abicim bana drag demeyin...anılarım depreşiyooo...kapışırken motoru yakmıştım bi defasında...radyatör hortumları,radyatör fln bahçe sulama sistemi gbi çalışıyodu...hararet göstergesi kronometre gbiydi...aman Allah'ım o neydi öle
quote:
Orjinalden alıntı: cbr_quen
varmısınız benim araçla drag a
KARDES SENIN ARABA NEYDI İSTIYOMUSUN YARIS FELAN YOKSA OYLESINEMI DEDIN
quote:
Orjinalden alıntı: xdanger
abicim bana drag demeyin...anılarım depreşiyooo...kapışırken motoru yakmıştım bi defasında...radyatör hortumları,radyatör fln bahçe sulama sistemi gbi çalışıyodu...hararet göstergesi kronometre gbiydi...aman Allah'ım o neydi öle
birde işin o boyutu var ama sanmıyorum benim reno ya birşey olmaz çünkü ben 200 ün altına hiç düşmeden ve de çoğunlukla üstüne çıkarak ankaraya gidiyorum araç tık demiyor
Dragman warsa senin tanıdıgında 2.0 Atmosferik motor Getir deneriz herdaim
benim için farketmez daha önce böyle anlaşıp buluşup yaptığımız yok ama yollar yarışçı dolu denk gelirse yapıyorum 1 ışıktan 1 ışığa yada otoyolda kadran devirmesine
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: DRAG-MAN
DOZİ EĞER COK İYİ Bİ GÜÇ ALMAK İSTIYOSAN YANI BUNDAN SONRAKI ARABANDA MOTORU ARKADA OLAN ARKADAN İLTER BI ARABA SANA TAVSIYEMDIR KİŞİSEL GÖRÜŞ BUNUN NEDENI İSE AKTARMA ORGANLARI ŞAFT VS İLE GÜÇ KAYBINA UĞRAMASSIN TEKERLERE OLABILECEK MAX GÜÇ ILETILMIS OLUR. BENCE 4X4 LERDENDE UZAKDUR. MAREAYA GELİNCE HARBIDEN GÜZEL SESI VAR BIDE ÇAÇA BI ABART EGZOST TAKTIYSAN DEĞME KEYFİNE FIATCI VAR BURDA EMRE O FIATLERLE URAŞIYO BELKI KONUŞMUSUUNDUR MAREANIN DAHA İYİ SES VERMESINI ISTIYOSAN BIDE ONA SOR ODA BURAYA YASIYO GÖRÜRSE BU YASIYI YASAR OZATEN
Eyvallah kardeşim,fiatci ile gerekli istişareyi yaptık.
Çok abartıya kaçamayacağım...Şimdilik hobimizi tatmin edecek kadar olsa olur. Fakat bilirimki modifiyenin sonu yok...
Belki marea hlx motorunu aracıma monte ederek yada aracın kendisi üzerinde oynama yapabiliriz(hlx in).Bütçe meselesi tabi..zamana ihtiyacım var.
quote:
quote:
FArketmez benim için antremanlıyım ben Hep redline lerde gidiyorum zaten 8500 rpm
birşey demiyorsanız ben kaçıyorum işim çıktı akşam yine takılırız ok
quote:
SENIN KIDE GUZEL AYAK GAZDA GÖZLER YOLDA DEVIR GÖSTERGESİNDE HIZ İBRESINDE ISIYA KIM BAKAR DEMI
quote:
Orjinalden alıntı: sedicivalvole
ok ben kaçıyorum hafta sonu tekirdağa gidiyorum otobanlar çok zevkli bana da trafik yok neyse iyi eğlenceler siz bu arada drag-man çok saol böyle bir topic açtığın için
quote:
quote:
ATMOSFERIKTE NEDEN BUKADAR ISRARLISIN TURBO OLMUYOMU
sende hep alıntı yapıosun dragcı kardeş yazsana altına bişiler ne demek istediğin anlaşılmıyor
kardeş araban 2.0 laguna herhalde. kaç yapıyo bu araç. modifiye falan var mı araçta? foto falan varsa burda paylaşırsan bizimle sevinirim.
quote:
benim için farketmez daha önce böyle anlaşıp buluşup yaptığımız yok ama yollar yarışçı dolu denk gelirse yapıyorum 1 ışıktan 1 ışığa yada otoyolda kadran devirmesine
Turboda 400 nm tork olur yada 700- 500-600 neyse
1.3 131 war turbolu onunla denemiyorum Dragcısın ama Turbo makine ile atmosferik makina kalkarmı hiç
quote:
ok ben kaçıyorum hafta sonu tekirdağa gidiyorum otobanlar çok zevkli bana da trafik yok neyse iyi eğlenceler siz bu arada drag-man çok saol böyle bir topic açtığın için
AYVALLAH KARDES SAĞOL İŞALLAH HEPIMIZ BI ARADA OLCAZ FORUMDA İLERDEDE ARAMIZDA YARISLAR YAPARIS İŞALLAH
quote:
Turboda 400 nm tork olur yada 700- 500-600 neyse
1.3 131 war turbolu onunla denemiyorum Dragcısın ama Turbo makine ile atmosferik makina kalkarmı hiç
ARKADASIM SEN PROF. YARIŞMICAKSIN ARABANA BAKARSIN RAKIBINE BAKARSIN EĞER GÖZÜN KESİYOSA TAMAM DERSIN YANI BU BÖYLEDİR KLASMAN YAPMIYORUS
quote:
Orjinalden alıntı: dozi17
quote:
DOZİ EĞER COK İYİ Bİ GÜÇ ALMAK İSTIYOSAN YANI BUNDAN SONRAKI ARABANDA MOTORU ARKADA OLAN ARKADAN İLTER BI ARABA SANA TAVSIYEMDIR KİŞİSEL GÖRÜŞ BUNUN NEDENI İSE AKTARMA ORGANLARI ŞAFT VS İLE GÜÇ KAYBINA UĞRAMASSIN TEKERLERE OLABILECEK MAX GÜÇ ILETILMIS OLUR. BENCE 4X4 LERDENDE UZAKDUR. MAREAYA GELİNCE HARBIDEN GÜZEL SESI VAR BIDE ÇAÇA BI ABART EGZOST TAKTIYSAN DEĞME KEYFİNE FIATCI VAR BURDA EMRE O FIATLERLE URAŞIYO BELKI KONUŞMUSUUNDUR MAREANIN DAHA İYİ SES VERMESINI ISTIYOSAN BIDE ONA SOR ODA BURAYA YASIYO GÖRÜRSE BU YASIYI YASAR OZATEN
Eyvallah kardeşim,fiatci ile gerekli istişareyi yaptık.
Çok abartıya kaçamayacağım...Şimdilik hobimizi tatmin edecek kadar olsa olur. Fakat bilirimki modifiyenin sonu yok...
Belki marea hlx motorunu aracıma monte ederek yada aracın kendisi üzerinde oynama yapabiliriz(hlx in).Bütçe meselesi tabi..zamana ihtiyacım var.
ÖYLE KARDES HERŞEY ZAMANLA BIRDEN OLSA BELKIDE ZEVKI OLMAS URAŞMAK LAZIM BİŞEYI ELDE ETMEK İÇİN BENCE