Şimdi Ara

Dragon Age: Inquisition %100 TÜRKÇE YAMA V2 (MAKİNE ÇEVİRİ) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
15
Favori
82.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dragon Age: Inquisition  %100 TÜRKÇE YAMA  V2 (MAKİNE ÇEVİRİ)

bende sadece menu turkçe hocam.hadi hocam yaparsın bu işi senDragon Age: Inquisition  %100 TÜRKÇE YAMA  V2 (MAKİNE ÇEVİRİ) 

• herkul5 kullanıcısına yanıt

dlc ler hariç Dragon Age: Inquisition  %100 TÜRKÇE YAMA  V2 (MAKİNE ÇEVİRİ) 

Dragon Age: Inquisition  %100 TÜRKÇE YAMA  V2 (MAKİNE ÇEVİRİ)
  • Team NINJA kullanıcısına yanıt

Dragon Age: Inquisition  %100 TÜRKÇE YAMA  V2 (MAKİNE ÇEVİRİ) Dragon Age: Inquisition  %100 TÜRKÇE YAMA  V2 (MAKİNE ÇEVİRİ) 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Çok! Tek başınıza halledebilir misiniz? Bence yapay zeka çeviri programı olan GPT-3 ü kullanmayı deneyin. Sanırım geçerli bir amaç sunarsanız bedava API veriyorlar. Bende bu programı kurcalamak istiyorum kendi evime gittiğim takdirde. Program ile tüm satırları saatler içerisinde çevirebilirsiniz. Geriye kalan oyunu oynarken anlamsız yerleri düzeltmek olur... Umarım bir girişim başlar, başlamazsa da canınız sağ olsun. Düşünmeniz bile yeter.

Dragon Age: Inquisition  %100 TÜRKÇE YAMA  V2 (MAKİNE ÇEVİRİ) YUH

İndiren çok olacaktır hocam. Ama taktir sizin. Uğraşırsanız minnettar oluruz.

• bir çay suyu koyayım ben sabaha kadar işimiz var sonuçta
    sanjii hocam ceviricem oyunu merak etmeyin.
    Yakuza0 hocam gpt-3 yok bende @zartzurt arkadaş yardımcı olurmu bilmem

yama yüzdesini geceleri güncellicem sürekli gündüz beklemeyin yatıyorum çünkü,
    ben zartzurt arkadaşa msj aticam yardımcı olması için gpt-3 konusunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 20 Ekim 2020; 18:34:30 >
  • ben translate yamaya çok karşı biri değilim hatta risen 2 oyununu yamanız ile oynadım. Eğer risen 2 seviyesinde çeviri olursa bu oyuna yakışacağını düşünmüyorum ama tabi takdir sizlerin. Elinize sağlık, iyi çalışmalar.

Eline sağlık çeviri olsunda nasıl olursa olsun reis.

Oyun çıkalı yıllar oldu,kaliteli yama varda bizmi kullanmıyoruzDragon Age: Inquisition  %100 TÜRKÇE YAMA  V2 (MAKİNE ÇEVİRİ) 

Artık kalitesi yüksek yamalar ya yıllar sonra yada ücretli abonelik vsvs..

Merakla bekliyorum bu yamayı,çayı demli iç uykun gelmez.Dragon Age: Inquisition  %100 TÜRKÇE YAMA  V2 (MAKİNE ÇEVİRİ) 

Kolay gelsin

• söz vermeyeyim ama ana hikayeyi 2 3 güne bitiririm gibi geliyor 62 adet dosya var aksilik çıkarmaz ve istediğim gibi giderse tabiki.

@zartzurt456 arkadaşda indiriyor oyunu saolsun 1 saat uğraştı kodlar ile ilgili kolay bir yolunu bulabilirmiyiz diye.

oyunu inince ana hikaye bitirisem oda dlc lere belki el atar.

veya oda komple çevirir Dragon Age: Inquisition  %100 TÜRKÇE YAMA  V2 (MAKİNE ÇEVİRİ) 

Yahu siz bu zamana kadar nerdeydiniz çile çektik hep 😁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yama dünyasına damga vuracak adamlar

• bugün animusa yakıyoruz :D helal olsun hocam yargı dağıttın foruma

• Gerçekten helal olsun sağ olun. Keşke imkanım olsa da size yardım edebilseydim. Kolay gelsin, umarım alnınızın akıyla çıkarsınız bu projeden.

Kötü eleştiri yapanlar illa ki olacaktır, siz onları takmayın. Bu gün translate bile olsa 2000000 kelime çevirmek her babayiğidin harcı değildir.

Konuşurlar konuşurlar giderler. Codexleri çevirmenizi tavsiye etmem, sonuçta kullandığımız kılıcın hikayesini de bilmeyiverelim ne olacak?

Ya da canavarları... Zaten çok fazla gereksiz ayrıntı var o codexlerde. Çok az kişi açıp da okur ansiklopedi büyüklüğünde canavar, silah, bölge açıklamalarını.

Tekrar kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yakuza0 -- 20 Ekim 2020; 22:8:24 >
  • Yapandan allah razı olsun, emeğine sağlık...

• %21 olarak güncellendi.

gidip 1 demlik daha çay koyayım yetmedi :)

Hahahaha Dragon Age: Inquisition  %100 TÜRKÇE YAMA  V2 (MAKİNE ÇEVİRİ) Dragon Age: Inquisition  %100 TÜRKÇE YAMA  V2 (MAKİNE ÇEVİRİ) Dragon Age: Inquisition  %100 TÜRKÇE YAMA  V2 (MAKİNE ÇEVİRİ) 

• Shadow of war bunuda isteriz (ücretli yama 1yıldır)

• dragon age ınquisition oyununu oynamayı çok istiyordum dilim yetmiyordu sizin yamanızla kısmet olur umarım başarılar şimdiden

• yama yüzdeki

45,67

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.