Şimdi Ara

Dragon Age: Origins (2009) [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.915
Cevap
12
Favori
369.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fotoyu nerden aldığını sorabilir miyim? bir satıcının mı yoksa ara sıra olduğu gibi erken satış mı? erken satışsa her an nete düşebilir oyun.

Kalbimdeki feci hızlanma... Gümbürtüye yol açtı... içerde bir ogre var!!!

EDIT: yüksek araştırmacılık potansiyelimle fotoyu bir rus forum sitesinde buldum artık ne muhabbetler dönüyorsa...

http://forum.igromania.ru/showthread.php?p=7025301

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerelictHuman -- 30 Ekim 2009; 20:29:43 >
  • fotoyu nfohump forumundan aldım.. elemanın biri oyunu almış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sith -- 30 Ekim 2009; 20:30:34 >
  • Damadın kardeşinden geline şaşalı yüzük.

Eurogamer czech oyuna 10 çaktı.
  • direct2drive 1 gün 14 saat sonra pre-load'u açacakmış. Haydi hayırlısı olsun.
  • oyun çıktı arkadaşlar........demeyi ne kadar isterdim yahu az kaldı biraz sabır...ama bi konuda hala anlamadım bu oyunda item olucakmı yani klasik silahlar kalkanlar yüzükler vs vs vs...
  • trailerların sondaki müzik tam oturmuş.
    This is the New Shit !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sith

Dragon Age: Origins (2009) [ANA KONU]

nan aynı şekilde elimde olması lazım x) komanachi

bundan 5 sene sonra diyecekler DA wardı ne oyundu birisi upload edermi diye x)
  • xbox360 icin cikmis, boyutu 7.30 gb.
  • şu üstteki resmi beğenip wallpaper yapıp da çok parlak olduğu için değiştiren insanlara gelsin, ben yapınca şöyle bişey oldu.

http://img509.imageshack.us/img509/6245/adsfghj.jpg

Sizde daha güzel olabilir daha kötü de olabilir.

Bu da kendisi

http://img340.imageshack.us/img340/6811/dragonageoriginswallpapw.jpg

• mukemmel bi wallpaper
  • simdi oyunun ~ PC de ~cikmasina kac gun kaldi ?
  • Bu akşamı saymazsan 2.5 :)
  • Öff oyun çıktığında ilk oynayanlar burda havalı havalı anlatacaklar, en çok ona kıl oluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rinnegan

Öff oyun çıktığında ilk oynayanlar burda havalı havalı anlatacaklar, en çok ona kıl oluyorum

şu an oyunu oynuyorum. ilk izlenimlerim... demeyeceğim tabi beklemedeyiz, oyun çıktığında kesinlikle foruma girmeceğim, çünkü (hasetimden çatlamam hariç) hem pre order'ı iptal edip charge back yaptım hem de, yayıncı sağolsun, en yoğun zamanımda çıkıyor oyun. en erken 24 kasım'da oynayabileceğim oyunu bakalım.
  • Şu an indiriyorum Xbox 360 versiyonunu. Bir aksilik çıkmazsa yarın yorumlarımı yazarım. Önce Dragon Age, sonra da Divinity 2 çıktı ardarda. Yarın Xboxım coşacak. Darısı Pcmin başına
  • Xbox'ın "zorlu" kontrol maratonunda(bu oyun için geçerli) bence PC'deki zevki alamayacaksın. Konsol bölümünde bir yerlere nedenini yazmıştım.
  • acep diyorum ki yarın direct2drive'dan pre load yapıp hard diskte yatırsam mı oyunu? xbox versiyonu gibi 7,5gb olursa düşünebilirim de daha büyük olursa retail derim başka bir şey demem.
  • Oyun 2 dvd imiş hocam, oynayan kişinin dediğine göre HDD'de 16 GB yer kaplıyor.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.