Şimdi Ara

Dragon Age: Origins (2009) [ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.915
Cevap
12
Favori
369.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dragon Age çıkmaya yakın heyecanımızı katlayalım, eğlenelim, coşalım. Yeni bir hafta, yeni bir ekran görüntüsünde daha sizlerle beraberiz.

Dragon Age: Origins (2009) [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: arthur20

Arkadaşlar bu oyunun oynanışı warcraft gibi point click diyolardı heralde o tarz mı yoksa oblivion tarzında mı videolardan pek anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokyabgu

Dragon Age çıkmaya yakın heyecanımızı katlayalım, eğlenelim, coşalım. Yeni bir hafta, yeni bir ekran görüntüsünde daha sizlerle beraberiz.

Dragon Age: Origins (2009) [ANA KONU]

cüceye çok küçümser bakmış x)

3 Kasım kesin değil mi ? Bir aksilik yapmasınlar son anda bir değişiklik vb...

• Point&click olacak.
  • quote:

Point&click olacak.

Teşekkürler dostum.
  • Sırf bu oyuna olan hırsımı (?) bileyebilmek, bilincimi (!!) bu oyundan uzak tutabilmek için son bir aydır Aion oynuyorum. Kudurmuş grindçıların sabit durup saatlerce, günlerce ve hatta ve hatta haftalarca, gönüllerinin el verdiğince grind yapabileceği bir oyunu oynadım.
    Bunun sorumlusu kesinlikle ama kesinlikle EA'dir. 1234 q e r t z x c tuşlarına, sabit duraraktan basmaktan imanım gevredi. Yaktın beni EA! Ne olurdu şu oyunu martta çıkarsaydın! Ne olurdu bir demo ile ağzımıza bir parmak bal sürseydin! Hırsımı MMO'lardan aldım be EA! Önce Age of Conan (suckssss!) sonra Aion (grindssss!) derken bitirdin beni! Ekonomime ağır bir darbe indirdin! "Two MMO in a row" yaptırdın! En önemlisi bana grind yaptırdın (ki ölsem grind yapılan oyun oynamam diyordum ).

Not: Yukarıdaki yazı bir kara mizahtır. Aion aslen güzel olmuş bir oyundur, ancak abartı grind durumu vardır (her ne kadar L2'ye göre cennet olsa da). Ancak işin gerçeği şudur; Dragon Age: Origins'in pazarlama olayı benim hevesimi kaçırmıştır. Garip bir şekilde EA yaptığı yatırımdan 15 çıkarmaya baş koymuştur. Daha oyun elimizde değilken kenardan köşeden sızan DLC haberleri, artık iyice tadı kaçmış ve oyunu oynamadan bitirmiş gibi hissetmeme sebep olan trailer yağmuru gibi sebeplerden dolayı yaptığım pre order'ı iptal etmiş, charge back yapmış durumdayım. Şimdi de ben keyfim gelince oyunu alacağım bakalım. Son yılların en güzel oyununa böylesine bir tanıtım kampanyası yaptığı ve (mantıklı bir şekilde) bana değil de postmodern olmayı kendine övünç kaynağı sayanlara hitap ettiği için EA'e teşekkür ederim.

• Trailer konusunda haklısın. Son bir kaç aydır trailer izlemeyi bıraktım. Yalnızca resimlere bakıyorum. Oyun daha çıkmadı, sanki oynamışım gibi bütün grafikler aklımda. EA pazarlaması hem iyi hem kötü. Kötü, çünkü DA sulandırıldı, düz ayak aksiyon oyunu gibi gösterildi, hele ki E3 trailerına alakasız bir parça konulması ayrıca bir garip, ayrıca DA'nın eski klasik RPGleri hatırlatan güzel bir logosu vardı, onu da attılar. İyi yönlerine gelince, EA'nin pazarlaması pek çok oyuncuyu oyuna çekecek satışlar artacak, bu da Bioware'den daha çok kaliteli RPG demek, EA'nın Türkiye dağıtımcısının olması bizim için ayrıca güzel. Hem rahat bulacağız oyunu, hem de uygun fiyata.
  • Arkadaşlar şu point click oynanış stilinde artık bir değişiklik yapsalar mesela normalde bu sistemi sevmesem de the witcher oyunun oynanışı hoşuma gitmişti adamlar bir şeyleri değişitirmeye çalışıyor.Bakın the witcher'in yeni oyunu gelecek gameplay videoları var git gide yeni bir oynanış stili yaratıyorlar.Aslında bu tür oyunların en büyük eksikliği oynanış sistemidir yoksa bu tür oyunlarda atmosfer,hikaye vb çok iyi zaten bir de oynanışta bazı değişiklikler yapsalar ya da bu tür oyunları point click yapmasalar çok daha iyi olur tabiki bu benim kendi görüşüm katılmayanlar olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STALKER-1903 -- 27 Ekim 2009; 11:17:53 >
  • şu oyun gelsede rpg e doysak..hala şu risen i indiremedim.ne lanet oyun çıktı..

önce torrent den indirim dedim kaç gün bekledim inmek bilmedi seed eden yokki.sonrada baya araştırdıktan sonra gotupload da 7 part şeklinde buldum..inanırmısınız kaç kere indirmeye denedim her seferinde bişey oldu.inmedi..lanetli oyunmudur nedir
  • quote:

Arkadaşlar şu point click oynanış stilinde artık bir değişiklik yapsalar mesela normalde bu sistemi sevmesem de the witcher oyunun oynanışı hoşuma gitmişti adamlar bir şeyleri değişitirmeye çalışıyor.Bakın the witcher'in yeni oyunu gelecek gameplay videoları var git gide yeni bir oynanış stili yaratıyorlar.Aslında bu tür oyunların en büyük eksikliği oynanış sistemidir yoksa bu tür oyunlarda atmosfer,hikaye vb çok iyi zaten bir de oynanışta bazı değişiklikler yapsalar ya da bu tür oyunları point click yapmasalar çok daha iyi olur tabiki bu benim kendi görüşüm katılmayanlar olacaktır.

Şurada point&click sistemini kullanan iki üç RPG oyunumuz var zaten. Piyasa zebille aksiyon RPG dolu. Ayrıca DA doğası gereği taktiksel oynanışa sahip bir oyun, ve point&click sistemi de bunun ayrılmaz parçası. Zaten turnbase'i öldürdüler, bari bu sistem sağ kalsın.

• quote:

quote:

Arkadaşlar şu point click oynanış stilinde artık bir değişiklik yapsalar mesela normalde bu sistemi sevmesem de the witcher oyunun oynanışı hoşuma gitmişti adamlar bir şeyleri değişitirmeye çalışıyor.Bakın the witcher'in yeni oyunu gelecek gameplay videoları var git gide yeni bir oynanış stili yaratıyorlar.Aslında bu tür oyunların en büyük eksikliği oynanış sistemidir yoksa bu tür oyunlarda atmosfer,hikaye vb çok iyi zaten bir de oynanışta bazı değişiklikler yapsalar ya da bu tür oyunları point click yapmasalar çok daha iyi olur tabiki bu benim kendi görüşüm katılmayanlar olacaktır.

Şurada point&click sistemini kullanan iki üç RPG oyunumuz var zaten. Piyasa zebille aksiyon RPG dolu. Ayrıca DA doğası gereği taktiksel oynanışa sahip bir oyun, ve point&click sistemi de bunun ayrılmaz parçası. Zaten turnbase'i öldürdüler, bari bu sistem sağ kalsın.

Ağzından bal damlıyor üstad...Ne diyeyim başka

• Oyunun ilk incelemeleri gelmeye başladı. Yüzde üzerine vurursak 90'dan aşağı veren yok gibi. Hatta PC Gamer dergisi abartıp oyun için 10 yılın RPGsi gibi iddialı laflar etmiş.

PC Gamer incelemesinde yazanlar: (%94 vermiş)

"Şu ana kadar tecrübe ettiğim en iyi detaylandırılmış oyun dünyası, tarihi binlerce yıl öncesine uzanıyor"
    "Sadece devasa şehirlerde bulunmadım, fakat geçmişlerini öğrendim, şimdiki zamanlarını yaşadım, geleceklerini şekillendirmede rol oynadım. Bu bir dizi checkpoint geçmek gibi değil, bir dünya tecrübe etmek gibi" falan filan.

Yalnız beğenmedikleri bir kısım da zorluk seviyesi ile ilgili. Ancak burada oyun çok mu zor yoksa çok mu kolay demek istiyor onu çıkartamadım:

"Were the difficulty levels not so enormously silly, it would require sheer pickiness to find a major fault with this game."

"Zorluk seviyeleri bu kadar fazla aptalca olmasaydı, bu oyuna büyük bir kusur bulmak içih tam bir pimpiriklilik gerekirdi."

Umarım kolay lokma bir oyun değildir.

Bu arada sadece PC Gamer dergisine özel bir quest dağıtılacakmış dergi ile birlikte. Yalnız üzülmeyin kısa zamanda internet ortamına düşer.

• Zorluk seviyesinin aptallığı ile kastedilen durum şuymuş: Zor çok zor, kolay çok kolaymış. Zor seviyede oyunu sık sık durdurup taktik vermek gerekiyormuş. Bu açıklama içime su serpti. Demek ki oyunu kesin zorda oynamak gerekiyor.
  • İşte bu güzel haber. En azından hayal kırıklığına uğratmayacak belli ki. Böyle bir oyunu yapan kişiler, zorluk seviyesi konusunda büyük bir hataya düşmezler diye düşünüyorum, umarım yanılmıyorumdur.
  • Gokyabgu ağzımıza bal çaldıktan sonra, benim de diyeceğim ve her gün tekrarlayacağım bir şey var.

Şafak 6
  • http://www.wardensquest.com/main

yuh arkadaş, bildiğiniz canlı yayın yapılıyor turnuvadan. spoiler cücüğü resmen...
  • Dragon Age: Origins (2009) [ANA KONU]

Bu duvar kağıdındaki hatuna vuruldum. Umarım oyunda da karşımıza çıkar kendisi.
  • Evet, kilit karakterlerden. Morrigan.
  • Aral forumlarında yazana göre oyunun Collector Edition'unun Türkiye'ye gelememe durumu söz konusuymuş. EA göndermeyebilirmiş galiba. Benim anladığım durum bu. Bir de Türkiye'de de 6 Kasım'da piyasaya çıkacak mı Avrupa'daki gibi sordum iki gün önce. Halen bir cevap gelmedi, bekliyorum.
  • 2 Kasımda Tr'de çıkmıyormuydu ? x( yalan oldu benim ümitlerim
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.