Şimdi Ara

DRAG SEVERLER TOPLANMA YERIMIZ ARTIK BURASI HEPİNİZİ BEKLİYORUM (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
0
Favori
2.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok ya yokuş filan değildi ya safrane zaten ağır kasa lüks sınıfta bir araç 260 da devir kesiciye filanda girmedi ben yavaşlamak zorunda kaldım

@fiatci
    evet o çok önemli virajın başında gaz kesip arabayı viraja oturtursan her türlü gaz verebilirsin döner....
    biliyormusun bu safrane viraj için özel tekniği arka tekerlerinde hafifçe dönmesiydi kendi kendi ne viraja yatıyordu
  • Topiğe yakışır bir drag...
    pek iyi açı ile çekilmemiş ama idare eder.
    Marea turbonun 3 viteste de patisi ve astra turbo plaka okuyor

http://www.youtube.com/watch?v=zOeg9CMwZpE&search=Marea
    buda 50-250 kmh çıkışı 16 sn
    http://www.youtube.com/watch?v=7Hhl2E9TNsI&search=Marea
    sesi dinleyin

• quote:

Orjinalden alıntı: cbr_quen

yok ya yokuş filan değildi ya safrane zaten ağır kasa lüks sınıfta bir araç 260 da devir kesiciye filanda girmedi ben yavaşlamak zorunda kaldım

@fiatci
    evet o çok önemli virajın başında gaz kesip arabayı viraja oturtursan her türlü gaz verebilirsin döner....
    biliyormusun bu safrane viraj için özel tekniği arka tekerlerinde hafifçe dönmesiydi kendi kendi ne viraja yatıyordu

• quote:

yok ya yokuş filan değildi ya safrane zaten ağır kasa lüks sınıfta bir araç 260 da devir kesiciye filanda girmedi ben yavaşlamak zorunda kaldım

@fiatci

valla öyle bakma arka teker nasıl hafifçe dönüyo onu anlamadım hala...
    ayrıca virajda gaza basmak azrailin kapısını çalmaktır...... benim yazılarıma bi bak istersen ileri sürüş bölümünde...

• quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

gir imzama bak dedim daha ne diyim? ilk sayfaya bi bak

ben bu linki felan şimdi yaparsam 4,sayfada olmıcakmı lınk kusura bakma aga daha once forumda link felan yapmadım ama yapabılırım siz nasıl yapacagımı bı ayrıntısıyla anlatın fıatcıde olayı gördum ama link yaptıgımda listeyı benmı olusturcam yoksa uye olmak isteyen kendi adınımı yasacak .
    ayrıca link in hangı sayfada oldugu onemlımı kusura bakmayın belkı basıt sorular ama yapmadıgım için daha once normaldır
  • cbr senin makineden de video bekleriz...o turbonun sesini duymak istiyorum..

ç.kaleye yolun düşerse gel de drag yapalım,gerçi senin plakanı dürbünle anca okurum ama mod işine girince çıplak gözle okurum gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: DRAG-MAN

quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

gir imzama bak dedim daha ne diyim? ilk sayfaya bi bak

ben bu linki felan şimdi yaparsam 4,sayfada olmıcakmı lınk kusura bakma aga daha once forumda link felan yapmadım ama yapabılırım siz nasıl yapacagımı bı ayrıntısıyla anlatın fıatcıde olayı gördum ama link yaptıgımda listeyı benmı olusturcam yoksa uye olmak isteyen kendi adınımı yasacak .
    ayrıca link in hangı sayfada oldugu onemlımı kusura bakmayın belkı basıt sorular ama yapmadıgım için daha once normaldır

ilk mesaj senin değilmi? değiştir yap ve oraya üye isimlerini arabaları yaz...imzayı sdonra beraber yaparız ok?

• Orjinalden alıntı: dozi17

dozi17 Tarih 18 Temmuz 2006; 19:10:22
    cbr senin makineden de video bekleriz...o turbonun sesini duymak istiyorum..

ç.kaleye yolun düşerse gel de drag yapalım,gerçi senin plakanı dürbünle anca okurum ama mod işine girince çıplak gözle okurum gibi

ok arasıra geliyorum şehitlerimizi ziyarete mutlaka haber veririm sana
  • @fiatci
    yok abi sen tam anlamadın dediğimi viraja girerken gaz kestin girdin araç viraja girdikten sonra eğer alıyorsa gaza basabilirsin ama kafayı viraja oturttuktan sonra

evet safrane ın arka tekerlekleride viraj esnasında yatıyordu
  • drag man,hadi kulübü hazırla artık...üye olmak için sabırsızlanıyoruz.

cbr aslında dh motor,mod tutkunları olarak bir yerlerde buluşsak ne güzel olur...
    araçlarımızı test ederiz,sen benim aracı alırsın,ben senin aracı alırım bir daha vermemşaka şaka.

ne bileyim bilgi alışverişi,modifiye teknikleri,neler yapabiliriz vs. ne iyi olurdu.
    inşallah bir gün olur.
  • inşallah olur...
    vallahi ne diyeyim kardeşim benim bir pazarım boş birde fırsat buldukça internet
    valla arabamı bir babama verdim o 1 kez oturdu sonra al dedi bu sana yakışır
  • quote:

@fiatci
    yok abi sen tam anlamadın dediğimi viraja girerken gaz kestin girdin araç viraja girdikten sonra eğer alıyorsa gaza basabilirsin ama kafayı viraja oturttuktan sonra

evet safrane ın arka tekerlekleride viraj esnasında yatıyordu

araçda esp varsa ve viraj içe eğimli ise 15-20 derece mininum,basılabilir...esp sizde baslıyor...
    ben içe eğimli viraja 160 la girdim ve bastım...savrulmuyor...

ç.kale merkez güzelyalı giriş yolundaki viraj.
  • ya işte viraja arabayı yatırmak önemli yatırdıkdan sonra korkma basabilirsin yediği kadar
  • quote:

inşallah olur...
    vallahi ne diyeyim kardeşim benim bir pazarım boş birde fırsat buldukça internet
    valla arabamı bir babama verdim o 1 kez oturdu sonra al dedi bu sana yakışır

Dostum korkma,12 yıllık ehliyetim var,ş.dışı yüksek süratlerde seyrederim...ş.içinde virajları arasıra elfireni ile dönerim
    yaş 30 ,orta 1 de direksiyona oturdum hocam..
    bitti

• ama senin o marea yı hayallerinde ki turbolu mareaya çevirmeni çok isterim güzel olurdu
  • beyler müsadenizle kaçıyorum sabahtan beri parça araştırmaktan ve halterpowercının biriyle iki saattir cebelleştim kafam kazan gibi oldu ne dediğinizi inanın anlamıyorum yarın yorum yaparım artık.... biriniz virajda araba otursun gaza bas bişey olmazmı ne diyo inanın mantığını çözemedim yorum yapmayım şimdi saçmasapan yarın görüşürüz...
  • tamam yorum yok yarın konuşuruz
  • quote:

ama senin o marea yı hayallerinde ki turbolu mareaya çevirmeni çok isterim güzel olurdu

emre iyi çalışmalar...

Dostum inşallah ama brezilyadan ithal etmem gerekiyor.,yani zor...sadece orada üretiliyor şu an.
    Ama fiatcinin dediği 5 adet giriş yapan 182 hplik marea turboları çok detaylı ararsak belki buluruz...
    ama istekli alıcı olduğumuzu anlarlarsa 40 den açarlar...

İnşallah köşeyi dönünce 182 hplik canavarı brezilyadan ithal ederim,birde ufaktan mıod.300 hpye çıkar şerefsiz...uçarız...

• ya ben fiatı tofaştan dolayı sevmem ama senin içine sindiği için ve şu videoları izledikten sonra iyi olur diye düşünüyorum ama reno dan vazgeçmem sen benim arabama binsen aramazsın başka bişiy
  • ARKADASLAR VIRAJ İÇİNDE GAZLAMAYI SÖYLÜYOR AMA ARAC COK GÜÇLÜYSE ONDEN KAYAR VEYA ARKADAN KAYAR KASASI BUYUKSE VIRAJ DIŞINA GIDER AMA ARACINIZIN GÜCÜ AZSA VIRAJIN İÇİNDE HIZLANAMADIĞINIZDAN YADA AZ HIZLANA BILDIGINIZDEN SORUN YOK DİYE DÜŞÜNE BİLİRSİNİZ.

BU ARADA LİNKI SONUNDA BAŞARDIM BAŞIM AĞRIDI AMA UYE İSTEMIZI FELAN DAHA SONRA OLUSTURACAGIM BIDE RESIM LAZIM BURAYA GUZEL RESIMLERINIZ VARSA YOLLAYIN BEN ONLARI SEÇERIM ARADAN OK
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.