Şimdi Ara

DRAG SEVERLER TOPLANMA YERIMIZ ARTIK BURASI HEPİNİZİ BEKLİYORUM (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
0
Favori
2.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cbr_quen

evet 2,0turbo 170bg 300 tork

benzinli turbo? orjinalden?
  • evet benzinli ama orjinal bilgiler saçmalık son hız 220 gösteriyor ben 5500 devirde 245 yaptım daha da giderdi
  • valla hiç öyle bi laguna görmedim ha....
  • nasıl bir laguna zaten bu 2006 model 2,0 motor ve 170 bg gücünde dur 1sn link de burada
    http://www.renault.com.tr/teknik.php?ensembleAChanged=true&ensembleBChanged=false&model=laguna_2005&id=164&sid=0
  • valla ben eski kasa sandım incelemem lazım bunun motorunu
  • abi ne yaptın sen ya eski kasaya 170 bg
    benim eski araç 2,0 140 bg lagunaydı o zaten uçuruyordu bu şimdiki zaten başka birşey binsen reno demezsin
  • quote:

abi ne yaptın sen ya eski kasaya 170 bg
    benim eski araç 2,0 140 bg lagunaydı o zaten uçuruyordu bu şimdiki zaten başka birşey binsen reno demezsin

valla en kısa zamanda bi motorunu inceliycem arabayı istetip merak ettim ha..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

quote:

abi ne yaptın sen ya eski kasaya 170 bg

valla en kısa zamanda bi motorunu inceliycem arabayı istetip merak ettim ha..

senin için müthiş bir tecrübede olur esp yi devreden çıkar ve bir kalkış yap 2. viteste kuru asfaltta patinaj yapıyor 3 e atıyor gaz veriyorsun yine bir çayırtı kopuyor kesin dene kesin

• abi benim modladığım en zayıf araba beslemelide 380 hp ondan bana yetişemez ama denerim mutlaka...
  • birde ona yüklen sen dene bak sınıfında yok böyle bir güç
  • quote:

birde ona yüklen sen dene bak sınıfında yok böyle bir güç

bakacam merak etme....bilmiyodum bu versiyonunu sağol söylediğin için
  • Fiatci dostum,bir sorum olacak.Marealara hayranlığımı biliyorsun.

fiat in ürettiği marea 2.0 20 valv turboları biliyorsun.Halen Brezilyada satılıyor ve çok tutuluyormuş...Fan kulüpleri bile var.
    Bunlardan Türkiyeye geldimi?
    Türkiyedeki marea hlx ile marea turbo aynı makinemidir.?

Birde benim marea 1.6 ya turbo takılıyormu?
    Takılırsa orjinal italyan marea turbomu olur yoksa başka bir turbomu?
    Sonradan takılan ne kadar sağlıklı olur.

Aşağıdaki sitede marea turbo asfaltı parçalamış..50-250 kmh ye 16 sn de çıkıyor...
    bir incelesene şu sesi.

http://www.youtube.com/watch?v=7Hhl2E9TNsI&search=Fiat%20Marea
    http://www.youtube.com/watch?v=z8yOkkAb-Qs&search=Fiat%20Marea

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozi17 -- 18 Temmuz 2006; 9:51:26 >

• abi şu an çıkmam lazım ama o makinaların türkiyeye 2.0 hlx hgt diye 5 adeti giriş yaptı ve arka koltuklar dahi ısıtmalı deriydi gerisini sen düşün mercedes halt etmiş lükste ama bu arabalar noldu bilmiyorum..dediğin omu yoksa tek renk şafak sarısı geldi?.internettende ulaşamıyorum bunlara.... ama o makinaya fiat coupe nin parçaları olur zaten motor aynı motor....senin kine gelince yarın yazarım artık kusura bakma..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

abi şu an çıkmam lazım ama o makinaların türkiyeye 2.0 hlx hgt diye 5 adeti giriş yaptı ve arka koltuklar dahi ısıtmalı deriydi gerisini sen düşün mercedes halt etmiş lükste ama bu arabalar noldu bilmiyorum..dediğin omu yoksa tek renk şafak sarısı geldi?.internettende ulaşamıyorum bunlara.... ama o makinaya fiat coupe nin parçaları olur zaten motor aynı motor....senin kine gelince yarın yazarım artık kusura bakma..

Tamam yarın detaylı yazışırız,ne kusuru est.lah
    Verdiğim linkdeki marealar,şu an dünyadaki en eşsiz 2.0 turbolardan biri.Brezilyada halen üretimde bu model...
    http://www.youtube.com/watch?v=zOeg9CMwZpE&search=Marea

bu linkde astra turboyu yiyor....
    Bahsettiğim makine bu,kasa olarak eski,ama yenisi brezilyada üretimde.

hlx hgt aynısımı bilmiyorum ama şu an brezilyada üretimde olan 2.0 20 valve turbo motorlu marea var...
    coupede ki motorun aynısı dediğin gibi.
    Türkiyedeki dediğin hlx hgt ile bunlar aynı motorsa 5 tane emsalsiz değerdedir.Şansa belki bulunur.

Yarın görüşürüz,iyi akşamlar.

• Tamam yarın detaylı yazışırız,ne kusuru est.lah
    Verdiğim linkdeki marealar,şu an dünyadaki en eşsiz 2.0 turbolardan biri.Brezilyada halen üretimde bu model...
    http://www.youtube.com/watch?v=zOeg9CMwZpE&search=Marea

bu linkde astra turboyu yiyor....
    Bahsettiğim makine bu,kasa olarak eski,ama yenisi brezilyada üretimde.

hlx hgt aynısımı bilmiyorum ama şu an brezilyada üretimde olan 2.0 20 valve turbo motorlu marea var...
    coupede ki motorun aynısı dediğin gibi.
    Türkiyedeki dediğin hlx hgt ile bunlar aynı motorsa türkiyedeki 5 tane emsalsiz değerdedir.Şansa belki bulunur.
    Brezilyadaki fiat sitesinden aracı görebilirsin.

http://www.fiat.com.br/br/monteseucarro/monteCarro.do?idModelo=185
    Yarın görüşürüz,iyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozi17 -- 18 Temmuz 2006; 10:25:42 >

• BEYLER YARIN GORUSURUZ BISEY YAZAMADIM BI İŞ VARDI PARDON CIKMAK ZORUNDA KALMISTIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: dozi17

Fiatci dostum,bir sorum olacak.Marealara hayranlığımı biliyorsun.

fiat in ürettiği marea 2.0 20 valv turboları biliyorsun.Halen Brezilyada satılıyor ve çok tutuluyormuş...Fan kulüpleri bile var.
    Bunlardan Türkiyeye geldimi?
    Türkiyedeki marea hlx ile marea turbo aynı makinemidir.?

Birde benim marea 1.6 ya turbo takılıyormu?
    Takılırsa orjinal italyan marea turbomu olur yoksa başka bir turbomu?
    Sonradan takılan ne kadar sağlıklı olur.

Aşağıdaki sitede marea turbo asfaltı parçalamış..50-250 kmh ye 16 sn de çıkıyor...
    bir incelesene şu sesi.

http://www.youtube.com/watch?v=7Hhl2E9TNsI&search=Fiat%20Marea
    http://www.youtube.com/watch?v=z8yOkkAb-Qs&search=Fiat%20Marea

abi geldim.....bu linktekiler büyük ihtimal sonradan takılan turbolu..... ama olur neden olmasın zaten 2.0 20 v nin turbolusuyla turbosuzu arasında ana parçalar hariç fark yok blok ve kapak aynı........

senin 1.6 ya yapacaksan orjinal parça kullanmayacaksın ya hazır parça alıcaz yada daha yüksek güç istersen 400 hp gibi konyada özeli yaptırıcaz....

• Lastikler yeterince geniş zaten bide daha 2 ay önce aldım lastiklerimi 0 yani. İnce yanak değil ama gene de lastiklerden yana sorunum yok gibi. Benim sorunum muhtemelen yaylardan yani. Kestirsem diorm da o zaman da dengesiz olur mu araba o beni düşündürüyor.. Zaten arabanın yol tutması gerekiorsa mutlaka konfordan kayıp oluor.. Nesse ben önce aklımdakilerle bi uğraşim de sonra bu yay amortisör olayına iice girim diorm..

quote:

Orjinalden alıntı: DRAG-MAN

quote:

Orjinalden alıntı: hasanyuceer

Bu arada bişe sorcam bu topic altındakiler belki bilebilirler.. Benim arabanın (Toledo) süspansiyonlar biraz yumuşak da sert dönünce arkadan kayma yapıyor.. Amortisörleri deiştirmeden yayları değiştirsem ne olur? Amortisörler bi süre sonra ayvayı yer mi? Ayrıca ben yolu biraz daha iyi tutsun ama konfordan da çok kaybetmesin diyorum.. 3,5luk Eibach nası bi yaydır? yada daha ucuz yollusu war mıdır?

SENIN SORUNUN İYİ YOL TUTMAKSA LASTIKLERLEDE SORUNU ÇÖZEBILIRSIN AYRICA YOL TUTUSU SADECE SİSPANSİYONLARLA İLGİLİ DEGIL BİLDİĞİN GİBİ LASTIKLERI DEGİSSEN FAZLA MASRAFMI OLUR SENIN İÇİN?
    AZ MASRAF İSTIYOSAN ARKA SİSPANSİYONLARI KESTIREBILIRSIN BU TOLEDOYU YERE FAZLACA YAKLASTIRIR YOLU İYİ KAVRARSIN AMA EN UFAK ÇUKURU BILE HISSEDEKSIN BU DURUMDA.
    BENCE SEN O SİSPANSIYONLARI AZ BİŞEY KESTIR ORJINAL OLSUN İSTIYOSAN SPOR SİSPANSIYON ALICAKSIN AMA ODA SERT OLACAGINDAN VE KISA OLACAGINDAN ARABAN ESKISI KADAR KONFORLU OLMICAK.
    BEN SANA YINEDE KONFORDAN VAZ GECME YANLISI DEGILSEN GENISTABAN SPOR BILASTIK ALMANI TAVSIYE EDERIM. DİĞER ARKADASLARINDA BUKONUDA TAVSİYELERI OLACAKTIR

• kimse yokmu ya nerdesiniz
  • bURDAYIZ NOLLLLLDDDDDDDDUUUUUUUUUUUU??????????????
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.