Şimdi Ara

Dragon Age: The Veilguard (Çıktı) [PC ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
564
Cevap
16
Favori
23.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bence fena patlayacak oyun. Kötü anlamda.

• Yeni ekran görüntüleri paylaşıldı.

Dragon Age: The Veilguard (Çıktı) [PC ANA KONU]
    Dragon Age: The Veilguard (Çıktı) [PC ANA KONU]x (formerly twitter)
    Shinobi602 (@shinobi602) on X
    https://x.com/shinobi602/status/1836803261887877385

https://x.com/shinobi602/status/1836803742739407285

https://x.com/shinobi602/status/1836803937787125924

• Dragon Age: The Wokeguard

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FPS_Shogun -- 20 Eylül 2024; 16:38:31 >
  • Almayı düşünüyordum da, böyle bir şey yok aşırı derece woke dayatılmış bir oyun ve inanılmaz derecede eleştiri yiyor, herkes inceleme bekleyeceğim demiş. 9/10 gibi bir skor açarsa hadi 8/10 olsun biraz yayınlardan izleyip karar veririm. Fakat son hands on videolarından görüldüğü kadarıyla dehşet woke enjekte edilmiş ki zaten yönetmeni transmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 20 Eylül 2024; 17:26:18 >
  • Dragon Age: The Veilguard (Çıktı) [PC ANA KONU]

Yazık oluyor başka bişey diyemiyorum.

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Lütfen gerçek olmadığını söyleyin... Hey gidi DAO ilk oyunu hey...

Hocam gülmeyeyim diyorum. Olacak iş degil :) Her oyun cıkardıklarında bu kadar batırmalarına şaşirmiyorum... Gecmişi baz almadan yeni oyun yapan ekipten bir halt olmaz.

• Absnthe kullanıcısına yanıt
    Nerede Dragon Age Origins nerede bu saçmalık. Umarım rezil puanlar alarak yok olur giderler 🙂

• Hands on videolarından gördüğüm kadarıyla combatı harika ama, özellikle mmo seven birisi olarak combat daha cok mmo gibi olmuş ama daha şaşalı olmuş skiller vs. Hoşuma gitti bayağı, takip etmeye karar verdim. Woke moke görmezden gelinir eğer oyun zevkliyse. Çıksın da bi yayınlardan bakıp karar vereceğim, daha şimdiden bir ton insan pre-order geçmiş bile. İnsanlar dragon age görüyor direkt alıyor kimse sorgulamıyor bizim kadar Dragon Age: The Veilguard (Çıktı) [PC ANA KONU] 

• Oyunu 6 - 7 saat kadar oynayan hemen herkes öve öve bitirememiş. Preview yazılarından okuduğum kadarıyla pek çok büyük site oyunu övmüş. Şaşırmadım değil doğrusu, berbat trailer'dan sonra çoğu kişi kötü bir oyun bekliyordu ama pek çok site "Dragon Age serisini sevmemizi sağlayan hemen her şey bu oyunda var" yorumları yapmış.

• Dragon Age: The Veilguard (Çıktı) [PC ANA KONU]PlayStationyoutube
    Dragon Age: The Veilguard - Blighted Dragon Gameplay Trailer | PS5 Games https://store.playstation.com/en-us/product/UP0006-PPSA01390_00-DRAGON4STANDBUND The blighted gods have unleashed a fearsome dragon on Thedas. It's up to you, as Rook, to use all your tactical skills and abilities in the fight - whilst commanding your companions in battle with the ability wheel - to fight smart and deliver the most devastating attacks and combos to bring the gigantic beast down. In Dragon Age™: The Veilguard, you will save the battered world of Thedas and unite the Veilguard: your team of seven companions, each with their own rich lives and deep backstories. As you become the leader, you will be able to select from different races, combat classes, customized appearances, and playstyles: all allowing you to play how you want to play. This bold, heroic adventure is built to deliver on what BioWare is best known for: rich storytelling, fantasy worldbuilding, companions & fellowship, and a world where you matter. Dragon Age™: The Veilguard arrives October 31, 2024. #ps5 #ps5games #stateofplay #dragonagetheveilguard Rated Mature
    https://www.youtube.com/watch?si=rWw61adJS4SSji_h&v=AUOLOMDH-7M&feature=youtu.be
  • Grafikleri çok güzel duruyor tamamen açık dünya olmaması sevindirici.Ama combatlarda tek karakter kullanmak sıkıcı duruyor.Hikayesi sunumu güzel olur umarım

• Off Dost tokyoda denemiş sağlam gömdü veilguard çöpünü eh zaten bekliyorduk bunu. Yönetmeni trans olan bu rezil woke oyununu almamanızı rica ediyoruz arkadaşlar. Böyle iğrenç woke akımlarını oyun dünyasına sokmaya çalışanlar umarım silinir giderler piyasadan.

• Jedi_masterr kullanıcısına yanıt
    Oyun zaten bas bas bağırıyodu woke çöpüyüm diye. Hiç şaşırmadım rezil olsunlar meta puanlarında vs.

Tek dileğim şu oyunun satışlarının yerlerde sürünmesi ve metacritic den çok düşük alması.

Dizi film sektörünün içinden geçtiler oyunumuzu barı batırmasınlar 🙂 Ubi "zenci samuray" mevzusundan korktuğundan Tokyo Game Show'a katılmadı diyolar zaten 🙂

• Oyun Wokeguard olduğu için medyada öve öve bitirilmemesi normaldir hocam. Dragon Age: The Veilguard (Çıktı) [PC ANA KONU] 

Almaz, hands on videolarından görüldüğü gibi çoğu oyunu deli gibi övüyor, onları deneyen de zaten büyük sitelerde inceleme yapacak kişiler. Benim beklentim 85-86 olarak çıkacak olması, hiçbir incelemeci woke diye düşük puan vermez aksine daha yararına puan verir ya da görmezden gelir. Gameplay olarak başarılı gibi duruyor gerçekçi olursam. Combat dışında diğer konuları da dibine kadar oynadıklarında belli olur asıl olay, eğer o kısımları da güzel yapıldıysa sürüneceğini hiç sanmıyorum.

• Kage. kullanıcısına yanıt

Hayır alacak ayrıca 80 puanı zaten geçemez 80 puandan 1 puan fazla alırsa ea oyunu kurtarmak için para ödemiş demektir. Ayrıca puan pek farketmez satışlarda patlayacak zaten inceleme yapanlara artık hiç kimse güvenmiyor.

Gameplay olarak dandik bir aksiyon oyunundan fazlası değil. bir dragon age oyunu gibi değil bir rpg hiç değil. Combat kingdoms of amalour a benziyor zaten farklı bir şey göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 27 Eylül 2024; 23:38:51 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.