kardeşim eline yüreğine sağlık bir iban no atta destek atalım 3-5 bir şeyler :) |
Dragon Age: Inquisition %100 TÜRKÇE YAMA V2 (MAKİNE ÇEVİRİ) (8. sayfa)
-
-
Ekle artık şu ibanı imzana.
-
Paylaşmama sebebi nedir acaba ?
-
Yaklaşık bir saat denedim, gayet sorunsuz. Ellerine sağlık.
-
Ego.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
@Team NINJA Başkan RDR 2 Kırıldı Bir EL ATSAN DA SEVİNSEK ARTIK LÜTFEN!!!
-
Ninja hoca büyük ihtimal uyuyor akşama gelir ve bizimle ilginir derdimiz belli 😁
ninja bey siz zartzurt bey le bir grup kursanız gpt ile oyunları çevirsenız beraber olmaz mı
-
-
yama için teşekkürler gayet anlaşılır önceki translate yamalar gibi değil.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zartzurtunneferiyizyama için teşekkürler gayet anlaşılır önceki translate yamalar gibi değil.
ne güldüm .nick name ye
-
Oyunun malum sürümünde Origins bağlantısı olmadan eski dragon age oyun seçimlerinizi aktaramıyorsunuz. Aşağıdaki videoda nasıl yapılacağına dair bir kaç program var hepsini indirin hangisi çalışırsa ona göre seçimlerinizi belirleyin. Denendi ve çalışıyor.
Ayrıca yamada ki hataları azar azar da olsa düzeltmeye başladım, diyaloglarda öyle çok göze batan hata yok şu an için, ama açıklamalarda bazen yazılan şey ile yapılacak olay arasında hiçbir alaka yok. Onları düzeltiyorum. Kusursuz bir düzeltme beklemeyin yine de biraz eli yüzü düzgün hale gelir. Animusun yaması çıkana kadar benim gibi, yıllardır oynamak isteyip de oynayamayanlar için bir nebze önsöz gibi düşünülebilinir.
-
Yama için teşekkürler
-
Zarzurt bey bari siz dark souls scholar of first sini cevirin. Diger arkadas cevirmeyecegini söyledi:)
Steam sürümün de çalışıyormu yama
quote:
Orijinalden alıntı: Deswaaa
Steam sürümün de çalışıyormu yamaçalışır
-
quote:
Orijinalden alıntı: Team NINJAçalışır
Alıntıları Gösterarkadaşlar, diyaloglar türkçe gayet iyi ama oyun içinde karakterlerin kendi aralarında konuşmalarında altyazı çıkmıyor normal mi bu durum. cassandra ile solas ikilisi koşarken bir şeyler diyorlar ama türkçe alt yazı çıkmıyor misal.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zartzurtunneferiyizarkadaşlar, diyaloglar türkçe gayet iyi ama oyun içinde karakterlerin kendi aralarında konuşmalarında altyazı çıkmıyor normal mi bu durum. cassandra ile solas ikilisi koşarken bir şeyler diyorlar ama türkçe alt yazı çıkmıyor misal.
Alıntıları Gösteralt yazı ayarlarından hepsini göster ozaman çalışır.köyde felan konuşanlarında alt yazıları felan gelir hepsi.
-
Umarım bu tarz çeviriler yaygınlaşırda çevirmen gruplarının triplerini çekmeden kısa sürede AAA oyunları Türkçe oynarız. Bir yama için aylarca beklerken hype düşüyor. Hem bu sayede orijinal oyun satışları da artar
@Team NINJA Sayın Yarbay rdr2 İsimli Beklenen EFSANE'ye El Atıp Sevindiricek misin Bizi ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X