Oyunun çıkış tarihi bu ay içerisinde açıklanacak. Gözünüz Ağustos ayında olsun: Yeni bir yol haritamız, oyuna daha fazla bakışımız ve resmi çıkış tarihimiz olacak! |
Dragon Age: The Veilguard (Çıktı) [PC ANA KONU] (6. sayfa)
-
-
Dragon Age: Veilguard hakkında yeni bilgiler paylaşılacakmış.
Oyunun çıkış tarihi yarın açıklanacak.
-
Beklemedeyiz :)
-
Trailer sızmış.
Çıkış tarihi 31 Ekim 2024
-
Umarim dragon age origins tarzına ve kalitesine yakın olur. Maalesef fragmanlar çok renkli cicili bicili. Apex,overwatch tarzı bir görsellik biz single cıları korkutuyor 🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türkçe dil desteği yoksa veya gelmeyecekse yine satın almayacağım.... Bilgi varmı bununla ilgili ?
-
steam sayfası erişime kapanmış…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni fragman yine renkli çocuk oyunu gibi olmuş. Pek ümidim yok. Büyü atan cüce mi gördüm ben ?!?!?!?
-
oyun şu an Türkiye deki hiçbir platformdan erişilemez halde
Belki fiyat ayarlaması yapılıyordur
-
31 Ekim 2024'de çıkacak.
IGNyoutubeHere’s the exciting new Dragon Age: The Veilguard trailer, revealing that the Dragon Age: The Veilguard release date is October 31, 2024 for PS5 (PlayStation 5), Xbox Series X/S, and PC. Get another look at Bioware’s upcoming single-player RPG and prepare to enter the world of Thedas, where corrupt Elven gods have broken free from centuries of darkness and are hellbent on destroying the world. Play as Rook, Dragon Age’s newest hero, and fight to stop the gods with your team of seven companions. Discover each character's rich story and unite the Veilguard. #DragonAge #DragonAgeTheVeilguard #Gaminghttps://www.youtube.com/watch?si=MSf9n_a2OmsTyC8w&v=m4d4Os3Xo4Q&feature=youtu.be
Oyun kapalı şu an gözükmüyor
Acaba bu oyununda kamera kontrolü sağ click mi olacak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sag click olması daha iyi degilmi :) ?
Benim favorim Dragonu öyle sevdik )))
-
Origins ve ikide sorun teşkil etmiyorda inqustionda böyle
Sürekli basılı tutmaktan sağ orta parmağım ağrımaya başlıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ahahaha )) Alişirsin Otomatik araba kullanmak yeter , azicik manuele gec :p
-
Yok ya. Olmamışlık var. Böyle bir light hava geliyor acaip oyundan. Origins'i vs hatırlayınca ya da Inquisition'ı felan. Kötü çıkarsa Bioware'in helvasına son kez kaşığı daldırır bırakırım.
-
inquisition da renkliydi evet ama bu kadar değildi sanki anlamadım. Hiç ısınamadım şuanda oyuna
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kötü oyun olacağı çok belli
galiba oyundaki lgbt vs içerikler var denilerek oyunun Tr'de satılması engellendi çünkü bütün platformlarda aynı anda olmaması mümkün değil
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X