK UZEREYIM ATMOSFERIK 2,3 FORD GRANADA ESKILERDEN BI RAKIP CIKABİLİR EĞER FORMA GIREN BUYAZILARI GOREN ARKADASLAR İÇİNDEN YARISA KATILMAK İSTEYEN VARSA BANA CEVAP YASSIN OK BEN BURALARDAYIM HEPİNİZİ BEKLIYORUZ YARISMAK İSTEYEN VEYA İSTEMEYEN HERKES KATILABILIR YAZIŞMAYA OK

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.