Şimdi Ara

DRAG SEVERLER TOPLANMA YERIMIZ ARTIK BURASI HEPİNİZİ BEKLİYORUM (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
0
Favori
2.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    baksana deneyeceksin dimi reno yu birde benim araca ufak tefek rutuşlar yaptırayım nasıl olur
  • abi en kısa zamanda reno fabrikadan arkadaşlar var bursaya ilk gittiğimde deniycem merak etme....yada burda denk geldiğinde.....

bu arada ne rötuşlar yapıcan?
  • body kit uyarmı hem sen resimlerine baktın mı aracın ben link verdim 2 sayfada
  • quote:

Orjinalden alıntı: trapezoid

quote:

Orjinalden alıntı: DRAG-MAN

DRAG SEVERLER TOPLANMA YERIMIZ ARTIK BURASI HEPİNİZİ BEKLİYORUM

araba diyince aklıma bu geliyor benim özellikle de drag deyince

• hocam bu elenor değilmi bunun hakkında teknik bilgisi olan varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: cbr_quen

body kit uyarmı hem sen resimlerine baktın mı aracın ben link verdim 2 sayfada

abi body kit i boşver bence komple bir egsoz turboyu ve intercooler ı büyült açık hava filtresi kapak işlemi chip tuning dereceli egsantrik ve güzel bir emme manifoltu........ amkinayı sonra becerebilirsen zaptet........
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

quote:

Orjinalden alıntı: dozi17

Fiatci dostum,bir sorum olacak.Marealara hayranlığımı biliyorsun.

fiat in ürettiği marea 2.0 20 valv turboları biliyorsun.Halen Brezilyada satılıyor ve çok tutuluyormuş...Fan kulüpleri bile var.
    Bunlardan Türkiyeye geldimi?
    Türkiyedeki marea hlx ile marea turbo aynı makinemidir.?

Birde benim marea 1.6 ya turbo takılıyormu?
    Takılırsa orjinal italyan marea turbomu olur yoksa başka bir turbomu?
    Sonradan takılan ne kadar sağlıklı olur.

Aşağıdaki sitede marea turbo asfaltı parçalamış..50-250 kmh ye 16 sn de çıkıyor...
    bir incelesene şu sesi.

http://www.youtube.com/watch?v=7Hhl2E9TNsI&search=Fiat%20Marea
    http://www.youtube.com/watch?v=z8yOkkAb-Qs&search=Fiat%20Marea

abi geldim.....bu linktekiler büyük ihtimal sonradan takılan turbolu..... ama olur neden olmasın zaten 2.0 20 v nin turbolusuyla turbosuzu arasında ana parçalar hariç fark yok blok ve kapak aynı........

senin 1.6 ya yapacaksan orjinal parça kullanmayacaksın ya hazır parça alıcaz yada daha yüksek güç istersen 400 hp gibi konyada özeli yaptırıcaz....

Emre bilgiler için sağol,Brezilyada üretilen matrea 2.0 20 valvler marea turbo diye geçiyor sitesinde...
    Yani şu an Brezilyadaki fiat fabrikası turbo marea üretiyor.Bunlar sonradan takılma değil.

Keşke ithal edilebilisek şunlardan bir tane,ama çok pahalıya gelir.
    400 hplik turboya gerek yok emre,uno turbonunki kadar olsa uyar sanırım,max 250 hp yeter bana...
    Tabi Turboya sistemi hazırlamak gerek,
    egzantirik,pistonlar,egsoz,frenler,ecu ayarı,direkt filtre,emme manifold uygulaması,şanzıman,blow-off vs işlemler.

Allahın izniyle başlarız.

• inşallah abi hayırlısıyla....... ama yaptımıda tek olacak....
  • quote:

Hocam senin makine zaten dehşet,biraz rütuş yeterli olur.
    Zaten senin makinenin altyapısı uygun.....
    manifoltlar,pistonlar,frenler,turbo,ecu(beyin),filtre,egzoz...bunlarla ufaktan yükseltme işlemi yapacan...yeterli olur.

Emrenin dediği işlemler yeterli...Mesela daha fazla güç için reno üretiyorsa turbo kitler var...
    m3 ler için DA motor üretiyor,eğer bulabilirsen 400-500 hp lik turbolar bulunur.senin turbonun yerine monte edilir.Ama renoda varmı bilemiyorum..yada özel üretilir.

Pistonlar,manifolt,frenler,egzoz,şanzıman(otomatik değilse),direkt açık hava filtresi,yüksek basınç üreten performanslı turbo kit,chip tuning senin aracı 400 hpye çıkarır....
    0-100 6 sn de çıkarmı çıkar...270 kmh vurur

• bu işi bilenlerin yardımı çok iyi oluyor saolun var olun ben pazar günü baktıracam büyük ihtimalle
  • quote:

YA USTAM HEVESINI KACIRMIIM AMA DUN BURDA DEGILDIM MUHABBETI KACIRMISIM SENIN SORUNUN ONDEN ÇEKER OLACAK BENCE SEN COK PATIYE KALICAKSIN TAHMINIMCE MODIFIYEDEN SONRA KALKISTA ONTARAFTA BI HAFIFLEME OLDUGUNDAN BI SORUN OLABILIR DIYE SUPHELERIM VAR DORUSU
  • hımmm
    fiatci bi çalışmadan bahsediyordu ama
  • @fiatcı istanbul nasıl bu arada , neredesin
    kısmetse haftaya bende ordayım
    quote:

inşallah abi hayırlısıyla....... ama yaptımıda tek olacak....
  • quote:

hımmm

hangisi abi?

bu arada dgo istanbuldan geleli çok oldu ayrıca ben ankaralıyım...
  • dragman birşey den bahsetti ya araç bu kadar hızlanırsa ağırlık ne olacak
  • hımmmyok biliyorum zaten dh ankara topicinden biiliyorum
    ankaralı oldugunu uctunmu geldin
    quote:

quote:

hangisi abi?

bu arada dgo istanbuldan geleli çok oldu ayrıca ben ankaralıyım...
  • quote:

dragman birşey den bahsetti ya araç bu kadar hızlanırsa ağırlık ne olacak

fıatcı aslın da şunu soyledım onden çeker bı arac cok fazla guclu olursa hızlanmada patınaj problemı yasaması muhtemel degılmıdır patı kontrol felan koysan buseferde zevksız bı kalkıs yapar neolcak sence daha once onden cekerlerden bı tecruben varmı acaba
  • BEYLER ADAMMLAR BENIM İÇİN TOPIC ACMISLAR BAYADA TARTISMISLAR BENDE NERDE OLDUGUMU SÖYLİYİMDEDIM MADEM BUKADAR ARIYOLAR ŞİMDİ BEİİ YİNE ATARLAR GALIBA AMA NEYSE DONERIS ALISTIK
  • quote:

Orjinalden alıntı: DRAG-MAN

quote:

dragman birşey den bahsetti ya araç bu kadar hızlanırsa ağırlık ne olacak

fıatcı aslın da şunu soyledım onden çeker bı arac cok fazla guclu olursa hızlanmada patınaj problemı yasaması muhtemel degılmıdır patı kontrol felan koysan buseferde zevksız bı kalkıs yapar neolcak sence daha once onden cekerlerden bı tecruben varmı acaba

valla antipatinaj sistemi var zaten fakat zaten onu devreden çıkardığım zaman 1 vites patinajla kalkıyorum 2 vites atarken yine patinaj 3 e atınca da bi lastik sesi gelio sonra normale dönüyor

• abi biz önden çekerde dengeli bir kalkış için özel süspansiyonlar olmazsa hafif ve yayı mümkün olduğunca dışa bırakan süspansiyonlar kullanırız...bu sayede teker yere basar ayrıca arkayıda elimizden geldiğince sert yaparızki ağırlık öne daha fazla binsin diye...kakışı bu sayede daha dengeli yaparsınız ha buna ek iyi ısıtılmış bi slick lastik çok çok fark eder ama bir miktar güçten keser..... özellikle 150 hp altında ben tavsiye etmiyorum...

dgo2133

valla o gün yetişirim diye bastım ama altımdaki ısuzu çekiciydi ve arkada iki tane araba vardı 130-140 ı geçemedim yavaş yavaş geldim..benim makina olsaydı 2 buçuk saatte burdaydım.... yani uçamadık...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.