Şimdi Ara

Dragon Age: Inquisition %100 TÜRKÇE YAMA V2 (MAKİNE ÇEVİRİ) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
15
Favori
82.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeşim eline yüreğine sağlık bir iban no atta destek atalım 3-5 bir şeyler :)

• Team NINJA kullanıcısına yanıt

Ekle artık şu ibanı imzana. Dragon Age: Inquisition  %100 TÜRKÇE YAMA  V2 (MAKİNE ÇEVİRİ) 

• Paylaşmama sebebi nedir acaba ?

• Yaklaşık bir saat denedim, gayet sorunsuz. Ellerine sağlık.

• sanjii kullanıcısına yanıt
    Ego.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • @Team NINJA Başkan RDR 2 Kırıldı Bir EL ATSAN DA SEVİNSEK ARTIK LÜTFEN!!!

• Ninja hoca büyük ihtimal uyuyor akşama gelir ve bizimle ilginir derdimiz belli 😁

• ninja bey siz zartzurt bey le bir grup kursanız gpt ile oyunları çevirsenız beraber olmaz mı

• Dragon Age: Inquisition  %100 TÜRKÇE YAMA  V2 (MAKİNE ÇEVİRİ)
  • yama için teşekkürler gayet anlaşılır önceki translate yamalar gibi değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zartzurtunneferiyiz

yama için teşekkürler gayet anlaşılır önceki translate yamalar gibi değil.

ne güldüm .nick name yeDragon Age: Inquisition  %100 TÜRKÇE YAMA  V2 (MAKİNE ÇEVİRİ) 

• Oyunun malum sürümünde Origins bağlantısı olmadan eski dragon age oyun seçimlerinizi aktaramıyorsunuz. Aşağıdaki videoda nasıl yapılacağına dair bir kaç program var hepsini indirin hangisi çalışırsa ona göre seçimlerinizi belirleyin. Denendi ve çalışıyor.

Ayrıca yamada ki hataları azar azar da olsa düzeltmeye başladım, diyaloglarda öyle çok göze batan hata yok şu an için, ama açıklamalarda bazen yazılan şey ile yapılacak olay arasında hiçbir alaka yok. Onları düzeltiyorum. Kusursuz bir düzeltme beklemeyin yine de biraz eli yüzü düzgün hale gelir. Animusun yaması çıkana kadar benim gibi, yıllardır oynamak isteyip de oynayamayanlar için bir nebze önsöz gibi düşünülebilinir.

• Yama için teşekkürler

• Zarzurt bey bari siz dark souls scholar of first sini cevirin. Diger arkadas cevirmeyecegini söyledi:)

• Steam sürümün de çalışıyormu yama

• quote:

Orijinalden alıntı: Deswaaa

Steam sürümün de çalışıyormu yama

çalışır

• quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

çalışır

Alıntıları Göster

arkadaşlar, diyaloglar türkçe gayet iyi ama oyun içinde karakterlerin kendi aralarında konuşmalarında altyazı çıkmıyor normal mi bu durum. cassandra ile solas ikilisi koşarken bir şeyler diyorlar ama türkçe alt yazı çıkmıyor misal.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zartzurtunneferiyiz

arkadaşlar, diyaloglar türkçe gayet iyi ama oyun içinde karakterlerin kendi aralarında konuşmalarında altyazı çıkmıyor normal mi bu durum. cassandra ile solas ikilisi koşarken bir şeyler diyorlar ama türkçe alt yazı çıkmıyor misal.

Alıntıları Göster

alt yazı ayarlarından hepsini göster ozaman çalışır.köyde felan konuşanlarında alt yazıları felan gelir hepsi.

• Umarım bu tarz çeviriler yaygınlaşırda çevirmen gruplarının triplerini çekmeden kısa sürede AAA oyunları Türkçe oynarız. Bir yama için aylarca beklerken hype düşüyor. Hem bu sayede orijinal oyun satışları da artar

• @Team NINJA Sayın Yarbay rdr2 İsimli Beklenen EFSANE'ye El Atıp Sevindiricek misin Bizi ?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.