BEN GELDIGIMDE VARDI OK İNANMIYOSAN ZORLA DEGIL BILADER İŞİNE BAK
quote:
Orjinalden alıntı: cbr_quen
quote:
Orjinalden alıntı: DRAG-MAN
quote:
dragman birşey den bahsetti ya araç bu kadar hızlanırsa ağırlık ne olacak
fıatcı aslın da şunu soyledım onden çeker bı arac cok fazla guclu olursa hızlanmada patınaj problemı yasaması muhtemel degılmıdır patı kontrol felan koysan buseferde zevksız bı kalkıs yapar neolcak sence daha once onden cekerlerden bı tecruben varmı acaba
valla antipatinaj sistemi var zaten fakat zaten onu devreden çıkardığım zaman 1 vites patinajla kalkıyorum 2 vites atarken yine patinaj 3 e atınca da bi lastik sesi gelio sonra normale dönüyor
bak sımdı senın arabayı bende merak ettım ya one oyle 1,2,3 patı yapıyo hadı yaptı bıde sistem var kac model senın laguna acaba 170 bg diosun ya hanı bu 2,0 16v ler vardı eskı kasa onlardanmı yenı kasamı
@fiatci benim rekor ankara istanbul 2saat 19 dakika tekirdağdan boğaz köprüsü 29dk tekirdağdan kartal 35dk
@fiatci benim rekor ankara istanbul 2saat 19 dakika tekirdağdan boğaz köprüsü 29dk tekirdağdan kartal 35dk
SEN BU REKORU F-16 İLE YAPMADIN DİMİ YOKSA YERDE GİDERKEN BU HIZI YAPMAN MÜMKÜN DEĞİL ANCAK BMW M6 IN YOKSA
quote:
ben lınkten arabaya baktım ilginc bende bu arabayı duymadım turbo versıyonu varmıs vay be guzel araba galıba son suratıde baya yuksek vermısler 219 o araba daha hızlıda gıdebılır ozaman
DRAG-MAN selamlar Saygılar benide aranıza kabul edin dostlar
quote:
ABİ YANLIZ BENİM Kİ 1.2 ALBEAYLA İSTERSEN ŞU AN 260 DİYEN PSİCO Bİ ŞAHAN VAR BİDE ONLA ÖLÇELİM? YADA 300 Ü DİREK GÖREN Bİ CORVETTE....TABİ BOYUNA BENZİNLİKTE DURMAKTAN YOL GİDLİMİYODA NEYSE
ya son hızı 5500 devirde saldım düz yolda zorlamadan 245 yapıyor
bu arada o rekor benim arabam için normal m6 ın da olsa daha hızlı gidemezsin yol koşullarında
VALLA BANA VERİN Bİ M SERİSİ KIRIYIM SABİTLEYİCİYİ SONRA İZLEYİN YAPILIRMI YAPILMAZMI? BOLU DAĞINI İN OTOBANA GİR YAPIŞTIR ABİ SONRASI DÜMDÜZ...
@fiatci valla abartmaya gerek yok ben eski 2,5 safrane ımla 260 yaptım yol gözükmüyor
quote:
@fiatci valla abartmaya gerek yok ben eski 2,5 safrane ımla 260 yaptım yol gözükmüyor
NASIL GÖZÜKMÜYO YA 260 TA?
quote:
Orjinalden alıntı: kuatros5
hos geldın kardes aramıza saygılar trapez yıne orada benım hakkımda atıp tutuyo ya ne adammıs bu trapezoıd baskası bıle benım kufur etmedıgımı adama söylüyo adamın özel bı gıcıgı var galıba bana
ya o olayı ben edirne yolunda yaptım bi clk mercedes gaza getirdi herif 240 da kesildi ben devam 255 260 sonra viraja girdim biraz zor oldu ama yol gözükmüyor derken abi ön camda birşey yok ama aynaya bakmak için sola bir baktım ki uffff
quote:
ya o olayı ben edirne yolunda yaptım bi clk mercedes gaza getirdi herif 240 da kesildi ben devam 255 260 sonra viraja girdim biraz zor oldu ama yol gözükmüyor derken abi ön camda birşey yok ama aynaya bakmak için sola bir baktım ki uffff
çatır çatır sallanıyo dimi? valla virav giriş tekniğini uyguladımı milletin 160 la giremediği yere 200 le girersin iş tekniği bilecen....
bu arada drag man üyelerin bi listesini yap ya baştaki mesaja mesela gir imzamdaki linke bi bak bakalım o tarz bişeyler yap bari...
yakışıklı dursun..
quote:
vala bu renolarda manyag araba galıba bendede bmw 325 vardı bılındıgı gıbı oda 2,5 ve 6 silindir fabrıka cıkısı 235 km son hızı ben 255 yapabıldım safran mı lasam acaba bıde benımkı ful kesık sispansiyon 20 inc jant felan vardı elın altına gırmıyodu oderece yakındı o yusten butun tumseklerden ecel terlerı dokerek gecıyodum yanı oakadar olaya karsın 255 sen yokus asgı felanmı yaptın 260 merakettım kusura bakma
quote:
Orjinalden alıntı: DRAG-MAN
quote:
Orjinalden alıntı: kuatros5
hos geldın kardes aramıza saygılar trapez yıne orada benım hakkımda atıp tutuyo ya ne adammıs bu trapezoıd baskası bıle benım kufur etmedıgımı adama söylüyo adamın özel bı gıcıgı var galıba bana
Ya boşver böööle traples gibi yalancı tipleri ... Seni hiçbişi sarsamaz yoluna emin adımlarla devam et ... Biz takipciniz dostum ...
quote:
Orjinalden alıntı: Fiatci
quote:
çatır çatır sallanıyo dimi? valla virav giriş tekniğini uyguladımı milletin 160 la giremediği yere 200 le girersin iş tekniği bilecen....
bu arada drag man üyelerin bi listesini yap ya baştaki mesaja mesela gir imzamdaki linke bi bak bakalım o tarz bişeyler yap bari...
yakışıklı dursun..
beyler nasıl bı olay yapalım mesela bı fıkır paylasımı yapalım diyorum
gir imzama bak dedim daha ne diyim? ilk sayfaya bi bak